Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-07@06:02:00 GMT

آمازون صدای کتابفروش‌های فرانسه را درآورد

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۲۵۲۶۲

آمازون صدای کتابفروش‌های فرانسه را درآورد

کتاب‌فروش‌های فرانسه که هر دو سال یکبار به دعوت اتحادیه کتابفروشان این کشور گردهم می‌آیند، قرار است در گردهم‌آیی ملی خود در شهر مارسی، زنگ هشدار خطر آمازون را برای آینده اقتصاد این حرفه به صدا درآورند.

پیش‌بینی می‌شود ۷۰۰ کتابفروش و ۲۰۰ نفر از حرفه‌های وابسته به کتابفروشی در این رویداد از فردا (یکشنبه/‏۳۰ ژوئن، ‬ ۹ تیر) تا ۱ ژوئیه شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سندیکای کتابفروشی‌های فرانسه (SLF) با هدف حفظ قیمت واحد برای هر کتاب از سال ۱۹۸۱ میلادی فعالیت خود را آغاز کرده و حالا در حالی به چهلمین سال فعالیت خود نزدیک می‌شود که سایت آمازون تنها دشمن اهدافش محسوب می‌شود، به همین دلیل تجمع دوسالانه اعضای این اتحادیه فرصتی مهم برای بیان نگرانی این صنف از فعالیت سایتی محسوب می‌شود که با برهم زدن نظم مورد نظر، بهایی گاه پایین‌تر برای فروش کتاب، کتابفروشی هایی را که از منابع مالی قابل توجه برای رقابت برخوردار نیستند، به تدریج از چرخه بازار حذف کنند.

اگزاویه مونی (Xavier Moni) رئیس سندیکای کتابفروشی‌های فرانسه معتقد است: در حالی که قیمت واحد کتاب تاثیرات مثبت خود را بر عرصه اقتصادی و فرهنگی می‌گذارد و طبقه سیاسی نیز از آن حمایت می کند، فعال قدرتمند دیگری در بازار به‌وجود آمده است که این ساختار را بی ثبات کرده است.

او افزود: مجموع اقدامات سایت آمازون از خلق اثر تا توزیع کتاب، همه و همه به گونه‌ایست که کتاب قیمت واحدی نداشته باشد. این وضعیت، فرصت مناسبی برای فروش آثار جدیدتری چون کتاب‌های صوتی، اشتراک های اینترنتی و آثار خودنشر فراهم می‌آورد.

مونی با انتقاد به انفعال طبقه سیاسی در برابر فعالیت آمازون، واکنش گروه‌های حرفه‌ای، سیاسی و پارلمانی را خواستار شد و افزود: نهاد «میانجی کتاب» (Médiateur du livre) سال گذشته پیشنهاد اصلاح قانون ۱۹۸۱ میلادی را خطاب به دولت و مجلس فرانسه مطرح کرد تا سایت آمازون را به رعایت قیمت واحد وادارد؛ اما هنوز اقدامی در مورد آن صورت نگرفته است.

سه هزار و ۳۰۰ کتابفروشی در فرانسه فعالیت می‌کنند که تنها ۴۰ درصد از آمار فروش کتاب را در اختیار دارند. این درحالی است که کتابفروشی از کم سودترین مشاغل این کشور محسوب می‌شود.

۵۷۲۴۳

کد خبر 1274813

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بازار کتاب فرانسه سایت آمازون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۵۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزوز گوش نشانه کاهش شنوایی

به گزارش ان‌بی‌سی نیوز، پژوهش جدیدی که در نشریه «ساینتفیک ریپورتز» منتشر شد، نشان می‌دهد که علت وزوز گوش احتمالا شبیه سندرم اندام کاذب (خیالی) است؛ وضعیتی که در آن فرد در عضوی که آن را از دست داده‌ است، احساس درد می‌کند.

«استفان میسون»، شنوایی‌سنج بالینی در «بوستون» و نویسنده ارشد این پژوهش، توضیح می‌دهد: این در واقع زمانی است که گوش مقداری از شنوایی‌اش را از دست داده و مغز دیگر اطلاعات شنیداری دریافت نمی‌کند، بنابراین سعی می‌کند با افزایش فعالیتش این کم‌شنوایی را جبران کند؛ در نتیجه فرد مبتلا صداهایی را می‌شنود که وجود ندارند.

میسون در ادامه می‌افزاید: این درک از پدیده وزوز گوش در جامعه علمی چندان استقبال نشد. زیرا معمولا فرض بر این است که فرد مبتلا به وزوز گوش از قبل دچار مشکل کم‌شنوایی بوده است. با این حال افراد مبتلا به وزوز گوش در آزمایش‌های شنوایی‌سنجی عملکردی طبیعی دارند. مثل آزمایش اودیومتری با صدای خالص (PTA/Pure Tone Audiometry) که فرد با شنیدن صدای بوق دستانش را بلند می‌کند و بدین ترتیب تا پایین‌ترین تن صدایی را که می‌شنود اندازه‌گیری کنند.

اما یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد که آزمایش صدای خالص اعصاب حساس به صداهای ملایم‌تر را ارزیابی می‌کند و کاهش شنوایی پنهان ناشی از آسیب به اعصاب شنوایی گوش داخلی را که به صداهای بلندتر حساس است، در نظر نمی‌گیرد.

میسون گفت: ما اکنون می‌دانیم که تست شنوایی کل داستان را به ما نمی‌گوید.

در پژوهشی که انجام شد، ۲۹۴ شرکت‌کننده در رده سنی ۱۸ تا ۷۲ سال شرکت کردند که همگی در آزمایش اودیومتری با صدای خالص عملکرد طبیعی داشتند. شرکت‌کنندگان به سه گروه تقسیم شدند: ۲۰۱ بزرگسال که هرگز وزوز گوش نداشتند، ۶۴ نفر که وزوز گوش موقت داشتند و ۲۹ نفر که حداقل به مدت شش‌ماه وزوز گوش ثابت داشتند.

متخصصان از طریق آزمایش کاهش شنوایی شامل گذاشتن الکترودهایی در کانال‌ گوش و روی پوست سر شرکت‌کنندگان، فعالیت عصب شنوایی گوش داخلی و مغز در پاسخ به صداهای کلیکی را اندازه‌گیری کردند. این پژوهش نشان داد بیماران مبتلا به وزوز احتمالا اعصاب شنوایی آسیب‌دیده دارند که دیگر سیگنال‌ها را به مغزشان ارسال نمی‌کند و این حالت موجب نوعی فعالیت مغز می‌شود که به واسطه آن بیماران صدای زنگ، وزوز یا خش‌خش می‌شنوند.

بر اساس این پژوهش، ۱۵ درصد بزرگسالان در سراسر جهان وزوز گوش دارند. به گفته میسون، هر کاری که برای درک بهتر دلیل وزوز گوش انجام شود، گام مهمی به سوی درمان است.

این پژوهش دریافت افرادی که وزوز گوش دارند، اغلب برای خوابیدن با مشکل مواجه‌اند و احساس اضطراب یا افسردگی می‌کنند.

بنابر اعلام ایندیپندنت، «آنیرودا دشپند»، رئیس بخش علوم گفتارــزبان‌ــ‌شنوایی دانشگاهی در نیویورک، می‌گوید: اگرچه برای وزوز گوش هیچ درمانی وجود ندارد، کارهای ساده‌ای هستند که افراد می‌توانند برای محافظت از خود و پیشگیری از ابتلا به این بیماری انجام دهند. به گفته او، شایع‌ترین علت کم‌شنوایی در سال‌های اخیر گوش دادن به موسیقی با هدفون یا بلندگو با صدای زیاد است و اگرچه برای اعلام یک درجه ایمن برای صدا هنوز آزمایش‌های بسیاری موردنیاز است، او تاکید می‌کند که نباید صدای گوشی را بلندتر از ۵۰ درصد حداکثر صدا بالا برد.

دشپند همچنین توصیه می‌کند: در محیط‌هایی که نمی‌توان صداهای اطراف را کنترل کرد مانند کنسرت‌ها، می‌توانید برای کنترل بلندی صدا از گوش‌گیر استفاده کنید.

دیگر خبرها

  • وقتی از یک پل می توان پول هنگفت درآورد!
  • وزوز گوش نشانه کاهش شنوایی
  • این بنر عجیب از شهرداری در مترو صدای همه تهرانی‌ها را درآورد! +تصویر
  • محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز درگذشت
  • نویسنده سرشناس ایرانی در ۶۳ سالگی درگذشت
  • ببینید | بدرقه صدای فراموش‌نشدنی ورزش
  • صدای جیرجیرک‌ها از کجا می‌آید؟ (فیلم)
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟
  • ویدیوی ادعایی درباره هک تلویزیون و پاسخ صداوسیما
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند