Web Analytics Made Easy - Statcounter

پسندیده خو گفت: تاکنون بیش از ۱۰ حافظ کل و ۶۰ حافظ یک جزء و ۲۰ جزء توسط مرکز حفظ مجازی آستان امامزاده عبدالله(ع) همدان تربیت‌شده است.

«زهره پسندیده‌خو» در گفتگو با خبرنگار شبستان در همدان گفت: سالانه بیش از ۱۰۰ قرآن آموز به مرکز حفظ مجازی قرآن اضافه می‌شود.

 

رئیس مرکز حفظ مجازی آستان امامزاده عبدالله(ع) همدان با بیان اینکه این مرکز فعالیت خود را به‌صورت رسمی از سال ۹۵ آغاز نمود و در حال حاضر دارای 500 قرآن آموز است افزود: ۱۰ مربی در این مجموعه در دو نوبت صبح و بعدازظهر مشغول به فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 


پسندیده خو اضافه کرد:ازآنجاکه دوره‌های حفظ مجازی قرآن رایگان بوده و بودجه اندکی به آن تعلق‌گرفته است، مربیان، هفته‌ای یک‌بار به مدت ۱۵ دقیقه با هر قرآن آموز تماس حاصل کرده و محفوظات او را مورد ارزیابی قرار می‌دهند.


رئیس مرکز حفظ مجازی قرآن استان بابیان اینکه دوره‌های حفظ مجازی ویژه گروه سنی خاصی نبوده و همگان می‌توانند در آن شرکت کنند ادامه داد: هر گروه سنی مربی خاص خود را دارد.


وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۱۰ حافظ کل و ۶۰ حافظ یک جزء تا بالای ۲۰ جزء توسط این مرکز تربیت‌شده است، ابراز کرد: با هماهنگی‌های صورت گرفته مقرر شده است ازین پس، پس از اتمام حفظ ۳، ۵، ۱۰ و ۲۰ جزء قرآن و همچنین حفظ کل از قرآن آموزان به‌صورت حضوری آزمونی اخذ می‌شود.


پسندیده خو با اشاره به اینکه آزمون حفظ کاربران مجازی حفظ قرآن هفته پیش، برگزار شد، اضافه کرد: آزمون کاربران مجازی حفظ قرآن کریم، ۲۸ لغایت ۳۰ خردادماه سال جاری، با حضور ۱۰۰ نفر از حافظان قرآن در آستان مقدس امامزاده عبدالله(ع) همدان به‌صورت حضوری برگزار شد.


رئیس مرکز حفظ مجازی قرآن استان با اشاره به اینکه در این آزمون حافظان ۱ جزء تا ۳۰ جزء حضور داشتند، ادامه داد: این آزمون برای اولین بار در سطح استان و کشور با ارائه گواهی‌نامه معتبر از سوی پایگاه جامع حفظ مجازی قرآن کریم در همدان برگزار شد.


وی با اشاره به اینکه مربیان این مجموعه نیز، چند نوبت در طول سال مورد ارزیابی قرار می‌گیرند عنوان کرد: ۱۰ مربی فعال در مرکز حفظ مجازی آستان مقدس امامزاده عبدالله(ع) همدان روز گذشته، در دو بخش شفاهی و کتبی مورد ارزیابی قرار گرفتند.

پایان پیام/580

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهادت امام صادق ع خطبه های نماز جمعه خبرگزاری شبستان دهه کرامت آمریکا تشییع شهدای گمنام امام صادق ع قوه قضائیه نماز جمعه بیرجند مرکز حفظ مجازی قرآن کریم امامزاده عبدالله ع همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۰۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمد اصغری مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور، با اعلام این خبر گفت: به منظور تدقیق نقطه‌نظرات سیاستی درباره زبان و ادبیات فارسی، جدیدترین گزارش مرکز رصد فرهنگی کشور به تحلیل داده‌ها و گزاره‌های سیاستی در این حوزه اختصاص یافته است.

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور افزود: در گزارش "درآمدی بر سیاست‌گذاری زبان و ادبیات فارسی" به مساله سیاست‌گذاری زبانی در گستره ملی و فراملی پرداخته شده است.

اصغری گفت: این گزارش در تلاش است تا با نگاهی آسیب‌شناسانه به سیاست‌پژوهی در این عرصه بپردازد و ضمن تلاش برای اجتناب از بزرگنمایی و اسطوره‌پردازی، نگاهی واقع‌بینانه به مساله زبان داشته باشد.

وی افزود: داده‌ها نشان می‌دهد که اکثریت ایرانیان ارتباط چندانی با شعر و ادبیات فارسی ندارند و بیش از دو سوم از افراد بالای ۱۸ سال، هیچ برنامه‌ای برای خواندن شعر و ادبیات فارسی ندارند. همچنین چیزی حدود یک سوم از مردم در تعاملات و گفتگو‌های روزمره مجازی از شعر و ضرب‌المثل فارسی استفاده می‌کنند.

مدیر مرکز رصد گفت: بر اساس یافته‌های یک نظرسنجی ملی، بیش از ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند، این درحالی‌ست که تنها ۱۴ درصد از مردم ایران شاهنامه دارند؛ این نشان از جایگاه بالاتر شعر و اندیشه حافظ در فرهنگ عمومی ایرانیان دارد.

اصغری افزود: در این گزارش رصدی، به پیشینه سیاست‌گذاری زبان فارسی در ایران، بازیگران و اسناد سیاستی این حوزه، تجربیات جهانی و سیاست‌گذاری در کشور‌های دیگر، آسیب‌شناسی سیاست‌های زبانی جمهوری اسلامی و در نهایت ارائه سرفصل‌هایی برای ارتقاء و اصلاح سیاست‌های ملی و فراملی در حوزه زبان و ادبیات فارسی پرداخته شده است.

دیگر خبرها

  • آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود
  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در ۸۵ حوزه امتحانی
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • اعلام حوزه‌های آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • آزمون نهایی طرح ملی «زندگی با آیه ها» در آستارا برگزار شد
  • فیلم/ هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد
  • هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد | ویدئو
  • برپایی کارگاه آموزشی تخصصی قرآن کریم در بابل
  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»