Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ایگناسیو رامونت»، نویسنده و استراتژیست امور بین‌الملل، با حضور در سمینار بین‌المللی اقدامات قهری یکجانبه و پیامدهای آن که توسط سه کشور ایران، کوبا و ونزوئلا که در هتل کوبورگ وین برگزار شد، ضمن سیاسی خواندن تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه کشورها، رسانه‌های بزرگ جهان را بزرگترین همدستان آمریکا بر تحمیل رنج و سختی بر مردم عادی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، رامونت در ابتدای سخنان خود با اشاره به اینکه ایالات متحده یک تهاجم واقعی و ظالمانه را با بی توجهی کامل به قوانین حقوق بین‌الملل، اجرا نموده تا قوانین داخلی خود را بر تمامی مبادلات مالی و تجاری بین‌المللی تحمیل کند، افزود: چه این تحریم‌ها علیه ایران، ونزوئلا و یا هر کشور دیگر باشد، ترامپ از تحریم‌های اقتصادی صرفاً برای اهداف سیاسی و تغییر رژیم در این کشورها بر اساس منافع واشنگتن بهره‌برداری می‌کند.

این نویسنده و استراتژیست امور بین‌الملل افزود: سالیان زیادی است که آمریکا از قوانین داخلی خود به عنوان سلاحی در راستای منافع واشنگتن استفاده کرده و در این میان، تحریم اقتصادی آمریکا علیه ایران یک رسوایی بود. آنها نه‌تنها نتوانستند به اهداف خود تحت این تحریم‌ها برسند، بلکه تنش‌های زیادی را در روابط خود با شرکای کلیدی‌شان در سراسر دنیا به وجود آوردند و صرفاً سبب تحمیل رنج و سختی بر مردم عادی ایران شدند.

این خبرنگار با اشاره به اینکه غذا و دارو جز استثنائات تحریم هستند، افزود: با این حال، تحریم‌های شدید اعمالی علیه بانک‌های ایرانی سبب ایجاد محدودیت‌های شدید در پرداخت برخی خریدهای دارویی و غذایی شده، به‌طوری که کمبود داروهای حیاتی سبب خسارت‌های زیادی به مردم شده است.

وی در ادامه با پرداختن به موضوع ونزوئلا، گفت: پیامدهای مرگبار تحریم‌ها همچنین در ونزوئلا بسیار شفاف است که بر اثر تحریم‌های اقتصادی آمریکا و توطئه برخی عوامل در بازار صنایع نفت این کشور بوده است. گزارش اتحادیه داروخانه‌های ونزوئلا حاکی از آن است که این کشور با کمبود ۸۵ درصدی داروهای حیاتی خود مواجه است. همچنین گزارش دیگری که در مراکز تحقیقاتی آمریکا تهیه شده، نشان می‌دهد تحریم‌های آمریکا سبب کاهش ٣٧.۴ درصدی تولید ناخالص ملی این کشور در دو سال گذشته شده است.

رامونت با تاکید بر اینکه یکی از بخش‌های به شدت خشمگین‌کننده تحریم‌های اقتصادی آمریکا، اثرات فراسرزمینی آن است، گفت: آمریکا طرف‌های ثالثی را نیز که با ایران تجارت می‌کنند، تحریم می‌کند و صرفاً در روز بعد از خروج از برجام، بیش از ۷۰۰ نهاد و شخص را به دلیل تجارت با ایران تحریم کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به کشور کوبا گفت: دیگر نمونه‌های بارز تحریم‌های قهری یکجانبه، که طولانی‌مدت‌ترین هم هست، تحریم کوبا به مدت بیش از شش دهه است که خسارت ۹۵۰ میلیارد دلاری را بر مردم این کشور وارد کرده است. این روش فشار به ملت‌ها و به قحطی و گرسنگی کشاندن مردم، مشابه روش‌های جنگ در قرون وسطی است.

این خبرنگار، رسانه‌های بزرگ آمریکایی را بزرگترین همدستان این کشور در این جنایت‌ها دانست و افزود: این رسانه‌ها مدام تبلیغ می‌کنند که تحریم‌ها ابزار غیر خشونت‌آمیزی هستند که به نوعی برای تغییر دموکراتیک در کشورها استفاده می‌شوند. دستکاری اطلاعات و تحریف اخبار توسط ابررسانه‌ها، سبب اغوای بیشتر کشورهای اعمال‌کننده تحریم‌ها می‌شود. حتی بیشتر این رسانه‌ها، پیامدهای وخیم اقتصادی بر زندگی مردم را خطای دولت تحریم‌شونده جلوه می‌دهند، تا دولت تحریم‌کننده.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تحریم های آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۱۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از فارس؛ با ناکامی دولت مصر در پایان دادن به گرانی و بالا رفتن بی رویه قیمت‌ها مردم در این کشور به پویش‌های بزرگ تحریم ملحق شدند.

قیمت دلار در بانک‌‎های مصر و بازار سیاه موازی پس از دو ماه ثبات در این کشور از هفته گذشته بار دیگر روند صعودی گرفته است.. این موضوع نگرانی‌هایی را برای مردم این کشور در زمینه تشدید درد و رنج اقتصادی آن ها به دنبال داشت.

کارشناسان بدهی بالای مصر، تنش‌های ژئوپلتیکی در خاورمیانه، کاهش درآمدهای قاهره از کانال سوئز، افزایش تورم و گرانی و افت سرمایه‌گذاری‌های خارجی از دلایل تشدید بحران اقتصادی مصر خواندند.هفته گذشته پویش تحریم خرید ماهی در سراسر مصر با استقبال خوب شهروندان این کشور روبه رو شده بود و این هفته موج تحریم به گوشت، تخم مرغ و دیگر کالاهای اساسی رسیده است.

بر اساس داده‌های آژانس مرکزی آمار مصر در ماه مارس، تورم سالانه قیمت مصرف کننده در شهرهای مصر به 35.7 درصد رسید، پس از آن که ژانویه گذشته 29.8 درصد بود.پس از اینکه موج گسترده تحریم انواع ماهی های خودراکی در مصر طی روزهای گذشته بالا گرفت حالا مردم مصر در اماکن عمومی و سایت های رسانه‌های اجتماعی مشغول مبارزه با قیمت‌های بالای گوشت هستند که قیمت آن به بیش از 400 پوند مصر (یک دلار = حدود 48 پوند) رسیده است.

کساد بازار در بازار معروف ماهی فروشی شهر اسکندریه مصر فروشنده‌ها انواع ماهی‌ها را به شکل‌های جذاب در یخچال‌های شیشه‌ای چیده‌اند اما مردم به آن نگاه هم نمی‌اندازند محمد یکی از فروشندگان می گوید که استقبال مردم از پویش «بگذار بگندد تا قیمتش کم شود» غافلگیر کننده بوده است.این کمپین‌ها به سرعت محبوبیت و استقبال زیادی را در بین شهروندان مصری پیدا کرده و شرکت‌کنندگان در آن از رسانه‌های اجتماعی برای هماهنگی و تبادل نظر و برنامه ریزی استفاده می‌کنند که باعث افزایش قدرت جنبش و گسترش دامنه نفوذ آن شده است.   در همین حال، کمپین‌های مشابهی در قاهره، سوئز، کفر الشیخ، اسماعیلیه و دیگر شهرهای بزرگ مصر برای تحریم بیشتر کالاهای اساسی که قیمت شاهد تورم گسترده بوده، آغاز شده است. کاربران شبکه‌های اجتماعی همچنین کمپین جدیدی را با همین نام «بگذارید بگندد» برای تحریم خرید مرغ، تخم مرغ و گوشت قرمز راه اندازی کردند تا تجار را مجبور به کاهش قیمت کنند.اگرچه برخی از مردم مصر نسبت به تاثیرگذاری این پویش‌های تحریم تردید داشتند، اما فعالان و تعداد زیادی از شهروندان پس از اینکه توانست عده‌ای را برای شرکت در آن جذب کند از کاهش نسبی قیمت‌ها و زیان‌های قابل توجه به برخی از بازرگانان، اشتیاق زیادی نشان دادند.   فؤاد عبدالفتاح، هماهنگ‌کننده کمپین «بگذارید بگندد» در استان اسکندریه، گفت: مصر شاهد وضعیت افزایش قیمت‌ها برای اکثر کالاهای اساسی است و از جمله محصولاتی که اخیراً شاهد افزایش قیمت محسوس بوده است، ماهی است که به قیمت بی سابقه‌ای رسیده است که برای افراد کم درآمد مناسب نیست. عبدالفتاح در مصاحبه خود با العربی الجدید افزود: تحریم ماهی پیام روشن ما به بازرگانان و صاحبان مغازه‌ها است، زیرا می‌خواهیم این پیام قوی را ارسال کنیم که این بی عدالتی اقتصادی را در سکوت نخواهیم پذیرفت.   یک شهروند دیگر می‌گوید: ما خواستار قیمت‌های مقرون به صرفه و منصفانه برای ماهی هستیم تا در دسترس اکثر مردم باشد و همه بتوانند در شرایط سخت با هم کنار بیایند. ما در یک شهر ساحلی زندگی می‌کنیم و ماهی‌ها جزء ضروری فرهنگ و میراث دریایی ما به حساب می‌آیند، اما به دلیل سوء استفاده برخی، تصمیم گرفته ایم که در برابر گرانی سرسام آور سکوت نکنیم.علا حامد، کارشناس اقتصادی گفت که کمپین تحریم انواع گوشت‌ها در مصر نشان دهنده به ستوه آمدن شهروندان از مشکل گرانی و تمایل آنها برای یافتن راه حل هایی برای شرایط دشوار اقتصادی است آنها خواستار بررسی مسائل فوری اقتصادی و اتخاذ تدابیر موثر برای بهبود زندگی شهروندان توسط دولت السیسی هستند.  

دیگر خبرها

  • ایران ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی را تحریم کرد
  • اتهامات آمریکا علیه روسیه نفرت‌انگیز و بی‌اساس است
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • تحریم های جدید ایران علیه آمریکا
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته
  • تحمیل ضرر به کی‌اف‌سی آمریکا در مالزی برای حمایت از غزه
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • حضور ۲۵ هیات تجاری در اکسپو با وجود تحریم نشان از رشد ایران دارد