Web Analytics Made Easy - Statcounter

عرب‎احمدی گفت: ۹۰ درصد پرونده‎های خسارت کشاورزان آق‎قلایی در شهرستان تکمیل و به کمیسیون اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان ارجاع داده شده است.

 

« علی اکبر عرب‎احمدی» امروز( جمعه 7 تیر) در گفت‎وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان اظهار کرد: کشاورزان در شهرستان آق‎قلا در سطح 4 هزار و 500 هکتار نسبت به کشت محصول پنبه اقدام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر جهاد کشاورزی آق‎قلا ادامه داد: از کشاورزانی که در محوطه سد وشمگیر قرار دارند درخواست داریم به منظور برنامه‎ریزی برای آبیاری به مدیر سد مراجعه کنند.

 

عرب‎احمدی خاطرنشان کرد: پنبه‎کاران آق‎قلایی برای مبارزه با آفات به کارشناسان پهنه مراجعه کنند تا با راهنمایی کارشناسان نسبت به کشت و مبارزه با آفات محصول خود اقدام کنند.

 

وی یادآور شد: برخی از کشاورزان بذر خود مصرفی دارند و درخواست داریم اطلاعات محصول خود را برای برنامه‎ریزی به کارشناسان جهاد کشاورزی ارجاع دهند و از سویی برای تهیه سموم کشاورزان به کلنیک گیاه‎پزشکی دارای مجوز مراجعه کنند.

 

مدیر جهاد کشاورزی آق‎قلا به زمان مناسب سمپاشی تاکید کرد و افزود: کشاورزانی که در سه ماه نخست سال نسبت به دریافت سوخت خود اقدام نکردند می‎توانند به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه کنند تا در زمان سمپاشی و آبیاری با مشکلی روبه‎رو نشوند.

 

عرب‎احمدی به جبران خسارت‎های کشاورزان سیل اشاره کرد و یادآور شد: 90 درصد پرونده‎های خسارت کشاورزان آق‎قلایی در شهرستان تکمیل و به کمیسیون اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان ارجاع داده شده و پس از آن در کمیسیون استانی برای پرداخت خسارت مطرح خواهد شد.

 

وی افزود: در حال حاضر مرحله چهارم پرداخت خسارت‎ها سیل به کشاورزان در حال انجام است و با گزارش‎هایی که از سامانه « سجاد» گرفته می‎شود امیدواریم به زودی تمامی کشاورزان خسارت دیده غرامت خود را دریافت کنند.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت اوقات فراغت قوه قضائیه خطبه های نماز جمعه خبرگزاری شبستان نماز جمعه مجلس شهید بهشتی غنی سازی اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد کمک به سیل زدگان خسارت سیل کشاورزی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۰۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها،۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

وی افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساخت‌های بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنات ها، باغ ها، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

جعفری بیان کرد: براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تیم‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند.

جعفری گفت: نیرو‌های جهاد سازندگی در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغ‌های استان را انجام می‌دهند.

وی افزود: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام می‌شود تا پیش از فصل آبیاری باغ ها، زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود: این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قنات‌های استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد
  • آبگیری کامل سد و بند‌های خاکی شهرستان گراش
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند