Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ؛ محمود حجتی در حاشیه بازدید از سایت‌های پرورش میگو در شهرستان جاسک  افزود: امروز یکی از لحظه‌های فراموش‌نشدنی دوران خدمتم را سپری کردم که بخش خصوصی در محلی که نه جاده‌ای نه برقی، سایت 350 هکتاری را احداث کرده با سرمایه سنگین که امروز 150 هکتار آن به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: به‌واقع این ظرفیت‌ها را خداوند در اختیار استان قرار داده و اکنون از غفلت خارج‌شده و کارآفرینان و سرمایه‌گذاران در حال ورود به این بخش هستند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه از اینکه بومیان منطقه در این صنعت ورود کرده‌اند باید به خود ببالیم، خاطرنشان کرد: امسال بالغ‌بر یک هزار و 800 هکتار توسعه کشت پرورش میگو صورت می‌گیرد و امیدوارم شاهد تحولی اساسی در این زمینه باشیم.

وی با بیان اینکه پرورش میگو در سال 92 نزدیک به 12 هزار تن بود که سال 97 به نزدیکی 50 هزار تن رسید، ابراز کرد: به‌سرعت در حال سرمایه‌گذاری در زمینه پرورش میگو در سراسر کشور هستیم.

حجتی با اشاره به اینکه بازارهای خوبی همچون چین و ویتنام نیز وجود دارد، اضافه کرد: از طرفی دیگر روسیه و کشورهای حاشیه خلیج‌فارس یکی از بازارهای خوب است که باید به سمت آن‌ها حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه سالیان سال آرزو داشتیم به این اعداد و ارقام امروز برسیم، تصریح کرد: با سرعت رشد خوبی در زمینه پرورش میگو در حال حرکت هستیم.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: درگذشته مشکلاتی در خصوص بیماری‌ها و زنجیره تولید داشتیم که خوشبختانه زنجیره تولید در کشور شکل‌گرفته و به تجربیات خوبی در کشور رسیده‌ایم و راه‌های مقابله با بیماری‌ها رسیده‌ایم و امیدوارم این صنعت رو به رشد همچنان با سرعت به حرکتش ادامه دهد.

حجتی در پایان مناطق توسعه پرورش میگو را از محروم‌ترین و کم برخوردارترین مناطق کشور دانست و عنوان کرد: توسعه این مناطق سبب رشد اقتصادی و اجتماعی و بهره‌مندی مردم این منطقه از درآمدهای بیشتر و انتفاع افزون‌تر منطقه می‌شود و اشتغال‌زایی را تضمین می‌کند. 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال جهاد کشاورزی چین روسیه سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۷۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد

یک تولیدکننده سیمان اعلام کرد: ارزان فروشی سیمان صادراتی باعث شد بعد از عراق، کشور امارات عربی متحده نیز واردات سیمان و کلینکر از ایران را به استناد قوانین ضد دامپینگ با گذاشتن تعرفه گمرکی ۶۷ درصدی عملاً ممنوع نماید. - اخبار اقتصادی -

ابراهیم غلام زاده در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه متأسفانه با سیاست گذاری های اشتباه در بازار صادراتی عراق باعث از دست رفتن این بازار بزرگ شده‌ایم، گفت: در حال حاضر علاوه بر کشور امارات ، سایر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس همچون کویت و عمان نیز در صدد اعمال محدودیت به استناد قوانین ضد دامپینگ هستند.

وی افزود: به دلیل تفاوت قیمت سیمان داخلی و قیمت های جهانی سیمان که یک اختلاف حدوداً 50 درصدی دارند، واسطه‌ها سیمان را به قیمت داخلی خرید کرده و با کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف صادر می‌نمایند  و این باعث آسیب به بازارهای صادراتی سیمان ایران شده است.

این تولیدکننده سیمان تصریح کرد: پیش از این صادرات سیمان صرفاً توسط کارخانجات سیمان مجاز بود که همین باعث کنترل بهتر بازارهای صادراتی می شد اما متاسفانه در یکی دو سال اخیر این ممنوعیت برداشته شده و در حال حاضر هر شخصی می تواند بهر قیمتی صادرات سیمان و کلینکر انجام دهد و به قیمت داخلی خرید نموده و صادر نماید.

به گفته وی، عمده ارزان فروشی صادراتی متأسفانه توسط کارخانجات دولتی و شبه دولتی اتفاق می افتد.

غلام زاده اضافه کرد: در حال حاضر وزارت صنعت معدن تجارت باید با ورود به موضوع قیمت سیمان و کلینکر صادراتی مانع از دست رفتن بازارهای صادراتی کشور شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بسیاری از مسائل معلمان در برنامه هفتم توسعه مدنظر قرار گرفته است
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • لیکرز به دنبال تغییر سرمربی
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم