Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-07@07:34:34 GMT

یک ماه مصرف آب در خانه به اندازه هزینه یک ساندویچ

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۲۳۸۶۲

ساعت 24- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب منطقه ۲ تهران گفت: هر مشترک خانگی در تهران ماهانه به طور متوسط ۱۶ هزار تومان پول آب می‌دهد، به عبارتی قیمت یک ماه مصرف آب در بخش خانگی برابر با هزینه تهیه یک ساندویچ است.

 شهریار دبیری، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب منطقه ۲ تهرانبا بیان اینکه "۲۵ درصد آب تصفیه شده کشور در تهران توزیع می‌شود"، گفت: ۲۷ درصد درآمد آب و فاضلاب کشور در تهران وصول می‌شود و جایگاه آب و فاضلاب تهران، جایگاهی برابر با یک‌چهارم آب و فاضلاب کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اهمیت آب تهران به اندازه‌ای است که دستگاه‌های نظارتی به صورت مستمر و به شدت روی کیفیت آن نظارت دارند و مأموریت اصلی ما به عنوان شرکت آب‌وفاضلاب در دسترس قرار دادن آب سالم و بهداشتی برای مردم است.

دبیری با بیان اینکه "شهر تهران ۶ شرکت دارد که ما منطقه ۲ تهران با حدود ۱۷۰ هزار مشترک آب و ۱۲۰ هزار مشترک فاضلاب هستیم"، اظهار داشت: از سال گذشته موضوع دولت الکترونیک را در منطقه ۲ آب و فاضلاب تهران عملیاتی کردیم و تقریبا اکنون هیچ گونه مراجعه حضوری نداریم و مردم تمامی درخواست‌های خود برای ارائه خدمات را به صورت الکترونیکی و غیرحضوری ارسال می‌کنند.

وی ادامه داد: در واقع در پایش دقیقی که انجام شد، در ۳۲ فعالیت و خدمتی که به مردم ارائه می‌شود، در ۳۱ مورد دیگر کسی به صورت حضوری به اداره آب مراجعه نمی‌کند و تلاش داریم که این رویه در آینده‌ای نزدیک به صورت ۱۰۰ درصدی غیرحضوری شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب منطقه ۲ تهران با بیان اینکه "ساختار شبکه فعلی آب تهران قدمتی ۷۰ ساله دارد"، گفت: همانطور که در همه دنیا به دنبال هوشمندسازی می‌روند، ما نیز به دنبال راهکارهایی اجرایی برای عملیاتی کردن بحث هوشمندسازی شبکه هستیم تا دیگر در هنگام قرائت، کسی به درب منازل مراجعه نکند و از راه دور امکان قرائت کنتور وجود داشته باشد.

وی افزود: با هوشمندسازی شبکه، می‌توان در راستای مدیریت مصرف به صورت بهینه اقدام کرد، یعنی می‌توانیم کنترل کنیم که هر اندازه لازم است آب وارد کنتور مشترک شود.

دبیری در خصوص اقتصاد آب و میزان دریافت هزینه‌ها از مشترکان آب شرب گفت: به صورت متوسط در تهران برای مصارف خانگی به ازای مصرف هر مترمکعب ۴۵۰ تومان از مشترکان دریافت می‌شود، در حالی که قیمت تمام شده آب برای ما ۲۵۰۰ تومان به ازای هر مترمکعب است.

وی ادامه داد: در واقع هر مشترک خانگی در تهران ماهانه به طور متوسط ۱۶ هزار تومان پول آب می‌دهد، به عبارتی قیمت یک ماه مصرف آب در بخش خانگی برابر با هزینه تهیه یک ساندویچ است.

دبیری تصریح کرد: در منطقه ۲ آب و فاضلاب تهران ۸۵ درصد مشترکان اصول مدیریت مصرف را رعایت می‌کنند و ماهانه زیر ۲۰ مترمکعب مصرف آب دارند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب منطقه ۲ تهران با تأکید بر اینکه "به صورت ۲۴ ساعته روی کیفیت آب تهران آزمایش و رصد می‌شود"، گفت: کیفیت آب تهران از نظر جمیع موارد، از کیفیت آب‌های معدنی که به صورت بطری عرضه می‌شود بالاتر است.

وی افزود: آزمایشگاه‌های آب شرب تهران، آزمایشگاه‌های مرجع در کشور هستند.

دبیری در خصوص پرت و هدررفت آب در تهران گفت: پرت آب در تهران ۲۰ درصد است، در حالی که استاندارد بین المللی بین ۱۳ تا ۱۵ درصد است؛ ما هر ساله اعتباراتی را برای بازسازی خطوط لوله فرسوده اختصاص می‌دهیم و طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته، سالانه در منطقه ۲ آب و فاضلاب تهران، ۱۳ کیلومتر بازسازی خطوط لوله انجام می‌شود.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۳۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی فرید قشلاقی در جلسه ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات بحران افزود: متاسفانه آبفای هشترود طرح پیشرفته فاضلاب را تکمیل نمی‌کند و پسابهای ریخته شده به رودخانه شهر موجب بروز بیماری در فصل تابستان و بوی بد می‌شود.

وی اضافه کرد: آب و فاضلاب شهری هم باید در اجرای طرح فاضلاب مدرن شهری اقدامات لازم را انجام دهد و این طرح را هرچه زودتر به اتمام برساند تا مردم مجبور به هدایت فاضلاب‌های خانگی خود به داخل رودخانه نشوند.

فرماندار هشترود گفت: با توجه به اینکه حریم و بستر رودخانه‌های هشترود مشخص نیست اداره امور مناع آب هم باید ترتیبی اتخاذ کند که در اسرع وقت هم حریم و هم بستر رودخانه‌های شهرستان معین شود.

قشلاقی گفت: مشخص نبودن بستر رودخانه‌های داخل شهر وحتی خارج از شهرستان باعث تعرض افراد به این ناطق شده و در صورت بروز سیل و خسارت باید خسارت جبران ناپذیری به افراد خسارت دیده پرداخت شود در صورتی که اصلا حق آنها نیست.

پورصادق شهردار هشترود هم تجهیز آتش نشانی این شهر را خواستار شد و گفت: خودروهای آتش نشانی این شهرستان نیاز به تعمیر دارند و در صورت بروز حادثه‌ هم زمان در شهرستان با مشکل رو به رو خواهیم شد.

وی افزود: با توجه به اینکه بیشتر محلات شهر قدیمی هستند و خودروهای سنگین آتش نشانی نمی‌توانند وارد آن مناطق شوند از این رو درخواست تجهیز آتش نشانی را به خودرو‌های سبک از جمله نیسان و موتور داریم تا بتوانیم در صورت بروز حادثه خدمات به مردم بدهیم.

دیگر خبرها

  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • تداوم عملیات جست‌وجو جهت نجات کارگر مفقود شده تهران
  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک
  • باورنکردنی؛ اجاره این خانه‌ها در تهران به دلار است
  • برای خرید میکروآپارتمان در شهر تهران چقدر باید هزینه کرد؟