Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادرات نانویی همیشه محدود به «صادرات محصول» نیست و «صادرات فناوری و دانش‌فنی» نیز می‌تواند به عنوان یکی از مزیت‌های شرکت‌های نانویی در ایران باشد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، به اعتقاد مدیرعامل شرکت پردیس شیمی باختر، صادرات نانویی همیشه محدود به «صادرات محصول» نیست و «صادرات فناوری و دانش‌فنی» نیز می‌تواند به عنوان یکی از مزیت‌های شرکت‌های نانویی در ایران باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
ارائه محصول با کیفیت و استفاده از بسته‌بندی‌های مناسب از جمله ملزومات صادرات محصولات نانویی از نگاه مدیرعامل این شرکت است.   این شرکت صادرکننده برتر محصولات نانویی در سال ۹۵ در حوزه تولید انواع نانوروانکار‌ها و روغن‌های موتور و صنعتی است و سال گذشته توانسته نانوروانکار و روغن‌موتور نانویی به کشور ترکیه صادر کند.

هانی فاضلی، مدیرعامل شرکت پردیس شیمی باختر درباره مزیت ایران برای صادرات محصولات در حوزه فناوری‌های پیشرفته نظیر فناوری‌نانو می‌گوید: «در حال حاضر نیروی کار، به ویژه نیروی کار تحصیل‌کرده، در ایران ارزان است، بنابراین می‌توان با استفاده از این نیرو‌های تحصیل کرده هسته‌های تحقیق و توسعه تشکیل داد و فناوری‌های جدید برای صادرات به‌دست آورد. با توجه به این که هزینه نیروی انسانی متخصص برای توسعه فناوری‌های نوین در کشور‌های دیگر قابل توجه است، ارزش افزوده تولید و توسعه فناوری در ایران بسیار بالا است، بنابراین شرکت‌ها و حتی جامعه دانشگاهی می‌توانند با توسعه فناوری‌های جدید به ویژه در حوزه نانو، رقابت‌پذیری بالایی در منطقه داشته باشند.»

فاضلی می‌افزاید: «ما در سال ۲۰۱۴ موفق شدیم یکی از فناوری‌های خود را به کشور برزیل صادر کنیم که این ارزش افزوده زیادی برای شرکت ما به همراه داشت. پیشنهاد من به شرکت‌های نانویی ایرانی این است که روی فرمولاسیون‌های جدید و فناوری‌های نوین کار کنند و با صادرات این فناوری‌ها اقدام به توسعه کسب‌وکار کنند. همیشه صادرات مربوط به فروش محصول نیست بلکه فروش فناوری نیز می‌تواند درآمد زیادی برای یک شرکت به ارمغان آورد که حتی گاهی درآمد فروش فناوری از صادرات محصول نیز بیشتر است.»

وی درباره شرایط و ملزومات موفقیت در صادرات می‌گوید: «جایگاه ایران در منطقه در حوزه فناوری‌نانو بسیار بالا است و رقابت‌پذیری شرکت‌های ایرانی در خاورمیانه می‌تواند با کمک فناوری‌نانو تقویت شود. اما برای صادرات باید به دو نکته مهم توجه کرد. تجربه صادرات ما طی سال‌های گذشته نشان می‌دهد که شرکت‌هایی که قصد صادرات محصولات نانویی را دارند باید با محصولات با کیفیت بالا وارد بازار شوند و صادقانه کیفیت خود را عرضه کنند و از هرگونه بزرگ‌نمایی پرهیز کنند. موضوع دوم برای موفقیت در صادرات، بسته‌بندی است. این مسئله بسیار مهم بوده و شرکت‌های ایرانی در بخش بسته‌بندی شیک و مناسب باید بهتر عمل کنند.»

به اعتقاد فاضلی شرکت‌ها باید روی صادرات محصولات و فناوری‌های دانش‌بنیان سرمایه‌گذاری کنند تا وابستگی به فروش نفت در کشور به حداقل برسد.
این شرکت یکی از برترین تولیدکنندگان نانومحصولات حوزه خودرو در ایران است و تاکنون محصولات خود را به ۱۶ کشور جهان از جمله ایتالیا، برزیل، ترکیه و آذربایجان صادر کرده است. 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو فناوری های دانش بنیان صادرات محصولات نانویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۹۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، مناسب‌ترین بستر برای بالا بردن شناخت کشورهای شرق آفریقا به‌ویژه تانزانیا از محصولات و دانش بومی ایرانی حضور در این نمایشگاه ست.

قرار داشتن تانزانیا در حاشیه اقیانوس هند و دسترسی آسان و نزدیکی آن به مهمترین مناطق اقتصادی غرب آسیا و به خصوص خلیج فارس از جمله مزیت‌های نسبی تجارت با تانزانیا برای تجار ایرانی محسوب می‌شود.

اقلام عمده صادراتی ایران به تانزانیا شامل قیر نفت و سایر موم پارافین ها، سیمان سفید پرتلند، ظروف چدنی، خمیرهای غذایی پخته نشده، مخلوطهای قیری براساس آسفالت طبیعی، مخزن، سیمان کلینکر و وازلین گرید دارویی است.

هیأت تجاری تانزانیا با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران از توانمندی صادراتی شرکتهای ایرانی شگفت زده شدند.

امیرحسین میرآبادی، رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، آفریقا را از اهداف اصلی برای توسعه همکاری دانست.

وزیر تجارت تانزانیا در این بازدید ضمن اعلام آمادگی خود جهت انتقال تکنولوژی میان ایران و تانزانیا افزود: ما از تجربیات شرکت‌های ایرانی استفاده خواهیم کرد و به‌دنبال رابطه تجاری بهتری میان ایران و تانزانیا هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم به‌تنهایی تولیدات خود را بالا ببریم در این راستا توسعه الزامی است و به همین دلیل دنبال همکاری‌های هرچه بیشتر با ایران هستیم و پیشنهاد برگزاری رویداد نمایشگاهی تخصصی در کشور تانزانیا با حضور شرکت های توانمند دانش بنیان ایرانی را برای عرضه به تجار تانزانیا و مقامات و بازرگانان کشورهای آفریقای شرقی را در سال جاری را دادند.

کد خبر 6092130

دیگر خبرها

  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • ارائه ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • وجود ۳۰ محصول صادرات محور در چهارمحال و بختیاری