Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت خلیل‌آباد از وجود 1500 واحد صنفی در این شهرستان خبر داد و گفت: بالغ بر 25 واحد تولیدی در شهرستان خلیل‌آباد داریم که نبود شهرک و ناحیه صنعتی نیز باعث پراکندگی این واحدهای تولیدی شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید مسروری، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت خلیل‌آباد در گفت و گو با خبرنگار یار خراسانی، اظهار داشت: بازاریان و اصناف همواره به‌عنوان قشری از جامعه هستند که در تحولت اقتصادی و اجتماعی جایگاه ویژه‌ای دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بازاریان و اصناف به‌عنوان آخرین حلقه اقتصادی، اهمیت ویژه‌ای در رشد و پویایی اقتصاد کشور دارد و به دلیل گستردگی و ارتباط مستقیم با آحاد مردم به مانند قلب اقتصادی جامعه عمل می کند، خاطرنشان کرد: باید از بازاریان شهرستان خلیل‌آباد در این جنگ اقتصادی که با رعایت درصد سود مجاز و جلوگیری از هرگونه افزایش خودسرانه قیمت ما را یاری کردند تقدیر و تشکر کنم.

رئیس اداره صمت خلیل‌آباد با تأکید بر اینکه در شهرستان خلیل‌آباد حدود 1500 واحد صنفی داریم، تصریح کرد: نزدیک به 1300 واحد دارای پروانه کسب هستند و آن شاء الله یکی از اهداف اداره و اتاق اصناف در سال 1398 تکمیل پروانه‌ها است.

وی با اشاره به اینکه اصناف همواره در کنار روحانیت و مسئولان نظام بوده‌اند و در عرصه های مختلف اجتماعی و اقتصادی فعالیت چشم گیری داشته‌اند، اذعان کرد: دشمن امروزه در جنگ اقتصادی درصدد است که از طریق فشارهای اقتصادی به مردم و نظام و ایجاد نارضایتی های اقتصادی و به دنبال آن نافرمانی های مدنی به اهداف خود برسد ولی با هوشیاری اصناف و مردم همیشه در صحنه این توطئه هم خنثی شده است.

مسروری همچنین در ادامه عنوان کرد: طرح تنظیم بازار با نظارت کامل و دقیق در شهرستان اجرا می شود و کالاهای مورد نظر نیز در اختیار مردم قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه دهم تیرماه روز صنعت به نوعی روز همگرایی بین دولت و بخش خصوصی است، تشریح کرد: با مدل سازی و بروز سازی ماشین آلات خود ضمن افزایش تولید باعث شکوفایی صنعت و افزایش نیروها و تعداد کارگران و کارمندان خود شود.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت خلیل‌آباد با تأکید بر اینکه بالغ بر 25 واحد تولیدی در شهرستان خلیل‌آباد داریم که نبود شهرک و ناحیه صنعتی نیز باعث پراکندگی این واحدهای تولیدی شده است، بیان کرد: اشتغال زایی از برنامه های اصلی دولت است و اصناف و صنعت گران بیشترین سهم را در تحقق این مهم خواهند داشت.

وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین موتور محرکه اقتصاد در بخش صنعت و معدن است و به جد دنبال تقویت واحدهای تولیدی و رفع مشکلات آن‌ها هستیم، تأکید کرد: از سری مشکلات واحدهای صنعتی و معدنی شهرستان که همیشه با آن دست و پنجه نرم می کنند مشکل کمبود نقدینگی، هزینه های بالای تولید، نداشتن بازار صادرات مطمئن، افزایش هزینه های جانبی و ماشین آلات در راه نوسازی است.

مسروری در پایان با بیان اینکه نقش و اهمیت صنایع کوچک و متوسط همیشه مشهود بوده که در روستاها و شهرها باعث کارآفرینی زیادی شده است، خاطرنشان کرد: توسعه و گسترش این واحدها نقش بسزایی در پیشرفت اقتصاد و توسعه اشتغال دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۳۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم

استاندار فارس با اشاره به سیاست و تلاش دولت مردمی سیزدهم برای حمایت از اقتصاد طبقه کارگری گفت: در همین زمینه، مدیریت ارشد فارس سیاست احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمد هادی ایمانیه استاندار فارس، در مراسم گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر در شیراز گفت: بر اساس تفاهمنامه اداره کل راه و شهرسازی و مجتمع‌های تولیدی، دولت متعهد به پرداخت تسهیلات پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی ساخت مسکن شده و سایر هزینه‌های احداث به مبلغ ۱۰ میلیارد ریال نیز توسط صاحبان صنایع و با حمایت بانک‌ها پرداخت می‌شود.

وی حیات اقتصادی کشور را وابسته به تلاش کارگران دانست و افزود: سیاستگذاری دولت در جهت حمایت از معیشت، مسکن، درمان و سایر نیاز‌های طبقه کارگر است.

استاندار فارس بر لزوم ایجاد اشتغال برای افراد تحصیل کرده تاکید کرد و ادامه داد: حداقل ۲۵ درصد از سهمیه اشتغالزایی استان باید به دانش آموختگان با مدارج عالی تحصیلی اختصاص یابد.

ایمانیه افزود: فعالسازی کارخانه‌های راکد و نیمه راکد در سال ۱۴۰۲ اقدامی مهم بود که موجب احیا و ایجاد فرصت‌های شغلی متعدد شد و امروز حتی برخی واحد‌های تولیدی استان با کمبود نیروی کار مواجه هستند.

وی اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ سهمیه اشتغالزایی فارس بالاتر از ۱۰۰ درصد به ثبت رسید و برای سال جاری نیز تحقق بیش از میزان تعیین شده هدف‌گذاری شده است.

استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به راه‌اندازی تعاونی‌های مصرف کارخانه‌ها و مجتمع‌های تولیدی گفت: هدف از اتخاذ چنین تصمیمی کاهش نقش واسطه‌ها است.

ایمانیه فعالسازی این تعاونی‌ها را راهگشا دانست و افزود: استان فارس بیشترین تولیدات در عرصه محصولات کشاورزی را دارد و کارگران نباید هزینه‌های گزافی که از تولید تا فروش به کالا افزوده می‌شود را متحمل شوند.

دیگر خبرها

  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم