Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد شفاه درباره‌ اینکه چرا تلویزیون کمتر سراغ دوربین مخفی می‌رود، اظهار کرد: «تصور من این است که شرایط جامعه شاید چندان برای اینکه ما بتوانیم دوربین مخفی درست کنیم، آماده نبوده و این امکان وجود داشته است که مردم ناراحت شوند از اینکه جلوی دوربین مخفی قرار گرفته‌اند.»

او در عین حال یادآور شد: «نمونه‌های بسیار موفقی از دوربین مخفی هم در گذشته داشتیم که طبیعتاً آنها برای ما راهنمای بزرگی بوده‌اند که احتمالاً همه مردم هم به یاد دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخرین کاری که از دوربین مخفی دیدیم، شوخی با هنرمندان (کار آقای قهرایی) بود که در شبکه نمایش خانگی تولید و پخش شد.»

شفاه ادامه داد: «آقای قهرایی مدت زیادی کار دوربین مخفی انجام می‌دادند و کارهای باکیفیت و خوبی هم ساخته بودند. اما از آنجا که احساس می‌کردیم این ژانر یک ژانر بکر است؛ چرا که مدت زیادی است که تلویزیون به سمت آن نرفته است و از طرفی ما هم تمرینات بسیاری برای تولید این مجموعه کردیم ـ چه از لحاظ فنی و چه به لحاظ محتوایی و داستانی ـ باعث شد که ما این طرح را سال ۹۶ بنویسیم و به شبکه سه سیما ارائه دهیم. طبیعتاً این اولین کار ما به صورت یک گروه مستقل برنامه‌سازی بود که شبکه به ما اعتماد کرد و این اعتماد کردن به ما ریسک بود که مدیران تلویزیون این کار را انجام داده‌اند. با وجود اینکه فراز و نشیب‌های زیادی داشت اما در ساخت این مجموعه تمام تکیه‌های ما به نیروهای جوان و خلاق بود.»

تهیه‌کننده «مخفلیم» در پاسخ به این پرسش که چگونه از عنصر جذابیت در این مجموعه بهره برده‌اند، اظهار کرد: «تصور من بر این است هر محتوایی که از هر رسانه‌ای قرار است پخش شود اول باید سرگرم‌کننده باشد تا مخاطب اساساً بتواند آن را جذب کند. در کنار آنها می‌تواند آموزنده هم باشد.»

شفاه سپس یادآور شد: «تیم مجموعه مخفیلم یک تیم ۱۵ نفری از متولدین دهه ۷۰ هستند که بسیار خلاق و شجاع هستند. ما در این مجموعه تصمیم گرفتیم از مجریانی استفاده کنیم که تا کنون دیده نشده‌اند و خود این، ریسک بالایی بود؛ اینکه شما با سلبریتی‌ها درصدد جذب مخاطب نیستید. ما سعی کرده‌ایم نقطه قوت‌مان را هم در متن و داستان جذاب و غیرتکراری بگذاریم و هم به لحاظ فنی، با کیفیت بالایی کار را تولید کنیم. تصور ما بر این است که متناسب با دوربین مخفی‌هایی که پیش از این دیده‌ایم در بحث کیفیت و داستان موفق بوده‌ایم و حداقلی از استاندارد را داشته‌ایم.»

این تهیه‌کننده در پایان با بیان اینکه «مخفیلم» علیرغم کپی‌هایی که از برنامه‌های سرگرم‌کننده می‌شود، هیچ‌گونه کپی‌برداری از برنامه‌های دیگر نداشته است، خاطرنشان کرد: «خیلی خوشحالیم که این اتفاق نیفتاده است. سوژه‌هایی که انتخاب کرده‌ایم سوژه‌هایی هستند که زمان زیادی برای آنها صرف شده است.»

محمد جواد شفاه در پایان از کارگردانان این مجموعه، احسان محبوبی و ابوالفضل باقری تشکر کرد.

۵۷۵۷

کد خبر 1274941

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دوربین مخفی شبکه سه سیما تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۹۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسعود اسکویی گوینده ورزشی درگذشت

مسعود اسکویی گوینده و مجری کارشناس پیشکسوترسانه های ورزشی درگذشت.   به گزارش مهر، مسعود اسکویی پیشکسوت رسانه های ورزشی که به دلیل شکستگی ناحیه لگن و پا فروردین در بخش مراقبت های ویژه بستری شد، درگذشت.   مرحوم اسکویی که به واسطه صدای خاصش شهره زیادی داشت،سال ها به عنوان گوینده، مجری، گزارشگر و کارشناس در رسانه ها و برنامه های ورزشی فعالیت داشت.   مسعود اسکویی متولد سال ۱۳۱۸ بود و از سال ۱۳۴۵ به استخدام تلویزیون ملی ایران درآمد و سابقه حدودا ۵۷ سال گزارشگری و فعالیت در رادیو و تلویزیون را دارد.   اسکویی از سال ۱۳۴۵ به نام گویندۀ اخبار ورزشی با تلویزیون ملی ایران شروع به کار کرد. او با گزارش بازی دوستانه فوتبال بین تیم‌های پرسپولیس و کویت (در کویت، ۱۳۵۰) وارد عرصه گزارشگری شد.   تخصص مسعود اسکویی در رشته‌های تنیس، والیبال، اسب‌دوانی، و اتومبیل‌رانی بود. او دوره تخصصی گزارشگری را در کشورهای اروپایی از جمله انگلیس و آلمان گذرانده بود و در سال ۱۳۷۱ نیز در کلاس تخصصی گزارشگری فینگلی، مدرس استرالیایی، شرکت کرد.   مرحوم اسکویی در برنامه‌هایی مختلف از جمله «جهان ورزش والیبال» و «گزارش ورزشی از شبکه دو سیما و «صدای ورزش»، و «عصر جمعه با رادیو» حضور داشت. او همچنین سابقه مدیریت در بخش روابط عمومی رادیو ورزش را نیز در کارنامه کاری خود داشت. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اسرار مخفی گورهای تاریخی افشا شدند
  • شغل پرستاری ماهیت سخت و دشواری دارد
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید
  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • مسعود اسکویی گوینده ورزشی درگذشت
  • گفت‌وگو باکارگردان مجموعه‌مستند «پابه‌ماه»/ قصه‌هایی تماشایی از امید و زندگی
  • مخفی‌کاری و احتیاط عجیب درباره عالیشاه و بیرانوند
  • گزارشی از ۳ سریال جدید تلویزیون + زمان پخش
  • نگاهی به ۳ سریال جدید تلویزیون
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی