Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی ویسی رئیس مرکز نوآوری رفاتک، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، در رابطه با فعالیت‌های این مرکز گفت: مرکز نوآوری رفاتک با رویکرد توسعه نوآوری در حوزه کسب و کار بانک رفاه و نیز سرمایه‌گذاری روی کسب و کارهای نوین و استارت‌آپ ها تاسیس شده است. همچنین به صورت تخصصی در دو محور فین تک و سلامت فعالیت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بغیر از این موارد روی کسب و کارهایی که پتانسیل داشته باشند بیرون از این فضا نیز سرمایه گذاری می کنیم.

وی در رابطه اقتصادی دیجیتال تصریح کرد: نمی شود گفت که در حوزه اقتصاد دیجیتال به موفقیت هایی دست یافته‌ایم؛ بلکه در ابتدای راه هستیم. اما خیز خوبی در این عرصه برداشته شده است.

رئیس مرکز نوآوری رفاتک، با اشاره به این‌که باور و اعتماد در جهت توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور شکل گرفته است، افزود: ما در عرصه فین تک‌ها نسبت به بقیه حوزه‌ها جلوتر هستیم. به طوری که کسب وکارهایی در این حوزه فعالیت می‌کنند که درآمد چند هزار میلیاردی دارند و اشتغالزایی بزرگی را تشکیل دادند. می‌توان گفت؛ در حوزه فین تک‌ها به جز برخی از محورهای خاص در جذب سرمایه تکنولوژی نوظهور در وضعیت مناسبی قرار داریم که دستاوردها قابل قیاس با دنیاست.

ویسی گفت: برای توسعه فضای کسب وکارهای شرکت‌های دانش‌بنیان به صورت کلی زیرساخت‌ها در کشور فراهم شده است تا جایی که کمپانی‌های بزرگ در عرصه اینوست و سرمایه‌گذاری کردند تا نوآوری در دل سازمان‌ها مفهوم پیدا کند. و این یکی از پیش نیازهای جدی بوده که در کشور شکل رفته است.

رئیس مرکز نوآوری رفاتک، اضافه کرد: نکته دیگر که با نقطه مطلوب فاصله داریم و باید روی آن کار کرد. بحث فرهنگ‌سازی این موضوع است. با توجه به نوع نگاهی که به کسب وکارهای استارت‌آپی به دلیل پرریسک بودن در کشور وجود دارد این امر باعث شده که در این عرصه فرهنگ‌سازی عمومی برای سازمان‌ها شکل نگرفته است. این امر را نباید نادیده گرفت ایده‌های استارت‌آپی یک شبه یا طی پروسه شش ماه جواب نمی‌دهد باید از آنها حمایت کرد، بنابراین با این امر مهم فاصله داریم.همچنین اسم نوآوری و خلاقیت باید در دل سازمان‌ها جای بگیرد در این صورت است که مفهوم نوآوری و فرهنگ نوآوری تبدیل به باور و اعتماد عمومی بین مردم می‌شود.

وی با بیان این‌که مرکز نوآوری رفاتک، در دو محور اصلی فین‌تک و سلامت به صورت جدی فعالیت می‌کند، اظهار داشت: محور اول ما تامین نیازمندی‌ها شامل فضا، ارائه سرویس به استارت‌آپ‌ها و شتابدهندها است و در کنار آن تامین سرمایه اولیه در حوزه سرمایه گذاری برای فضای بیرون از داخل بانک رفاه است.در این رابطه صندوق سرمایه گذاری را در مرکز راه اندازی خواهیم کرد تا چتری برای حمایت از کسب و کارها نوپا باشد. همچنین اجرای یکسری رویدادهای کوتاه مدت و بلند مدت را در جهت ارتقای فضای کسب و کار در این عرصه داریم چرا که این فضا به نوعی خاستگاه اصلی جوانان و دانشجویان است.

رئیس مرکز نوآوری رفاتک، با تاکید براین‌که پایان‌نامه‌های دانشجویان در حوزه صنعت و بانک حمایت مالی می‌شود، گفت: این طرح از اوایل مهرماه سال‌جاری در مراکز دانشگاهی اجرا خواهد شد تا ایده‌های دانشجویان درحد پایان‌نامه باقی نماند.

وی هدف از برگزاری مسابقه میان استارتاپ‌ها و صاحبان ایده دو حوزه فین‌تک (فناوری های مالی) و سلامت را ایجاد تعامل میان آنها اعلام کرد و گفت: بانک رفاه همواره با مراکز درمانی و بیمه‌ای فعال در حوزه سلامت در ارتباط بوده است و به دلیل رویکرد و ارتباط مستقیم بانک با بدنه سلامت کشور، دو محور اصلی مرکز نوآوری رفاتک، فین‌تک و سلامت است.

گفتنی است؛ رفاتک که در سال 1397 با هدف فعالیت در دو حوزه ی اصلی فناوری مالی و سلامت توسط بانک رفاه و با همکاری دانشگاه صنعتی شریف تاسیس شده می کوشد با توجه به توان و زیرساخت های بانک و شرکای کلیدی آن و استفاده از توان متخصصان و نخبگان کشور به عنوان یکی از بازیگران اصلی زیست بوم فناوری مالی و سلامت ایران شناخته شود و بتواند بین دو حوزه مالی و سلامت پل بزند. نوآوران حوزه های مالی و سلامت می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این مرکز و بهره مندی از تسهیلات آن به نشانی www.refatech.com مراجعه کنند.

انتهای پیام/

169 / 156 فین تک کسب وکار اقتصاد دیجیتال نوآوری سرمایه گذاری تکنولوژی دانش بنیان فرهنگ سازی پایان نامه ها

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فین تک کسب وکار اقتصاد دیجیتال نوآوری سرمایه گذاری تکنولوژی دانش بنیان فرهنگ سازی پایان نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۱۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟

وزیر اقتصاد با بیان اینکه طی دولت سیزدهم در مجموع بیش از ۲۷۵ هزار میلیارد تومان سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت افزایش داشته است گفت: از سال ۱۴۰۰ تا پایان سال گذشته ۱۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات خرد بدون ضامن توسط بانکها پرداخت شده است.

به گزارش ایسنا، سیداحسان خاندوزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین (سپامی) اظهار کرد: برجسته کردن ابزارهایی مثل برات الکترونیک و رساندن این پیام مهم است؛ زیرا فعالان اقتصادی باید بدانند که مسیرهای جدیدی در این زمینه ایجاد شده است.

وی افزود: با محدودیت هایی که در کنترل ترازنامه بانک ها وجود دارد چاره ای نیست جز اینکه ما بتوانیم مسیرهای جایگزین را برای زنجیره تامین مالی بگشاییم. در غیر این صورت تولید هم در این تنگنای پولی دچار انقباض خواهد شد که با شرایط سال های اخیر در تعارض است.

وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: عده ای گمان می کردند رشد اقتصادی سال ۱۴۰۰ به دلیل آنکه قبل از آن با کرونا مواجه بودیم است اما سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نیز این رشد ادامه پیدا کرد. ابزارهایی مثل برات الکترونیک در این مسیر باید وزن بیشتری داشته باشند. مسیرهای جدید نیازمند هماهنگی های جدیدی هم هستند. اگر کمک مجموعه شبکه بانکی، همکاری قوه قضاییه و بانک مرکزی نبود حتما امروز رونمایی از این ابزار رخ نمی داد. در توسعه این ابزارها نیز نیازمند این اقدامات هماهنگ هستیم.

خاندوزی با بیان اینکه امسال به عنوان اولین سال برنامه هفتم توسعه باید سهم تامین مالی بخش های مختلف مشخص شود گفت: طرح «تامین مالی تولید و زیرساخت» که اخیرا در مجلس در حال تصویب و ابلاغ است می‌تواند در زمینه این دست ابزارها و نهادها نقش هماهنگ کننده بیشتری را ایفا کند.

وی تصریح کرد: باید فعالان اقتصادی بتوانند از این ابزارها استفاده کنند. در این زمینه به کمک رسانه‌ها نیاز داریم تا به روش های جدید تامین مالی دسترسی پیدا کنیم. البته ابزارها تاثیر بلندمدت خود را نیز دارند و اثر خود را بر متغیرهای اصلی بانکی و پولی کشور ایجاد می‌کنند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه امروزه ضمانت در ایران وزن چندانی نسبت به کشورهای توسعه یافته ندارد، گفت: این نشان می دهد ما در این موضوع مجال و فرصت زیادی برای افزایش ابزارها داریم. دوستان بانک مرکزی هم کمک کنند تا هریک از بانک ها هدف گذاری کنند که چقدر از تامین مالی آنها امسال از طریق ابزارهای جدید باشد. هرقدر بانک ها از ابزارهای جایگزین استفاده کنند مشمول مشوق های بییشتری شوند.

خاندوزی بیان کرد: تلاش ما در سال گذشته این بود که بخشی از عقب ماندگی های نظام تامین مالی را جبران کنیم که دسترسی به این هدف نیز نیازمند تلاش جمعی است. سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت از ۴۷ هزار میلیارد تومان به ۹۸ هزار میلیارد تومان به ۱۴۰۱ رسیده بود. سال گذشته به ۱۳۰ هزار میلیارد تومان رسید. طی دولت سیزدهم در مجموع بیش از ۲۷۵ هزار میلیارد تومان سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت افزایش داشته است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۰ تا پایان سال گذشته ۱۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات بدون خرد بدون ضامن توسط بانک ها پرداخت شده است.

در این نشست همچنین رحمت‌الله اکرمی ـ رییس خزانه داری کل کشور - گفت: در تامین سرمایه در گردش در تخصیص اوراق و سرمایه‌ها سعی کرده‌ایم که درست عمل کنیم تا شاهد رشد و ثبات اقتصادی باشیم. در بحث برات الکترونیکی، توجه به مدیریت ریسک بسیار حائز اهمیت است و دائما مورد رصد قرار می‌گیرد.

وی بیان کرد: از طریق برات الکترونیکی سعی کردیم که نقش واسطه ها را کمرنگ کنیم و حلقه های ریسک را از بین ببریم. وقتی خزانه داری برات توزیع می شود به معنای آن است که هیچ ریسکی وجود ندارد.

در ادامه نیز علی روحانی ـ معاون وزیر اقتصاد - اظهار کرد: یکی از ابزارهای مورد استفاده در برات الکترونیک، ابزار گام است که سال گذشته توسعه جدی پیدا کرد و امیدواریم سال جاری اقبال بیشتری درخصوص این ابزارهای جدید داشته باشیم.

وی افزود: این ابزارها هم کارکرد و هدایت اعتبار را تسهیل می‌کند و هم به کنترل نقدینگی و کاهش رشد نقدینگی می‌انجامد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته سرمایه‌گذاری بانک دی در سال جاری
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود