Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش   خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه ،رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در دومین همایش مدیران صنایع کشاورزی منطقه دو کشور گفت: با تدوین برنامه سه ساله سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه؛ توسعه صنایع کشاورزی نیز جزء برنامه های اولویت دار استان قرار گرفته است.

 حاتمی در جمع مدیران صنایع کشاورزی استانهای منطقه دو هدف از این همایش را معرفی پتانسیل های استان در بخش کشاورزی و هم اندیشی در حوزه صنایع کشاورزی برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حاتمی با اشاره به مزیت های استان در تولید محصولات کشاورزی افزود: یکی از مزیت های استان تولید نخود در کشور است که بعنوان بزرگترین تولید کننده این محصول نیازمند استقرار صنایع تبدیلی روز آمد هستیم.

وی گفت: با ایجاد صنایع کشاورزی همین محصول نخود می تواند ارزش افزوده بالایی را برای بهره برداران بوجود بیاورد و این ارزش افزوده طبق برآورد کارشناسان امر بالغ از ۲ هزار میلیارد تومان خواهد بود نخود در خیلی از استانهای غیر تولید کننده این محصول فراوری می شود اما در کرمانشاه جای فراوری آن خالی است و این یک نقطه ضعف است.

وی  بیان  کرد: سالانه ۱۰۰هزار تن نخود در استان تولید می شود که با تغییر رویکرد کشت از بهاره به پاییزه تولید نخود استان به ۱۵۰هزار تن خواهد رسید.

حاتمی با اشاره به اینکه بهره برداران ما از نظر مالی ضعیف هستند اضافه نمود: همین امر باعث شده توان عملیاتی نمودن برخی سیاستهای توسعه کشاورزی مغفول بماند.

وی نبود تشکلهای قوی و منسجم را یکی از عوامل از دست رفتن فرصت های در بخش کشاورزی بیان نمود.

حاتمی با اشاره به اینکه کرمانشاه خاستگاه زعفران است  بیان نمود: ۲۴۰۰سال قبل کرمانشاه مبدا کشت زعفران بوده است.

وی سطح زیر کشت زعفران استان را ۱۸۰هکتار بیان کرد و گفت: در برنامه بلند مدت سه ساله سطح کشت زعفران استان به ۸۰۰ هکتار هکتار ودر بلند مدت به ۲ هزار هکتار افزایش خواهد یافت.

حاتمی از ایجاد مدرنترین کارگاه فراوری زعفران در استان خبر داد و گفت: در این کارگاه تکنولوژی ضدعفونی زعفران نیز انجام خواهد شد و هدف و خاستگاه آن بازار اروپاست.

حاتمی افزود: با همکاری شرکت های دانش بنیان قصد داریم زعفران استان را با فرآوری به جایگاه اصلی آن برسانیم.

حاتمی افزود؛ زعفران استان مورد استقبال بازارهای اروپایی قرار گرفته است،لذا همزمان با افزایش سطح زیر کشت، صنایع تبدیلی وابسطه به آن نیز تقویت خواهد شد.

وی آنگاه گفت: باید به سرعت و با توان بخش خصوصی و حمایتهای دولت تولیدات زعفران و صنایع فرآوری آن ایجاد شوند.

حاتمی  بیان  نمود: در حال حاضر ظرفیت بازار هزار تن زعفران را داریم.

وی در ادامه سخنان خودمشکل بیکاری را یکی از معضلات اجتماعی استان دانست و اضافه نمود؛ بار تحریم نیز بر مشکلات افزوده اما همین تحریم ها در بخش کشاورزی با برنامه ریزی به فرصت تبدیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی توجیه پذیر شده است گفت: سرمایه گذاران خوش فکر و توانمند به سمت بخش کشاورزی سوق پیدا کرده اند.

وی در این نشست با اشاره به حمایت های استاندار کرمانشاه و معاونین وی و مدیران وزارت خانه از برنامه ها و سیاست های توسعه بخش کشاورزی کرمانشاه گفت؛ این حمایتها مسیر دستیابی به برنامه ها را تسهیل خواهد کرد.

 

انتهای  پیام/ز


 

کرمانشاه خاستگاه زعفران است

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزی محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۶۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله حاتمی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: محیط زیست در شرایط کنونی به یک موضوع پر چالش اجتماعی با ماهیت پیچیده و چند وجهی و دارای دامنه تأثیرات وسیع مبدل شده و مدیریت آن به مشارکت گسترده و همه جانبه همه اقشار و گروه‌های مختلف اجتماعی و در نهایت به مردمی سازی محیط زیست نیاز دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی افزود: بدون جلب مشارکت، همراهی و همدلی هدفمند و اثر بخش مردمی، دولت‌ها امکان مدیریت مطلوب امور محیط زیستی را ندارند.

الزامات جلب مشارکت مردم در حوزه محیط زیست

حاتمی فراهم نمودن بسترهای قانونی، حمای ته‌ای حقوقی، آموزش و توانمندسازی، تأمین حداقل امکانات کالبدی و سخت افزاری و ساماندهی فعالیت‌ها را از جمله الزامات اساسی برای جلب مشارکت مردم عنوان کرد و اظهار کرد: در این مسیر باید در عموم اقشار مختلف ایجاد انگیزه نمود و در یک کلام در جهت تقویت هویت‌های محلی برای رسیدن به اهداف عالیه کوشید.

وی خانه محیط زیست را با مفهوم محل حضور مردم به دنبال تحقق شعار متعالی، محیط زیست مردم پایه، هوشمندانه و فناورانه عنوان کرد که می‌تواند با ایجاد فضایی فرهنگی و پرنشاط، موجبات حضور آگاهانه، داوطلبانه و مؤثر مردم در عرصه محیط زیست را فراهم نموده و به ایجاد زمینه مدیریت محلی حفاظت و بهسازی محیط زیست کمک کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی بیان کرد: سازمان حفاظت محیط زیست برای تحقق و دستیابی به این اهداف، پیشنهاد راه اندازی خانه‌های محیط زیست در سراسر کشور را ارائه داد که خوشبختانه استان خراسان جنوبی به عنوان اولین استان، اقدام به راه اندازی این خانه درمحل اداره کل حفاظت محیط زیست نمود.

حاتمی گفت: خوشبختانه با بهره گیری و تجمیع ظرفیت‌های فرهنگی ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها و شهرستان نظیر مراکز بازدیدکنندگان، بخش نمایشگاهی موزه‌های تاریخ طبیعی، کتابخانه ها، مراکز تشکلهای محیط زیست و همچنین با حضور و مشارکت سایر دستگاه‌های اجرایی، آموزش و پرورش، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و… این مراکز گسترش یافته و به تدریج با کنشگری شهروندان، تشکل‌ها، فعالان محیط زیست و بویژه نیروهای تسهیل گر محلی تربیت شده و همچنین مدیریت اجرایی این خانه‌ها نیز به مردم واگذار شده است.

زمینه‌های فعالیت خانه‌های محیط زیست

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی زمینه فعالیت این خانه‌ها را، آموزش و افزایش سطح دانش محیط زیستی عمومی، اجرای فعالیت‌های مشارکت محور، جلب مشارکت خیرین و ترویج فرهنگ وقف محیط زیستی، زمینه سازی، ترویج و ایجاد بستر مناسب برای توسعه کمی و کیفی تشکلهای مردم نهاد محیط زیست و ترویج مسئولیت پذیری اجتماعی محیط زیست و… دانست و اظهار کرد: امیدواریم با مشارکت فعال همه دغدغه مندان محیط زیستی در استان به رفع و یا کاهش چالش‌های زیست محیطی استان کمک کنیم.

حاتمی یادآور شد: از ابتدای راه اندازی این طرح در کشور، خوشبختانه تاکنون ۵۰ خانه محیط زیست در استان راه اندازی شده و علاقمندان و دغدغه مندان محیط زیست می‌توانند به مراجعه به این خانه‌ها، علاوه بر دیدار با مسئولین و کارشناسان حوزه محیط زیست به ارائه پیشنهادات، نظرات و راهکارهای خود در جهت حفاظت هرچه بهتر از محیط زیست بپردازند.

کد خبر 6097796

دیگر خبرها

  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • امضاء پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران بین فائو و ایران
  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • افزایش تعداد دستگاه‌های تصویربرداری «ام.آر.آی» در کرمانشاه
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی