Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیم جونگ اون بعد از دست دادن با ترامپ در خاک کره شمالی، وارد کره جنوبی شد و در برابر خبرنگاران به پرسش‌ها پاسخ داد.

فرارو- دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا و کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، روز یکشنبه در یک اقدام بی‌سابقه در محل منطقه خلع سلاح شده میان دو کره با هم ملاقات کردند. در محل مرز کره شمالی و جنوبی، کیم جونگ اون از دونالد ترامپ دعوت کرد که وارد خاک کره شمالی شود و او نیز پذیرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس رهبران دو کشور چند گام به سوی شمال حرکت کردند و در خاک کره شمالی با هم دست دادند.

آقای ترامپ نخستین رئیس‌جمهور آمریکاست که پا در خاک کره شمالی گذاشته است.

لحظه ورود دونالد ترامپ به خاک کره شمالی

رئیس‌جمهور آمریکا در حضور خبرنگاران از کیم جونگ اون تشکر کرد که او را به خاک کره شمالی دعوت کرد. او همچنین گفت: "وقتی من این موضوع را (ملاقات در منطقه مرزی) در شبکه‌های اجتماعی منتشر کردم، اگر رئیس کیم (عنوان رهبر کره شمالی) دعوت را نمی‌پذیرفت، برای من در برابر چشم رسانه‌ها خیلی بد می‌شد. خیلی سپاسگزارم که او پذیرفت این دیدار انجام شود، چون خیلی برای من و برای ایشان خوب شد. "

این دیدار در مطنقه خلع سلاح شده میان دو کره رخ داد. این منطقه یک نوار مرزی است که دو کره را از هم جدا می‌کند و هیچ گونه تاسیسات نظامی در آن قرار ندارد.

این دیدار بی‌سابقه در پی دعوت ناگهانی دونالد ترامپ از رهبر کره شمالی رخ خواهد داد.

دونالد ترامپ و کیم جونگ اون، بعد از دست دادن در خاک کره شمالی بار دیگر به سوی مرز قدم زدند و رهبر کره شمالی به همراه رئیس‌جمهور آمریکا وارد خاک کره جنوبی شد.

مون جه‌-‌این رئیس‌جمهور کره جنوبی که در واقع میزبان رسمی دونالد ترامپ در این سفر است، در این دیدار حضور نداشت. البته او رئیس‌جمهوری آمریکا را تا محل منطقه خلع سلاح شده مرزی همراهی کرده بود.

کنفرانس خبری پیش از دیدار
آقای ترامپ در حال حاضر در کره جنوبی است و در کنفرانس خبری مشترک با رئیس‌جمهور کره جنوبی پیش از دیدار گفت: روز گذشته ناگهان این ایده به ذهنش رسیده که با کیم جونگ اون در منطقه مرزی میان دو کره دیدار کند.

به گفته دونالد ترامپ، رابطه او و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی "بسیار خوب" است.

او همچنین گفت که در زمان باراک اوباما، دولت آمریکا به کره شمالی "التماس می‌کرد" که رهبر کره شمالی با آقای اوباما ملاقات کند، اما کیم جونگ اون حاضر نبود با اوباما ملاقات کند.

این نخستین دیدار رهبر کره شمالی با رئیس‌جمهوری آمریکا نخواهد بود.

به گفته آقای مون، این دیدار در پانمونجوم رخ خواهد داد که به "روستای آتش‌بس" معروف است و در منطقه خلع سلاح شده مرزی میان دو کشور قرار دارد. مذاکرات کره جنوبی و شمالی هم معمولا در همین محل انجام می‌شود.

منطقه خلع سلاح شده میان دو کره که در آمریکا به "دی‌ام‌زی (DMZ) " معروف است، نوار باریکی است که شبه جزیره کره را به دو قسمت شمالی و جنوبی تقسیم کرده است.

تاکنون هیچ از یک از روسای جمهوری آمریکا، در زمان قدرت، وارد این منطقه نشده اند.

دیدار دوباره رهبران آمریکا و کره شمالی چه اهمیتی دارد؟
از آنجا که این دیدار به شکل ناگهانی رخ می‌دهد، فرصت چندانی وجود نداشته که مذاکرات بیشتر و جدی‌تری انجام شود و به همین دلیل انتظار می‌رود که ملاقات دو کشور بیشتر ارزش نمادین داشته باشد.

دولت آمریکا در تلاش است در جریان مذاکره با کره شمالی، این کشور را قانع کند تا از برنامه تسلیحات هسته‌ای خود دست بشوید و به خلع سلاح هسته‌ای تن بدهد.

تا اینجا رهبران دو کشور بر سر "خلع سلاح کامل شبه جزیره کره از تسلیحات هسته‌ای" توافق کرده‌اند.

این توافق قرار است در نهایت موجب شود تا تحریم کره شمالی پایان یابد.

اما هنوز دو طرف در مذاکرات آنقدر پیشرفت نکرده‌اند که تحریم‌های سخت‌گیرانه علیه کره شمالی، سبک‌تر شوند.

اخیرا در پی بن‌بست در مذاکرات، نامه‌هایی بین رهبران دو کشور رد و بدل شده است.

بدین ترتیب دیدار دونالد ترامپ و کیم جونگ اون در منطقه خلع سلاح شده میان دو کره، بیشتر نشانه‌ای است مبنی بر اینکه دو کشور همچنان علاقه‌مندند تا مذاکرات ادامه داشته باشد.

"منطقه خلع سلاح شده" میان دو کره چیست؟
منطقه خلع سلاح شده میان دو کشور (DMZ)، از سال ۱۹۵۳ میلادی و در پایان جنگ سه ساله کره به وجود آمده است.

این منطقه نواری به طول ۲۵۰ کیلومتر و عرض حدود چهار کیلومتر است که دو کره را از هم جدا کرده است.

درون این منطقه هیچ گونه تاسیسات نظامی وجود ندارد، اما دو سوی این منطقه یکی از نظامی‌ترین نقاط جهان است.

دو کشور کره شمالی و جنوبی هرگز به طور رسمی با هم صلح نکرده‌اند و در واقع هنوز با هم در حال جنگ هستند.

"منطقه مشترک امنیتی" بخشی از منطقه خلع سلاح شده میان دو کشور است که در دهکده پونمانجون قرار دارد و هرازگاهی مذاکراتی در آنجا برگزار می‌شود.

در زمانی که روابط میان دو کشور پرتنش نیست، توریست‌ها می‌توانند از بخش جنوبی این منطقه بازدید کنند.

اگر دونالد ترامپ در لحظه دیدار با کیم جونگ، پایش را در آنسوی مرز بگذارد، نخستین رئیس‌جمهور آمریکا خواهد بود که پایش را در خاک کره شمالی گذاشته است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: ترامپ کیم جونگ اون کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۱۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: همه‌چیز برای یک آتش‌بس پایدار در غزه فراهم است

آفتاب‌‌نیوز :

امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه در حاشیه نشست امروز هیات دولت، گفت: حماس در چهارچوب اصول خود و در طرحی واقع بینانه پاسخ ابتکار پیشنهادی مصر و قطر را ارائه کرد.

وزیر خارجه تاکید کرد: اگر آمریکایی‌ها و غربی‌ها به وعده خودشان عمل کنند همه چیز برای برقراری آتش بس پایدار و حل مسئله در غزه فراهم است.

وی افزود: نتانیاهو و افراد افراطیِ رژیم صهیونیستی تلاش خود را برای تداوم جنگ به‌کار می‌برند؛ چون آتش‌بس می‌تواند بحران جدیدی برای آن‌ها باشد.

ایران و مصر مصصم به برقراری روابط دیپلماتیک هستند

وزیر خارجه تاکید کرد: گفتگوی با همتای مصری ام داشتم و در مسیر تدوین یک نقشه راه برای بازگشت به روابط طبیعی هستیم. با همسایگان رابطه قوی داریم و دو روز قبل از شروع عملیات به کشور‌های که در آن پایگاه آمریکایی وجود داشت اطلاع دادیم تنبیه رژیم صهیونیستی به خاطر جنایات آن در منطقه است.

هشدار دادیم اگر آمریکا اقدامی کند پاسخ ما فوری و قطعی خواهد بود

وی افزود: ۲ روز قبل از عملیات وعده صادق به طرف آمریکایی و کشور‌هایی که آمریکا در آنجا پایگاه داشت اعلام کردیم هدف‌مان همسایگان و پایگاه‌های آمریکا نیست بلکه رژیم اسرائیل است. در این پیام هشدار دادیم اگر آمریکا وارد اقدام علیه منافع ایران شود پاسخ ما بر روی پایگاه‌های آمریکا در منطقه فوری و قطعی خواهد بود. 

وزیر خارجه عنوان کرد: به دوستان‌مان که پایگاه‌های امریکا در کشورشان قرار دارد اعلام کردیم روابط‌مان بر مبنای برادری است، اما اگر آمریکا دست از پا خطا کند پایگاه‌های آمریکا را مورد هدف قرار خواهیم داد. عمده کشور‌های همسایه به ما اعلام کردند به هیچ کشوری اجازه تعرض به ایران از خاکشان را نخواهند داد.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: امید است پاسخی که ایران به گستاخی رژیم صهیونیستی داد کمک کند که هر چه زودتر بحران درمنطقه فروکش کند و حقوق فلسطینیان در این چهارچوب تامین شود و به طور قطع ما در مسیر دوستی و همکاری هرچه بیشتر با همسایگان و همه کشور‌های منطقه و جهان حرکت می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • پیام دوباره کیم جونگ اون به ولادیمیر پوتین
  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • امیرعبداللهیان: همه‌چیز برای یک آتش‌بس پایدار در غزه فراهم است
  • درگذشت مقام عالیرتبه در کره شمالی + عکس و جزئیات | او به هر ۳رهبر خدمت کرده بود | تمجید کیم جونگ اون از وی
  • (ویدئو) چرا همه عاشق آهنگی درباره کیم جونگ اون شده‌اند؟
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا