Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-07@16:20:54 GMT

زکات اجرایی شود بسیاری از مشکلات حل می شود

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۳۰۶۳۴

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، حجت الاسلام علی عباسی در نشست شبانه زکات که در مسجد روستای حسن آباد الموت غربی برگزار شد، بیان کرد: زکات یکی از چهار شاخص نظام اسلامی است که تحقق نصرت الهی را به همراه دارد از این رو تحقق زکات به معنای رفع فقر و کاستن از فاصله‌های طبقاتی است.


وی ادامه داد: اگر زکات به معنای واقعی و کامل اجرا شود بسیاری از مشکلات و گرفتاری های جامعه حل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر حوزه های علمیه قزوین اضافه کرد: زکات به عنوان یک فریضه واجب، علاوه بر تأثیرات شگرف در تعادل بخشی و تنظیم روابط اقتصادی جامعه، روح و جان انسان را پاکیزه کرده و تطهیر می‌کند.


وی افزود: دین مبین اسلام، برای بهره‌مندی مسلمانان از حداقل‌های زندگی و زدودن فقر فرهنگی و اجتماعی از جامعه اسلامی تدابیری را اندیشیده است.


حجت الاسلام عباسی تصریح کرد: زکات همانند نماز از ضروریات دین محسوب شده، به گونه‌ای که، قبولی نماز را وابسته به پرداخت زکات دانسته است از این رو کشاورزان عزیز با توجه به فصل برداشت، نسبت به پرداخت محصولات زکوی واجب (گندم و جو) اقدام کنند تا هم به تکلیف خود عمل کنند و مالشان را پاک کنند و هم جامعه را از محصولات خود متنعم و برکت را بر جامعه جاری سازند.


وی خاطرنشان کرد: پر واضح است شرایط فعلی جامعه و مشکلات عدیده‌ اقتصادی ایتام و نیازمندان، همت والا و دستان سخاوتمند تلاشگران عرصه کشاورزی را طلب می‌کند تا با همتی دو چندان در میدان مبارزه با فقر و بی عدالتی وارد شده و نهضت احیاء و ترویج زکات را بیش از گذشته نهادینه کنند.


مدیر حوزه های علمیه قزوین یادآورشد: علاوه بر اقدامات جاری برای ترویج زکات، لازم است رویکردهای فرهنگی و تبلیغی در فضای فرهنگی نیز جدی گرفته شود تا بتوانیم شاهد اجرای این دستور الهی باشیم.


انتهای پیام/1001

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۰۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است

ایسنا/اصفهان فرماندار نایین گفت: گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت و یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان نایین است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار ‌کرد: با جدیت پیگیر توسعه گردشگری و تکمیل زیرساخت‌های آن در شهرستان نایین هستیم زیرا موضوع گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان به‌عنوان اولین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما در مجموعه اداری شهرستان حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری و صنایع دستی و تسهیل امور برای رفع مشکلات حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.

فرماندار نایین افزود: بر همین مبنا جلسات کمیته تخصصی میراث فرهنگی با فواصل زمانی معین برگزار و در این جلسات به صورت مصداقی با حضور مدیران مربوطه و بعضاً شخص سرمایه‌گذار موضوعات و درخواست‌های این حوزه مورد بررسی و تصمیماتی در این راستا اتخاذ می‌شود که امیدواریم بتوانیم به‌عنوان خدمتگزار مردم، زمینه ایجاد سرمایه‌گذاری و به تبع آن ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان را در مبحث مهم گردشگری پیگیری کنیم.

کریمی با اشاره به برگزاری منظم جلسات این کمیته تخصصی گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل این حوزه که بعضاً چند سال متوقف بود با ارائه راهکار و تعامل بین دستگاهی و همکاری مدیران شهرستان مرتفع شد و شاهد اقدامات خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد واحدهای بوم‌گردی و گردشگری و پیگیری ثبت آثار ملموس و میراث ناملموس فرهنگی بودیم که با مجموع این اقدامات، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را به عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان تقویت کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی بافت تاریخی نایین خصوصاً محوطه پیرامونی نارین قلعه، بررسی مسائل و مشکلات مجموعه‌های بوم‌گردی و گردشگری در شهرستان، بررسی نحوه معرفی جاذبه‌های گردشگری در ورودی‌های شهر نایین و جذب مسافران عبوری، احیای مغازه‌های بازار تاریخی نایین از مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در نایین است که نیاز به بررسی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • افزایش ۵۰ درصدی زکات در مهران
  • مشکلات پیش روی طرح راه آهن خراسان جنوبی روی میز بررسی
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • برگزاری هفتمین جشنواره ملی اشکواره حسینی در مازندران
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است