Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ رای الیوم نوشت: آیا ترامپ در دعوت ایران به مذاکره جدی است یا اینکه قصد دارد اهداف دیگری را محقق کند؟ ترامپ بخوبی می‌داند که مذاکره با آمریکا یکی از مسائلی است که در ایران باعث بروز اختلافات و مشکلاتی بین جریان‌های سیاسی می‌شود و زمانی که وی بر ضرورت مذاکره با ایران تاکید می‌کند، امیدوار است که بتواند شکافی در صف ایرانی‌ها ایجاد کرده و در ادامه موضع سیاسی ایران در قبال دولت آمریکا را تضعیف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش انتخاب؛ در ادامه این مطلب آمده است: از سوی دیگر، ترامپ با دعوت تهران به مذاکره می‌خواهد آن را در برابر دولت‌های منطقه و جهان در موقعیتی سخت قرار داده و تاکید کند که آمریکا خواستار مذاکره برای حل مشکلات است، اما ایران نمی‌پذیرد.
زمانی که رئیس جمهور آمریکا دعوت به مذاکره می‌کند، می‌خواهد در برابر دولت‌های منطقه و جهان و بویژه در برابر افکار عمومی مردم آمریکا اینطور وانمود کند که با وجود اصرار وی برای مذاکره، نپذیرفتن ایران بدین معناست که آمریکا حق استفاده از گزینه نظامی علیه تهران را نیز دارد.
شکی نیست که حتی در صورت موافقت تهران با انجام مذاکرات، ترامپ شروطی سخت را برای ایران تعیین می‌کند که ادامه مذاکرات را با مشکل مواجه می‌کند و با توجه به اینکه می‌داند ایران شروط آمریکا را نمی‌پذیرد، به این شکل قصد دارد تهران را عامل شکست مذاکرات معرفی کند.
بنابراین، می‌توان گفت: ترامپ به دنبال مذاکره نیست و اهدافی دیگر را در سر می‌پروراند. سیاست اصلی او در قبال تهران إعمال شدیدترین فشار‌ها و تهدیدات، برای تحقق اهدافی، چون هراس افکنی در بین دولت‌های منطقه، و در ادامه، امضای توافق‌های خرید سلاح با آمریکاست. همچنین دولت آمریکا به دنبال آن است تا مسیر اجرای معامله قرن را هموار نموده و دولت‌های عربی را با دشمن فرضی، یعنی ایران سرگرم نموده و از دشمن اصلی، یعنی اسرائیل، غافل کند.
مساله‌ای که در این میان مشخص نیست آن است که آیا ترامپ از تبعات وارد آوردن چنین حدی از فشار بر ایران آگاه است و می‌داند که این کشور در برابر فشار‌ها هرگز دست بسته نمی‌ایستد و قطعا به دنبال ایجاد منافذی برای خروج از این تنگناست؟
طبیعتا فشار‌های آمریکا و تلاش ایران برای رهایی از این فشار، باعث تنش زایی بیشتری در منطقه و جهان می‌شود و تصور نمی‌کنم که ترامپ این مساله را در محاسبات خود در نظر نگرفته باشد. در واقع به نظر می‌رسد که وی راه حل این مشکل را وارد کردن شدیدترین فشار‌ها بر ایران، برای به تسلیم واداشتن آن می‌داند.
در این میان، شکی نیست که ایران هزینه زیادی برای این تنش‌ها و فشار‌ها می‌پردازد، اما ضرری که متوجه آمریکا و هم پیمانان آن می‌شود، چندین برابر خواهد بود؛ بویژه آنکه این بحران با خروج تدریجی تهران از برجام عمق بیشتری می‌گیرد.
قطعا در صورتی که بحران شدت یابد، به داخل آمریکا کشیده می‌شود و به مرور باعث فروپاشی وجهه‌ای از ترامپ می‌شود که وی با اقدامات اقتصادی خود به دست آورده است. در نتیجه آینده سیاسی ترامپ برای انتخاب مجدد بعنوان رئیس جمهور در معرض خطر قرار می‌گیرد.
این رویه می‌تواند ترامپ را به مرحله‌ای برساند که مجبور به امتیاز دهی به ایران شود، تا از فروپاشی آینده سیاسی خود جلوگیری کند؛ در این شرایط تهران با انجام مذاکره مستقیم یا با واسطه موافقت می‌کند.

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۸۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در صحبت‌هایی، از رد کمک‌های نظامی به رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به جنگ در غزه خودداری کرد. او همچنین اعضای ناتو را تهدید کرد چنانچه سهم منصفانه‌ای از هزینه‌ها را پرداخت نکنند، آنها را به حال خود رها خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا در مصاحبه‌ای با مجله «تایم» که سه‌شنبه منتشر شد، بر اصرار ماه گذشته خود مبنی بر اینکه تل‌آویو باید «جنگ را به پایان برساند» قبل از آنکه هرگونه حمایت بین‌المللی را از دست بدهد، ایستاد.

ترامپ گفت: «فکر می‌کنم که اسرائیل یک کار بسیار بد در حوزه روابط عمومی انجام داده است. فکر می‌کنم ارتش اسرائیل نباید هر شب تصاویری از ساختمان‌های فروریخته و بمباران بفرستد.»

او در پاسخ به این سوال که آیا او تعلیق یا اعمال شروطی برای کمک نظامی ایالات متحده به رژیم صهیونیستی را به منظور پایان دادن به جنگ در نظر دارد، گفت «خیر.»

تهدید ناتو

در جریان گفت‌وگو با مجله تایم، ترامپ همچنین خطاب به اعضای ناتو گفت آنها را به حال خود رها می‌کند، مگر اینکه آنها هزینه‌های نظامی خود را افزایش دهند.

دونالد ترامپ به اعضای ناتو هشدار داده است که در صورت پیروزی در دور دوم ریاست‌جمهوری، آن‌ها «دست تنها» خواهند بود، مگر اینکه هزینه‌های نظامی خود را افزایش دهند. رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده و نامزد سال ۲۰۲۴ گفت که پیام او به این ائتلاف نظامی این است: «اگر نمی‌خواهید هزینه کنید، پس خودتان هستید و خودتان.»

ترامپ که مدت‌هاست شکایت می‌کند که «ایالات متحده بار مالی ناروایی را در ناتو به دوش می‌کشد»، قبلا ماده پنج این معاهده، یعنی اصل دفاع جمعی ائتلاف را زیر سوال برده است.

در اوایل سال جاری، او بیشتر از این پیش رفت و گفت روسیه می‌تواند با متحدان ناتو که به اندازه کافی برای دفاع جمعی هزینه نکرده‌اند، «هر کاری که می‌خواهد انجام دهد.» ترامپ در مصاحبه مفصل خود با مجله تایم گفت هنوز روی حرفش هست.

یک اقیانوس فاصله

این سیاستمدار ۷۷ ساله گفت، اگر در انتخابات نوامبر دوباره کاخ سفید را به دست بگیرد، ادامه کمک‌های ایالات متحده به اوکراین مشروط به این خواهد بود که اروپا با این کمک‌ها مطابقت کند. واشنگتن تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار، با حمایت جو بایدن و حمایت دو حزب اصلی کنگره، کمک به اوکراین ارسال کرده است.

ترامپ می‌گوید: «ما یک اقیانوس بین خودمان داریم، آنها هیچی.»

ترامپ نگفت که آیا به همه کمک‌های مالی آمریکا پایان می‌دهد یا خیر، اما گفت: «تا زمانی که اروپا شروع به برابری نکند، پول نمی‌دهیم. اگر اروپا قرار نیست پول بپردازد، چرا ما باید پرداخت کنیم؟ آنها بسیار بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرند. ما یک اقیانوس بین خودمان داریم، آنها نه.»

رئیس‌جمهور سابق آمریکا همچنین اشاره کرد که در صورت پیروزی در دور دوم ریاست جمهوری، در حمایت نظامی دیرینه آمریکا از تعدادی از متحدان کشورش تجدیدنظر خواهد کرد. او پیشنهاد کرد که می‌تواند نیروهای آمریکایی را که با هدف بازدارندگی علیه نظام کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی در کره‌جنوبی مستقر هستند، خارج کند.

ترامپ گفت که تدابیر فعلی «هیچ معنایی ندارد. چرا ما باید از کسی دفاع کنیم؟ و ما در مورد یک کشور بسیار ثروتمند صحبت می‌کنیم.»

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • مذاکره با برزیل برای برگزاری دیدار تدارکاتی با فوتسال ایران
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران