Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ در پایان نشست کمیسیون مشترک برجام در وین عباس عراقچی نماینده ایران آن را مثبت و سازنده اما ناکافی معرفی کرد.
- در نگاه عراقچی نشست وین یک گام به جلو اما همچنان فاصله دار با خواسته های جمهوری اسلامی معرفی شد. نفس این اتفاق نشان میدهد که اروپاییان مصمم شده اند بابی عملی یکسال گذشته وداع کنند و چند روز باقیمانده ازفرصت 60 روزه معروف به ضرب الاجل را جدی بگیرند
- عراقچی در حالی اعلام کرد نتایج جلسه را به تهران ارسال می‌کند تا تصمیم نهایی در پایتخت اتخاذ شود که همچنان مسأله فروش نفت و دریافت برخی امتیازات دیگر را از مواردی معرفی کرد که گویی جلسه نسبت به آن سکوت داشته یا به جمع بندی نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این کلام عراقچی می‌توان چنین استنباط کرد که اروپا همچنان مصر است که راهی میانه جهت عمل به توافق هسته ای از یکسو و مراعات حال آمریکا در خصوص تحریم نفتی ایران از دیگر سو را پیگیری کند. بر این اساس بایستی منتظر ماند و دید که تهران در خصوص این رویکرد اروپاییان چه تصمیمی اتخاذ خواهد کرد و البته اصرار اروپا بر این رویکرد تا کجا دوام خواهد آورد؟
- آنچه مسلم است اینکه راه اندازی کانال مالی اینستکس چنانکه عراقچی میگوید در کنار وعده اروپاییان برای تکمیل پروژه آب سنگین اراک و همچنین استقبال دیگر کشورهای اروپایی از اینستکس خروجی‌های مثبت این نشست بوده است، خروجی‌هایی که بشرط تحقق جزو دستاوردهای مقاومت مردم ایران محسوب می‌شوند
- جلسه بعدی کمیسیون مشترک برجام با حضور وزرای خارجه ایران تشکیل خواهد شد تا آن زمان باید منتظر ماند و دید آیا "اعتبارهایی" که اروپاییان وعده کرده اند ازطریق اینستکس دراختیار ایران قراردهند وبرخی منابع ان را معادل 25 تا 30 میلیارد دلار ارزیابی می‌کنند میتواند موجبات تجدید نظر تهران در نگاهش در پایان ضرب الاجل 60 روزه به اروپاییان رافراهم اورد؟
منبع: العالم برچسب ها: اروپا

منبع: خرداد

کلیدواژه: اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۲۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر، «کنستانتینو چیونگا» معاون رئیس جمهور زیمباوه با امیر سرتیپ «محمدرضا آشتیانی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در تهران دیدار و گفت‌وگو کرد.

امیر آشتیانی در این دیدار با اشاره به سفر سال گذشته رئیس جمهور ایران به «حراره» و سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران اظهار داشت: این تعاملات نشان‌دهنده اهمیتی است که دو کشور در سطوح عالی برای توسعه روابط فی‌مابین قائل هستند.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سوابق تاریخی روابط ایران و زیمباوه، یادآور شد: حدود ۱۰ سال پیش وزارت دفاع ایران، میزبان جناب آقای «مانانگا گوا» رئیس جمهور بود که در آن زمان ایشان به عنوان وزیر دفاع به تهران سفر کردند.

وی با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی، قاره آفریقا در سیاست خارجی کشور ما از جایگاه ویژه‌ای برخوردار شده است، گفت: این جایگاه متأثر از جوهره انقلاب اسلامی مبنی بر حمایت از کشورهای مستقل و انقلابی از یک سو و تلاش کشورهای آفریقایی جهت کسب استقلال از کشورهای استعمارگر و سلطه‌طلب بوده است.

امیر آشتیانی ادامه داد: در میان کشورهای انقلابی، کشور زیمباوه به دلیل رهبران و مردم انقلابی، حفظ روحیه استقلال‌طلبی، مبارزه با استعمار نقش مثبت و سازنده‌ای که در منطقه جنوب آفریقا ایفا می‌کند، از اهمیت بسزایی برخوردار است.

وزیر دفاع تأکید کرد: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اراده خود را جهت برقراری روابط دوستانه با تمامی کشورهای آفریقایی به‌ویژه کشورهای مستقل و انقلابی زیمباوه اعلام می‌کند.

وی با اشاره به پدیده تروریسم به عنوان یکی از مهم‌ترین تهدیدات امنیت منطقه و محیط بین‌الملل اظهار داشت: متأسفانه شاهد استانداردهای دوگانه دنیای غرب در قبال تروریسم هستیم.

امیر آشتیانی با اشاره به کشتار وحشیانه و قتل عام نزدیک به ۴۰ هزار نفر از مردم و به‌ویژه کودکان فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به سبب حمایت آمریکا و کشورهای غربی و همچنین سکوت نهادها و مجامع بین‌المللی گفت: بر همه کشورهای آزاد و مستقل لازم است تا ضمن اعلام انزجار خود از اقدامات این رژیم، اقدامات عملی خود را درخصوص توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی به کار گیرند.

معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز در این دیدار با ابراز تسلیت بابت شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران در حمله به کنسولگری ایران و محکوم کردن این اقدام توسط رژیم صهیونیستی گفت: حمله اخیر اسرائیل به فلسطین نیز نشان‌دهنده سیاست‌های دو گانه و یک بام و دو هوای غرب است.

کنستانتینو چیونگا با بیان اینکه ایران و زیمباوه تحت تأثیر تحریم‌های کشورهای غربی هستند، گفت: ایران از شرکای زیمباوه است و آمادگی داریم در زمینه همکاری‌های دفاعی و اقتصادی روابط خود با ایران را توسعه دهیم.

وی با اشاره به سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران گفت: این سفر نقطه عطفی در توسعه روابط بین ایران و زیمباوه خواهد بود.

معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ریاست زیمباه بر اتحادیه اقتصادی جنوب غرب آفریقا (سادَک) گفت: این موضوع ظرفیت‌های زیمباوه را برای توسعه همکاری‌های اقتصادی با ایران بیشتر می‌کند.

در پایان این دیدار هر دو طرف با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و دفاعی و امنیتی دو طرف آمادگی خود را برای تبادل هیئت در زمینه‌های مختلف اعلام کردند.

کد خبر 6092264 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • سورپرایز ایران خودرو برای خودروی محبوب
  • ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی
  • زایمان سزارین در گیلان همچنان پیشتاز است
  • تمدید سه روزه مهلت واریز وجه مشتریان فراخوان شده پارس
  • اولین جلسه هیئت مدیره استقلال با هلدینگ خلیج فارس
  • ضرب‌الاجل به پاستور
  • نشست هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه پیام نور خوزستان
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)