Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ اواخر سال ۹۷ موضوع اخذ مجوز ترخیص ۸۵ درصد از واگن‌های مترو موجود در گمرک شهید رجایی در رسانه‌ها مطرح شد.

به این ترتیب، ۱۵ درصد از ۷۰ واگن وارد شده به گمرک شهید رجایی که در آن برهه امکان ترخیص پیدا نکرد، جزو اقلامی رسوبی محسوب می‌شد. بررسی‌ها نشان می‌دهد، شهرداری تهران در نظر دارد ضمن ترخیص ۱۵ درصد تجهیزات باقی مانده با توجه به کاهش منابع، حقوق عوارض گمرکی و مالیات ارزش افزوده متعلقه را بعدا پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درباره اقلامی که در بنادر، گمرکات و مناطق ویژه و آزاد کشور دپو شده‌اند، دو فرض مطرح است. اول اینکه، این کالا‌ها به گمرک اظهار نشده‌اند که در این صورت، گمرک در این خصوص مسئولیتی ندارد. مسئولیت گمرک درخصوص انجام تشریفات قانونی رویه‌های گمرکی از جمله واردات قطعی است که از لحظه اظهار کالا به گمرک آغاز می‌شود.

 پیگیری ها نشان می‌دهد، شهرداری تهران با وجود ترخیص ۸۵ درصد از محموله مذکور، بدهی میلیاردی به سازمان امور مالیاتی داشته است. بر این اساس، شرکت راه آهن شهری تهران و حومه، به ترتیب مبالغ، ۱۳، ۱۶ و ۱۲ میلیارد تومان بابت مالیات بر ارزش افزوده به سازمان امور مالیاتی بدهکار است.

ظاهرا وزیر اقتصاد، با وجود بدهی مالیاتی شهرداری تهران، دستور ترخیص و مساعدت سازمان مالیاتی در خصوص بدهی شهرداری تهران را (وفق مقررات) صادر کرده است.

در حالی که اخیرا شهردار تهران، از ترخیص ۷۰ واگن «سی کی دی» از گمرک و ورود به ناوگان مترو خبر داده است، مشخص نیست بدهی مالیاتی شهرداری تهران به چه نحوی تسویه شده است؟

گفتنی است، با توجه به مکاتبه خزانه داری کل کشور، بابت ۳ اظهارنامه مفتوح شرکت قطار شهری در گمرک شهید رجایی، مبلغ ۲۵ میلیارد تومان از محل اعتبار جمعی خرجی سال ۹۷ بابت پرداخت حقوق ورودی گمرک تامین اعتبار شده است.

خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ترخیص واگن مترو گمرک مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بدهی مالیاتی خزانه داری اظهار نامه شرکت قطار شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۹۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!

حصار کشی در بوستان لاله تهران طی روز‌های اخیر با واکنش‌های مختلفی از سوی شهروندان روبه رو بوده و به نظر می‌رسد پروژه مد نظر شهرداری به دلیل واکنش‌ها فعلا تعلیق شده است.

به گزارش مهر، پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد.

پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نما‌ها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

طی روز‌های اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. این تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پورسینا بوده و آنجا حصار‌هایی نصب شده است.

درباره این ماجرا به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفتیم.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست

همچنین تلاش خبرنگار با مدیران سازمان بوستان‌ها به نتیجه نرسید و مسؤولان این حوزه حاضر به پاسخگویی نشدند.

هنوز موضوع بوستان قیطریه و حواشی مربوط به آن تمام نشده که ماجرای بوستان لاله آغاز شده است و اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

دیگر خبرها

  • شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • فردا میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تعطیل است
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • رفع تصرف و بازگشت ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری نهاوند به بیت‌المال
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی در فارس
  • استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی
  • شوک به آبی‌های پایتخت، فرار ۸۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی مالیاتی و تنها امید بایدن
  • شوک به آبی‌های پایتخت، تنها امید بایدن و فرار ۸۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی مالیاتی
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند