Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@22:54:18 GMT

نقل قول‌های فلسفی در باب غذا

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۲۷۲۳۲

نقل قول‌های فلسفی در باب غذا

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فرادید، فلسفه غذا یکی از شاخه های جدید فلسفه است. در اینجا لیستی از نقل قول هایی فلسفی مربوط به این موضوع آمده است؛ اگر فکر می کنید که عقاید دیگری دارید لطفا برای ما بفرستید!
جان آنتلم: 
«به من بگو چه می خوری تا به تو بگویم که چه کسی هستی»
لودویگ فوئر باخ:  
«انسان آن چیزی است که می خورد»
امانوئل کانت:
«درباره مطبوع بودن، هر کسی تصدیق می کند که قضاوتش که مبتنی بر احساس شخصی اش است، و در آن قضاوت اظهار می کند که چیزی برایش دلپذیر است، صرفا منحصر به خود شخص می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس او هنگامی که می گوید شراب قناری مطبوع است، و دیگری گفته او را اصلاح می کند که شما باید بگویید: برای من مطبوع است، این اصلاح را بی مورد نمی داند [...] بنابراین در مورد مطبوع بودن این قاعده کلی صدق می کند: هرکسی سلیقه خودش را دارد. زیبایی بر بنیانی کاملا متفاوت ایستاده است."
افلاطون:  
«سقراط: آیا فکر می کنی که فیلسوف باید مراقب لذت خوردن و نوشیدن – اگر بتوانیم آنها را لذت بنامیم- باشد؟ 
سیمیاس:مسلما نه. 
سقراط: اما نظرت در مورد لذات عشقی چیست؟ آیا فیلسوف باید مراقب این لذات باشد؟
سیمیاس: به هیچ وجه.
سقراط: و آیا فیلسوف باید به برآوردن نیازهای جسمی اش برای مثال استفاده از جامه، یا صندل، یا دیگر زیور آلات گران قیمت بیشتر فکر کند؟ [...] چه می گویی؟
سیمیاس: باید بگویم یک فیلسوف واقعی این ها را حقیر می شمارد.»
لودویگ فوئرباخ:
«این کار، هر چند تنها مربوط به خوردن و آشامیدن باشد، که از نگاه فرهنگ مسخره فوق طبیعی ما کمترین اقدام به شمار می آید، بیشترین اهمیت و اعتبار فلسفی را دارد... فلاسفه پیشین چطور سرشان را بر سر ارتباط میان جسم و روح می شکستند! اکنون بر اساس علم می دانیم، و این حجم دانستن نتیجه تجربه ای طولانی است، که خوردن و آشامیدن با هم جسم و روح را حفظ می کنند، که تغذیه حد جستجو است.»
ایمانوئل لویناس:  
«البته ما زندگی نمی کنیم برای اینکه بخوریم، اما واقعا درست نیست که بگوییم می خوریم تا زندگی کنیم؛ ما به این دلیل غذا می خوریم که گرسنه ایم. میل قصد بیشتری در ورای خود ندارد ... میل یک اراده خوب است.»
هگل:  
«در نتیجه، وجه لذت جسمانی هنر تنها مربوط به دو معنای نظری دیدن و شنیدن است، در حالی که بوئیدن، چشیدن و لمس کردن از این لذت محروم هستند.»
ویرجینیا ولف:
«هیچ کس نمی تواند به خوبی فکر کند، عشق بورزد، بخوابد، اگر غذای خوبی نخورده باشد»
ماهاتما گاندی:
«در جهان مردمانی هستند که بسیار گرسنه اند، و خدا نمی تواند بر آنها ظاهر شود جز در قالب یک تکه نان.»
جرج برنارد شاو:
«هیچ عشقی صادقانه تر از عشق به غذا وجود ندارد.»
وندل بری:
«خوردن با نهایت لذت – یعنی لذتی که مبتنی بر جهل نباشد- شاید عمیق ترین مصوبه ما در ارتباط با جهان باشد. در این لذت ما وابستگی و حق شناسی مان را تجربه می کنیم، زیرا ما در یک جهان رازآلود زندگی می کنیم، از موجوداتی که آنها را نساحته ایم و قدرتی که توان درک آن را نداریم.»
آلن دو باتن:
«اجبار افراد به با هم غذا خوردن یکی از موثرترین راه های افزایش رواداری است.»

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فلسفه زیبایی تغذیه عشق جهان افلاطون فلسفه غذا نقل قول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۷۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه

به گزارش خبرآنلاین، توت فرنگی می‌تواند به پیشگیری از زوال عقل و افسردگی برای افراد دارای اضافه وزن در میانسالی کمک کند. یک مطالعه نشان داد که مصرف روزانه این میوه به مدت ۱۲ هفته همچنین باعث بهبود خلق و خو و کاهش مشکلات مربوط به حافظه و سلامت روان می‌شود.

به نوشته روزنامه سان، محققان امیدوارند یافته‌های آن‌ها بتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند، در حال حاضر زوال عقل هیچ درمان قطعی ندارد و از هر ۱۱ نفر بالای ۶۵ سال در بریتانیا یک نفر را تحت تاثیر قرار می‌دهد. پروفسور رابرت کریکوریان، از دانشگاه سینسیناتی، در آمریکا، گفت : زوال عقل یک اصطلاح کلی است که شامل بسیاری از بیماری‌های مختلف است، که همه بدون شیوه درمان قطعی هستند.

این استاد دانشگاه در ادامه گفت: مشخص نیست که چه زمانی درمان مؤثر در دسترس خواهد بود یا اصلا آیا شیوه درمان خاص و مشخصی برای زوال عقل پیدا خواهد شد یا خیر. پیشگیری و کاهش احتمال ابتلا به زوال عقل از طریق انتخاب رژیم غذایی و سبک زندگی در حال حاضر بهترین رویکردی است که ما داریم.

پروفسور کریکوریان افزود: یافته‌های ما احتمالا می‌تواند به اثرات ضد التهابی آنتوسیانین‌های موجود در توت فرنگی نسبت داده شود. (آنتوسیانین ماده‌ای است که در پرتقال خونی، گیلاس، توت فرنگی و سایر خوراکی‌های قرمز و بنفش رنگ مانند چای ترش یافت می‌شود و ممکن است درکاهش میزان خطر ابتلا به عوارض قلبی و چاقی مفرط نقش داشته باشد).

او در ادامه در توضیح آزمایش اخیر گفت: ما می‌خواستیم این تحقیق را با یک جمعیت میانسال و دارای اضافه وزن انجام دهیم، زیرا زوال عقل وضعیتی است که تصور می‌شود در طی چند دهه ایجاد می‌شود. توت فرنگی برای حفظ یک رژیم غذایی سالم مهم است، زیرا ۱۰۰ درصد از مقدار توصیه شده روزانه ویتامین C را در یک فنجان تامین می‌کند. این میوه همچنین حاوی مواد مغذی مفید برای قلب است. توت فرنگی همچنین در کاهش التهاب‌های مرتبط با اختلالات متابولیک (سوخت و ساز) مانند چاقی، پیش دیابت و دیابت نوع ۲ می‌تواند موثر باشد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902496

دیگر خبرها

  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • مراسم بزرگداشت مرحومه معصومه حائری برگزار شد
  • با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید
  • راهکارهایی برای عقب انداختن یائسگی در طب سنتی + ویدئو
  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟
  • چرا برخی مادران باردار مُهر می‌خورند؟
  • کدام فلفل‌ها از همه تندتر هستند؟
  • استاد مطهری؛ فیلسوف یا متکلم؟!