Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

اگرچه درباره تعرفه‌گذاری کالایی هم به نتیجه برسند در حوزه فناوری و ارتباطات مشکلات دو کشور پابرجا خواهد بود. چرا که هدف آمریکا و چین فراتر از جنگ تعرفه‌ای و اقتصادی است. آنها بیشتر به دنبال اهداف سیاسی و تعیین قلمرو سلطه خودشان هستند.

به گزارش تین نیوز به نقل از فارس، امروز اعضای گروه ۲۰ در شهر اوزاکای ژاپن گرد هم می‌آیند تا مسائل مهم اقتصادی جهان را بررسی کنند،‌ مسائل تحریمی ایران، جنگ تجاری و تغییرات آب و هوایی از محورهای مهم این اجلاس سه روزه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا، فرانسه، آلمان، چین، روسیه، اندونزی، ترکیه، آرژانتین، هند، آفریقای جنوبی، انگلیس، ایتالیا، ژاپن، عربستان، استرالیا، برزیل، کانادا، کره جنوبی، مکزیک و اتحادیه اروپا اعضای گروه ۲۰ را تشکیل می‌دهد.

وزرای اقتصادی و مسئولان بانک‌های مرکزی این کشورها در گروه ۲۰ حضور دارند. 

این گروه در سال ۱۹۹۹ تشکیل شده که گفته شده هدف آن مشارکت دادن قدرت‌های اقتصادی و نوظهوردر مباحثات مربوط به اقتصاد جهانی است.چهاردهیمن اجلاس گروه ۲۰ فردا در ژاپن به ریاست آبه‌ شین‌زو برگزار خواهد شد.

اعضای گروه ۲۰ به میزان ۸۵ درصد اقتصاد جهان را در اختیار دارند.

موضوعاتی که طی این سه روز بررسی خواهد شد مربوط به تحریم های ایران، تجارت جهانی اعم از جنگ تجاری و مسائل مرتبط و همچنین تغییرات آب و هوایی خواهد بود.

قرار است در این اجلاس رؤسای جمهور آمریکا و چین هم دیدار کنند و درباره جنگ تجاری که ماه‌ها است ادامه‌دار شده و هر زمان که احتمال مصالحه بوده تشدید یافته است، بحث کنند.

دیدار ترامپ و شی جین پینگ قرار است روز شنبه برگزار شود و آنها درباره جنگ تجاری که راه انداخته‌اند مذاکره کنند.

درباره نتیجه مذاکرات این دو رئیس جمهور پیش‌بینی‌هایی وجود دارد. نخست اینکه مذاکرات آنها رضایت‌بخش خواهد بود و حداقل در یک بازه زمانی سه ماهه موانع تجاری و تعرفه‌ایی را پایان خواهند داد.

نظر دوم این است که اگرچه درباره تعرفه‌گذاری کالایی هم به نتیجه برسند در حوزه فناوری و ارتباطات مشکلات دو کشور پابرجا خواهد بود. چرا که هدف آمریکا و چین فراتر از جنگ تعرفه‌ای و اقتصادی است. آنها بیشتر به دنبال اهداف سیاسی و تعیین قلمرو سلطه خودشان هستند.

و نظر سوم اینکه بعید است دو کشور در مذاکره روز شنبه به نتیجه خاصی دست یابند.

امروز ترامپ و شی‌جین پینگ در یک هوای طوفانی و بارانی وارد شهر اوزاکای ژاپن شدند.

البته مذاکرات آمریکا با هند نیز یکی از موارد مهم این اجلاس است. در هفته‌های گذشته تنش‌های تجاری و تعرفه‌ای آمریکا با هند نیز ادامه یافت و هند در یک اقدام متقابل ۲۸ محصول آمریکا را تعرفه‌گذاری کرد.

ناندرامودی نخست‌وزیر هند نیز امروز به اوزاکای ژاپن وارد شد و مورد استقبال قرار گرفت.

امروز بازارهای جهانی تحت تأثیر این نشست بود و قیمت نفت و طلا روند کاهشی داشتند چرا که سرمایه‌گذاران در انتظار نتیجه این نشست بودند.

هرگونه توافق درباره جنگ تجاری می‌تواند نگاه سرمایه‌گذاران را تغییر دهد. 

ترامپ گفته است پس از مذاکره با شی‌جین‌پینگ کنفرانس مطبوعاتی با حضور خبرنگاران برگزار خواهد کرد.

خبرگزاری سی‌ان‌ان نوشت است اجلاس جی ۲۰ حول محور پوتین، شی‌جین پینگ و ترامپ می‌چرخد.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: جنگ چین ژاپن فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۷۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند

دولت چین معافیت‌های تعرفه‌ای برای واردات برخی محصولات آمریکایی را تا پایان نوامبر سال جاری تمدید می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت دارایی چین در بیانیه‌ای اعلام کرد پکن معافیت های تعرفه‌ای برای واردات برخی محصولات آمریکایی را تا 30 نوامبر سال جاری تمدید می کند.

این وزارت خانه افزود: معافیت های بیشتر که از روز چهارشنبه اول ماه مه اجرایی می شود، در ادامه معافیت های اخیر است که روز سه شنبه منقضی می شود.

در همین حال سه روز پیش وزیر خارجه چین در دیدار با آنتونی بلینکن همتای آمریکایی خود تاکید کرد که منطقه آسیا و اقیانوسیه نباید به میدان جنگ برای قدرت های بزرگ تبدیل شود و گفت که واشنگتن اقدامات بی پایانی برای ضربه زدن به اقتصاد و فناوری چین انجام داده است.

وانگ یی به بلینکن گفت که واشنگتن نباید از تایوان به عنوان ابزاری برای کنترل چین و توقف تسلیحاتی آن استفاده کند.

همچنین سخنگوی وزارت خارجه چین از آمریکا خواست در امور داخلی چین دخالت نکند.

در همین حال چند روز پیش یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا بدون ذکر جزئیات بیشتر اظهار کرد واشنگتن برای برداشتن گام هایی علیه شرکت های چینی که به اعتقاد آنها امنیت آمریکا و اروپا را تهدید می کنند، آماده است.

همچنین در دولت آمریکا بحث های مقدماتی درمورد تحریم بانک‌های چینی به دلیل حمایت این کشور از روسیه در جنگ علیه اوکراین، صورت گرفته اما مقامات به رویترز گفتند که دولت هنوز برای انجام این کار طرحی ندارد.

این در حالی است که واشنگتن تاکنون برخی تحریم‌های بانک‌های اصلی چین را به دلیل تاثیراتی که ممکن است بر اقتصاد جهانی و روابط بین دو کشور داشته باشد، متوقف کرده است.

همچنین یک مقام وزارت امور خارجه چین در گفت‌وگو با خبرگزاری شینهوا اظهار کرد از زمان دیدار بایدن با شی جین پینگ در نوامبر سال گذشته در سان فرانسیسکو، ارتباطات بین دو کشور نشان دهنده روند توقف کاهش ارتباطات و تثبیت آن است.

براساس این گزارش، سفر بلینکن به پکن در حالی صورت گرفت که کنگره و سنای آمریکا در هفته جاری لایحه کمک 8 میلیارد دلاری به تایوان را تصویب کرد. هدف از اختصاص این بودجه به تایوان، کمک به این کشور در مقابله با اقدامات چین در منطقه است.

در همین حال چندی قبل وانگ یی وزیر امور خارجه چین در گفتگو با آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ، اظهار کرد واشنگتن باید تحریم های اعمال شده بر کارخانه ها و افراد چینی را بردارد.

آقای یی در این گفتگو اظهار داشته واشنگتن باید این تحریم ها را بردارد و به حقوق توسعه مشروع چین، آسیب نرساند.

براساس این گزارش، واشنگتن تحریم هایی را بر شرکت های مختلف چینی اعمال کرده، شرکت هایی که واشنگتن آنها را به همکاری با صنایع نظامی چین به رغم انکار این شرکت ها متهم کرده است. تحریم های آمریکا همچنین بر افراد و نهادهای چینی وضع شده که متهم به نقض حقوق بشر در منطقه شین جیانگ هستند.

در ماه های اخیر روابط بین آمریکا و چین شاهد علایمی از بهبودی است در حالی که هر دو طرف گام هایی را برای ایجاد دوباره کانال های ارتباطی پس از تنش های فزاینده فی مابین طی دهه های اخیر، برداشته‌اند.

چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را نداردچین، آمریکا را تهدید به اقدام تلافی جویانه کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عکس | اعلام قیمت محصولات سبک تجاری زامیاد
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • آغاز اعتراضات سراسری در جهان؛ معترضان در ژاپن به میدان آمدند (فیلم)
  • تصاویری از قدرت زلزله شدید امروز در ژاپن
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان