Web Analytics Made Easy - Statcounter

«فرهاد تجری»، نماینده مردم قصر شیرین در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی برنا در خصوص «حواشی و اتفاقات انتخاب رئیس کمیسیون اصل نود» گفت: در انتخابات رئیس کمیسیون اصل نود همه نمایندگان، صحن علنی، هیات رئیسه و خبرنگاران شاهد بودند که چه اتفاقی در حین رای‌گیری رخ داد. معمولا برای ریاست کمیسیون اصل نود یک نفر معرفی می‌شود، سال گذشته هم به همین روال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: آقای داوود محمدی بعد از اینکه هیات رئیسه تصمیم گرفت ایشان کنار برود، بنده را معرفی کردند و خودشان هم اعلام کردند تمایلی برای ریاست ندارند. اما ایشان و آقای پورمختار و چند نفر دیگر از همکاران، در روز انتخاب رئیس کمیسیون شروع به جمع‌آوری آرا کردند و دیگر همکاران هم به خیال اینکه معمولا در انتخاباتِ یک نفره، شخصی به طرفداری از فرد منتخب نه برای تخریب او آراء را جمع می‌کند، رای‌ها را به راحتی در اختیار این افراد گذاشتند. این افراد آراء را دستکاری کردند، بخشی از این‌ها به صورت آراء سفید و بخشی دیگر هم دستکاری شده بود و آراء خط خورده بود. این رای‌ها را در صندوق انداختند و فضاحت در انتخابات شکل گرفت که نه در شان مجلس بود و نه در شان یک نماینده مجلس.

تجری بیان کرد: متاسفانه دو نفری که تمایل ندارم اسمی از آنها نبرم، با رفتن من به کمیسیون اصل 90 مخالف هستند و واهمه دارند. این افراد خودشان در قبل در کمیسیون جاپایی داشتند و از ورود به کمیسیون منع شده بودند و افرادی که علیه من بودند، همین افراد بودند.

او گفت: 120نماینده طی درخواستی از ریاست محترم مجلس خواهان برگزاری مجدد انتخابات شدند و به این رویه اعتراض کردند. باید منتظر بمانیم تا ببینیم تصمیم هیات رئیسه چه می‌شود.

نماینده مردم قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی در ادامه مطرح کرد: افراد مخالف من، معترض نبودند این اتفاقات بهانه‌ای بود برای تحریک احساسات مجلس. سال گذشته آقای محمدی معرفی شد و من هم جزو کاندیداها بودم، هیات رئیسه تشخیص و تدبیرش این بود ایشان معرفی شود، به احترام هیات رئیسه سکوت کردم و تابع رای و فکر نمایندگان و حکمیت مجلس بودم و استدلال‌های هیات رئیسه محترم را پذیرفتم.

تجری افزود: امسال هم با همان روند و فرآیند معرفی شدم ولی متاسفانه به جهت اینکه آقای محمدی خودشان را در حذف می‌دید و آقای پورمختار وحشت این را داشت که من به کمیسیون اصل نود بروم چون ممکن بود، مباحثی، کشف و ایجاد شود و دوستان دیگر هم به ظن خود با همین تحریک که چرا دو نفر معرفی نشده است، این فضاسازی و مغلطه را در ذهن همکارانم راه انداختند و آن اتفاق رخ داد.

او گفت: من ادعا دارم، باید عدالت و انصافی در وجودم باشد که هر آنچه را که برای خود نمی‌پسندم برای دیگران هم نپسندم. سال گذشته آقای محمدی معرفی شد در زمان رای‌گیری من کوچک‌ترین اعتراضی نه تنها نکردم بلکه شاید خود من هم به آقای محمدی رای دادم با وجود اینکه ایشان رقیب من بودند اما امسال یک رفتار خلاف عرف از ایشان و بخشی از همکاران را شاهد بودیم.

تجری مطرح کرد: امیدوارم هیات رئیسه تصمیم مقتضی بگیرد. امیدوارم شورای نگهبان، دستگاه‌های نظارتی و هیات نظارت با افرادی که در مسیر انتخاب رئیس کمیسیون اصل نود تقلب کردند و رای همکارانم را حفظ امانت نکردند، برخورد کنند و اجازه ندهند افرادی با استفاده از حُسن نیت نمایندگان به این شکل باعث خدشه‌دار شدن وجهه مجلس شوند و تاثیر منفی بر آراء بگذارند.

نماینده مردم قصر شیرین گفت: 120نماینده از هیات رئیسه درخواست کردند با توجه به اینکه فضای مبهم، مجدد این انتخابات برگزار شود. امیدواریم هیات رئیسه تصمیم مقتضی بگیرد.

او در پاسخ به این سوال که ایا باز هم شما کاندیدا هستید، گفت: در کمیسیون اصل نود با توجه به روزمه کاری و جایگاه آن کسی که با ادبیات حقوقی آشنا باشد، بنده هستم و همکاران کمیسیون به من عنایت دارند و قائدتا هیات رئیسه هم به من لطف داشتند.

تجری گفت: رفتار برخی نماینگان در جریان انتخابات در صحن موجب شد که هیات رئیسه بررسی لازم را انجام دهد. من تابع هیات رئیسه هستم و هرچه، تصمیم بگیرد، ضروری است.

او در پایان افزود: مراتب اعتراض و شکایت خود را از مسیر قانونی طی خواهیم کرد.

خبرنگار: رستمی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات شورای نگهبان تقلب فرهاد تجری کمیسیون اصل نود رای دستکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۷۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم

فعال سیاسی با بیان اینکه انتخابات دور دوم مجلس به لحاظ اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول ندارد، گفت: مشارکت بالای مردم در این دوره نشاط عمومی را به نمایش می‌گذارد.

به گزارش مشرق، مهدی فضائلی درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

وی افزود: مشارکت و حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

این فعال سیاسی بیان کرد: البته نمایندگان بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی در همان دور اول با کسب اکثریت آرا، مشخص شدند اما در تعدادی از حوزه‌ها از جمله در تهران، انتخابات به دور دوم کشیده شد که امید است مردم در این دور از انتخابات نیز مشارکت جدی داشته باشند.

هر چقدر مجلس در امر قانونگذاری بهتر عمل کند دستگاه‌ها مسیر دقیق‌تری خواهند داشت

فضائلی یادآور شد: باید امیدوار باشیم که در شهرهایی که انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شده است، مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه با درک بالای خود و با اهتمام لازم و مشارکت بالا پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دو بُعد حائز اهمیت است، عنوان کرد: در بُعد اول، این اهمیت مربوط به مجلس شورای اسلامی و جایگاه اصلی آن در حوزه قانونگذاری است که وظیفه تقنین قوانین کشور و ریل‌گذاری را بر عهده دارد و در حقیقت این مجلس است که مسیر اجرایی و آینده کشور را ترسیم می‌کند.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: بنابراین هر چقدر مجلس شورای اسلامی در امر قانونگذاری بهتر عمل کند و قوانین مصوب آن دقیق‌تر و ناظر بر اولویت‌های کشور باشد، به طور طبیعی می‌توانیم امیدوار باشیم مسیری که دستگاه‌های اجرایی در آینده بر اساس آن قوانین طی می‌کنند، دقیق‌تر و معطوف به اهداف جامعه باشد.

فضائلی گفت: در بُعد دوم، اهمیت مجلس شورای اسلامی به بحث نظارت آن بر اجرای صحیح قوانین بازمی‌گردد که این امر توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و این نظارت هر چه دقیق‌تر و سالم‌تر انجام شود، می‌تواند در اجرای قوانین و در اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف‌شان را بهتر و دقیق‌تر انجام دهند، بسیار موثر باشد.

قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین در راس وظایف نمایندگان است

وی افزود: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های دیگر هم نقش‌آفرینی دارند اما قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، در رأس اموری است که باید در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و آن پیام این است که نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد.

تحلیلگر سیاسی بیان کرد: ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

فضائلی یادآورشد: این نشاط اجتماعی و سیاسی می‌تواند یک پیام به همراه داشته باشد و در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، نقش بازدارندگی خواهد داشت.

انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

فضائلی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی برای دوستان کشور ما در سراسر دنیا هم یک پیام امیدوارکننده و خوشحال‌کننده را به همراه خواهد داشت و نشاط اجتماعی و سیاسی مردم ایران را در مقابل چشمان آنها به نمایش خواهد گذاشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تعداد بیشتر نمایندگان تهرانی نسبت به نمایندگان شهرستانی، آنها هیات رئیسه مجلس دوازدهم را تعیین خواهند کرد، گفت: به عقیده من انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان تهران به لحاظ تعداد، در مجلس دوازدهم تعیین‌کننده هستند و تاثیرگذاری‌شان زیاد است ولی این طور نخواهد بود که مجلس دوازدهم و انتخاب هیات رئیسه آن، در انحصار آنها باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیندازند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • تصمیم‌گیری مهم ۲ بانک برای آینده پرسپولیس
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • ۲ بانک رئیس هیات مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • آجر لو : تفرقه می‌تواند مجلس دوازدهم را به شکست منجر کند/ به طور حتم، هیات رئیسه مجلس تغییراتی خواهد داشت + فیلم
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است