Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-01@12:10:18 GMT

نگفته های علیرام نورایی از سریال گاندو

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۳۱۷۵۷

به گزارش پارس نیوز، 

علیرام نورایی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در خصوص آخرین فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: به‌تازگی سریال «از یاد‌ها رفته» به کارگردانی بهرام بهرامیان را داشتم که از شبکه یک سیما پخش شد و در حال حاضر در سریال «گاندو» به کارگردانی جواد افشار به ایفای نقش پرداخته ام که از شبکه سه سیما در حال پخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین راستا ادامه داد: همچنین سریال «نفوذ» به کارگردانی جواد شمقدری از دیگر آثار تلویزیونی من است که از بهمن سال ۹۶ تولید آن آغازشده، همچنان در حال فیلم‌برداری است و البته یک وقفه‌ای در تولید آن به وجود آمده که امیدوارم این مشکل به‌زودی حل شود و کار ادامه پیدا کند.

بازیگر فیلم «قلاده‌های طلا» پیرامون بازخورد‌های سریال «از یاد‌ها رفته» افزود: در این سریال نقش دایی مهربانو شخصیت اصلی این مجموعه را بازی کردم که یک آدم آزادی‌خواه بود و به دنبال آرمان‌های خود در دل خطر می‌رفت که سرانجام محکوم‌ به اعدام شد، مردم به این نوع سریال‌های تاریخی علاقه‌مند هستند و آنها را دنبال می‌کنند و خدا را شکر بازخورد خوبی هم در بین مخاطبین داشت.

وی در خصوص سریال «گاندو» و نقش خود در این مجموعه اظهار کرد: مجموعه «گاندو» به کارگردانی جواد افشار و تهیه‌کنندگی مجتبی امینی، با همکاری موسسه شهید آوینی تولیدشده است و نویسندگی آن را آرش قادری بر عهده داشته، این مجموعه یک کار در فضای امنیت و ضد جاسوسی است و یک‌بخشی از آن در مورد جاسوس‌هایی است که در ایران فعالیت می‌کردند.

نورایی تصریح کرد: من در سریال «گاندو» نقش یک جاسوس را بازی می‌کنم که قبلاً مشابهش را در «قلاده‌های طلا» و «ماتادور» کارکرده بودم و اطلاعاتی از گذشته داشتم، اما نقشم در «گاندو» تفاوت‌هایی با نقش‌های قبلی‌ام دارد و پس از سریال‌های «پول کثیف» و «جابر بن حیان» این سومین همکاری من با جواد افشار است که علاوه بر سابقه همکاری که من با این کارگردان برجسته داشتم، سوژه مهمی که در سریال «گاندو» به آن پرداخته شده دلیل حضورم در این مجموعه است.

بازیگر سریال «گاندو» در خصوص جایگاه ژانر اکشن در سینما و تلویزیون ایران افزود: با توجه به پتانسیل‌هایی که در این ژانر وجود دارد اما هیچ جایگاهی در سینما و تلویزیون ایران ندارد و مهجور افتاده است، این برای من بسیار دردناک است چراکه من به ژانر اکشن بسیار علاقه‌مندم و برای آن مهارت‌هایی را نیز کسب کرده‌ام که بتوانم در خدمت این ژانر باشم، اما متأسفانه آن‌طور که باید به آن پرداخته نمی‌شود و در بسیاری موارد در زمان نگارش اعمال‌ نفوذ می‌شود، به دلیل عدم وجود امکاناتی که ارتباط مستقیم با بودجه دارد، صحنه‌های اکشن در فیلم‌نامه حذف می‌شود و برخی نویسنده‌ها که جسارت بیشتری دارند و حذف نمی‌کنند، در زمان تولید مجبور به حذف می‌شوند.

وی در خصوص تمایل مخاطب به ژانر اکشن و پتانسیل‌های این ژانر در سینمای ایران افزود: صد در صد مخاطبان ایرانی ژانر اکشن را می‌پسندند چراکه کار‌های اکشن خارجی بسیار مورد پسند و علاقه مخاطبان ایرانی قرارگرفته و در سینمای ایران نیز قابلیت‌ها و پتانسیل‌هایی بسیاری وجود دارد که متأسفانه از آن غافل هستیم، سینمای ایران هم دارای بدلکاران بسیار حرفه‌ای و به‌روز و هم بازیگران خوبی برای تولید این ژانر است که می‌توانند در آن بدرخشند، اما کمبود قصه، بودجه و درنهایت کمبود میل و رغبت برای تولید، مانع ساخت این‌گونه آثار می‌شود.

