Web Analytics Made Easy - Statcounter

هانیه رستمیان که والدینش هم زاده تهران هستن، د اما تاکید دارد ورزشکاری مازندارانی معرفی شود، در گفت‌و گو با ایرنا ادامه داد: اواخر سال گذشته در حالی که در اردوهای تیم ملی بودیم، مسابقات انتخابی تیم تیراندازی دانشجویان برگزار شد و براساس رکوردها، دانشجو بودن و شرایط سنی ام به اردوی دانشجویان دعوت شدم و اردوهای این تیم همزمان با اردوهای تیم ملی و زیر نظر سرمربی تیم ملی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حین برگزاری اردوی آماده سازی دانشجویان با توجه به ملی پوش بودنم در سه مر حله جام جهانی تیراندازی در هند، چین و مونیخ شرکت کردم و حتی در هند موفق به کسب نخستین مدال جهانی در رشته زنان برای کشور شدم ضمن اینکه حضور در این رقابت‌ها بر افزایش آمادگی ام برای حضور در ایتالیا افزود.

این تیرانداز بیست و یک‌ساله که از ۹ سال پیش افتخار پوشیدن پیراهن تیم ملی را در رده‌های مختلف سنی به دست آورده، گفت: سطح رقابت‌های یونیورسیاد نزدیک به مسابقات جهانی است و بسیاری برترین‌های جهان در این رقابت‌ها حضور دارند و اگر چه سطح تیراندازی ما بسیار بالاست؛ قطعاً کار سختی در پیش داریم.

رستمیان با بیان اینکه عملکرد تیراندازان ایرانی در جام جهانی مونیخ رضایت بخش بود، گفت: موفق به کسب مدال یا سهمیه نشدیم اما رکوردهای خوبی داشتیم و شخصاً از عملکردم راضی هستم.

وی در خصوص روند تمرینات دانشجویان اعزامی به یونیورسیاد ایتالیا گفت: در کنار تمرینات فنی و آمادگی جسمانی ما تمرینات ذهنی خوبی داریم که تصویرسازی بخشی از برنامه تمرینی است و کمک زیادی به آرامش و تمرکز ما می کند؛ قطعاً این آرامش در کنار خودباوری از عوامل موفقیت هر تیرانداز است.

نگاهی به مسابقات یونیورسیاد

کاروان دانشجویان متشکل از ۴۲ ورزشکار است که ۹ نفر آنان تیراندازان زن و مرد در دو رشته تفنگ و تپانچه هستند. امید محمد نکونام، مهیار صداقت و نجمه خدمتی و فاطمه کرم‌زاده، هادی قره باغی و فاطمه صالحی در تفنگ و درسا عربشاهی، هانیه رستمیان و سجادی پور در تپانچه نمایندگان کشورمان در سی امین دوره یونیورسیاد دانشجویان جهان هستند. هدایت این تیم را مریم طالبی بر عهده دارد.

سی‌امین دوره یونیورسیاد دانشجویان جهان ۱۲ تیر به طور رسمی در شهر ناپل ایتالیا آغاز می‌شود و این رقابت‌ها در سه شهر کاسرتا، سالرنو و ناپل پیگیری و بیست و سوم همین ماه با معرفی برترین‌ها پایان می‌یابد. رقابت‌های یونیورسیاد در بخش تیراندازی از ۱۳ تا ۱۸ تیر در شهر کاسرتا پیگیری می‌شود.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۴۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد

به گزارش خبرنگار مهر، پریان نظام زاده عضو و لیدر تیم سفیر هوش مصنوعی ایران ساخته(رساله تحقیقاتی دانشگاه تهران) در مسابقات بین المللی کشور ترکیه شرکت کرد و صاحب مدال طلا و اخذ اولین جایزه ویژه مسابقات از طرف سازمان اختراعات کشور ترکیه شد.

این دوره مسابقات با شرکت بیش از ۲۰۰ تیم از سرتاسر جهان در مرکز تجارت و فناوری های استانبول با حضور رئیس سازمان اختراعات کشور ترکیه، رئیس سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان، نمایندگان سفیر جمهوری اسلامی ایران و ... در کشور ترکیه برگزارشد.

تیم جمهوری اسلامی ایران در این مسابقات به لیدری دکتر سید احمدرضا افشاری دانشمند هوش مصنوعی ایران و جهان حضور داشت که بار دیگر پرچم هوش و ذکاوت این دانشمند در پرورش دانشمندان نوجوانان این مرز و بوم در هماورد و قله‌ای دیگر از جهان برافراشته شد.

حسن دیدبان وابسته فرهنگی کشورمان در استانبول با حضور در این روادید بین‌المللی با نخبگان افتخار آفرین ایرانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان و انجمن مخترعین ترکیه میزبان این دوره از مسابقات بود.

این رویداد جهانی که در حمایت از ایده، استارتاپ‌ها و مخترعین جهان در کشور ترکیه در شهر استانبول برگزار شد میزبان تیم‌هایی از ۲۴ کشور دنیا از جمله ایران، کانادا، چین، تایوان، آمریکا، مالزی، اندونزی و امارات متحده عربی، قطر، هند، هلند، فرانسه و اسپانیا به صورت حضوری و غیرحضوری در ۱۰ زیرگروه مختلف از جمله پزشکی، کشاورزی و ... بود.

در این دوره از مسابقات که ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در استانبول برگزار شد، بیش از ۲۷۳ ایده و طرح نوآورانه مختلف با هم به رقابت پرداختند. بخش جوایز ویژه این مسابقات، به پنج طرح برتر تقدیم شد که ۲ جایزه ویژه آن، سهم تیم‌های ایرانی شد.

این رویداد مهم فرصتی بزرگ برای مخترعان و نوآوران جوان است تا دستاوردهای خود را به مجامع علمی و سازمان‌های علمی-تحقیقاتی در سطح بین‌المللی معرفی کنند و با کسب اطلاعات از فناوری های روز دنیا خود را برای ورود به بازارهای جهانی آماده سازند.

کد خبر 6093905

دیگر خبرها

  • اعزام تیرانداز ساروی به مسابقات جام جهانی باکو
  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • نایب‌ قهرمانی ‌خوزستان‌ در کشتی فرنگی نونهالان ایران
  • برنامه جام‌جهانی تیراندازی اعلام شد
  • اعزام تیراندازان به جام جهانی باکو
  • اعزام تیراندازان به جام جهانی باکو + اسامی و برنامه مسابقات
  • نخستین مدال ایران قطعی شد
  • نخستین مدال ایران قطعی شد/ شعبان از دور رقابتها کنار رفت
  • رقابت های بوکس قهرمانی آسیا؛ نخستین مدال ایران قطعی شد