بازیگر سریال «گاندو» در ادامه در خصوص حضور کمرنگش در عرصه تئاتر عنوان کرد: در ابتدای کار حدود ۶ سال تئاتر دانشجویی کارکردم و در طول آن سال‌ها آموختم و تجربه به دست آوردم، اما این روز‌ها به دلیل شرایط کاری و اقتصادی وقت کافی برای پذیرش تئاتر ندارم، چراکه اجرای تئاتر نیاز به دو سه ماه تمرین دارد و تئاتر کاری نیست که بتوان در کنار آن فیلم بازی کرد، چون‌که برای ایفای نقش موفق در تئاتر باید صد در صد روح، توان و وجود صرف نقش شود و به همین دلیل علی‌رغم پیشنهاد‌های زیادی که داشتم متأسفانه از این محیط جذاب و دوست‌داشتنی دور شدم.

بازیگر سریال «از یاد‌ها رفته» در خصوص حضور افراد چهره سینمایی در عرصه تئاتر که اخیراً باب شده است ابراز کرد: به نظر من حضور سینمایی ها باعث رونق تئاتر شده است، چون حضور چهره‌ها در کنار بازیگران خوب تئاتر منجر به پر شدن صندلی‌ها می‌شود که این امر موجب دیده شدن و دلگرمی بازیگران خوب تئاتر نیز می‌شود و آن‌ها باانرژی بیشتری بر روی صحنه ظاهر خواهند شد، این امر می‌توانند موجب رشد و پیشرفت هنر نمایش شود.

این بازیگر درباره مهم‌ترین اولویت خود برای انتخاب نقش‌هایش خاطرنشان کرد: جذاب بودن کاراکتری که پیشنهاد می‌شود، اولویت اول من برای حضور در یک پروژه است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: تئاتر تلویزیون جواد شمقدری بازی شکر جاسوسی ایران سینما و تلویزیون بودجه سینمای ایران رشد پول تلویزیون رشد سینما و تلویزیون سینمای ایران علیرام نورایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۱۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، به مناسبت بزرگداشت دهه کرامت، شش نمایش دیگر با مضامین فرهنگ رضوی و با هماهنگی دبیرخانه جشنواره، در شهر محل تولیدشان، این رویداد را همراهی می‌کنند.

مطابق این گزارش، شش نمایش که همزمان با هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی اجرا خواهند شد به این شرح معرفی شدند:

۱. نمایش «سنجاب» نوشته لیلا روغنگیر قزوینی و کارگردانی مهدی روز بهانی از ۱۳ تا ۳۰ اردیبهشت‌ماه در تماشاخانه مهر حوزه هنری به صحنه می‌رود.
۲. نمایش «الو سلام» نوشته مهرداد رایانی‌مخصوص و کارگردانی قباد دارابی در روز‌های ۲۵ و ۳۰ اردیبهشت‌ماه در پلاتو الغدیر شهر اسلام‌آباد غرب به صحنه می‌رود.
۳. نمایش «پانما» نوشته مجید کاظم‌زاده مژدهی و کارگردانی لیلا مهدی آبادی از ۲۰ تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه در تئاترشهرِ شهر کرمانشاه به صحنه می‌رود.
۴. نمایش «پیچ کمر» نوشته و به کارگردانی سید محید میر حسینی از ۲۷ تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه در آمفی تئاتر پروفسور حسابی شهر تفرش به صحنه می‌رود.
۵. نمایش «دست‌های سرخ» نوشته سیدحسین فدای حسین و کارگردانی سیدرضا رفیعی از ۲۴ تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه در پلاتو حسین پناهی شهر یاسوج به صحنه می‌رود.
۶. نمایش «سفر سوزن‌بان» نوشته مهدی صالحیار و به کارگردانی علی مجیدپور، همزمان با دهه کرامت در تئاتر شهر شهر تبریز به صحنه می‌رود.

هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی به دبیری اتابک نادری، بخشی از بیست ویکمین جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) به ریاست فرهاد قائمیان است که با محوریت اجرای عمومی آثار در شهر‌های محل تولید، از اواخر فروردین تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و اخبار آن بر روی وب سایت جشنواره به نشانی www.shamstoos.ir قابل مشاهده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید| رازهای نگفته فرشته از زبان پردیس؛ چرا از گرفتن سیمرغ شاد نبود؟ رازگشایی از ملاقات شرعی تا آش و شکلات!
  • بهترین فیلم های سامورایی قرن بیست و یکم؛ از The Last Ronin تا ۱۳ Assassins (+عکس)
  • پشت‌پرده محبوبیت تیلور سوئیفت چیست؟
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند
  • معرفی بهترین مستندهای جهان
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند
  • عکسی از چهره متفاوت و ویلچرنشینی بهروز افخمی | مشکل او چیست؟
  • تئاتر ۲ روز تعطیل می‌شود
  • سالن‌های تئاتر ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت اجرا ندارند
  • تجربه سینما ترس، ترسناک‌ترین در ایران