Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان اورژانس کشور از ثبت غرق شدگی ۵۲۲ نفر در ۳۱ استان کشور در ۱۰۱ روز گذشته در سامانه ثبت حوادث مرکز هدایت و عملیات بحران، EOC به دلیل شنا در مناطق ممنوعه و عدم آشنایی کافی به فنون شنا در محیط آبی کشورخبر داد.



به گزارش خبرگزاری شبستان: «پیرحسین کولیوند» با بیان اینکه در این مدت 347 نفر بر اثر غرق شدگی جان خود را از دست داده اند، اظهار داشت: در 101 روز گذشته 426 نفر مرد معادل 82 درصد از کل غریق ها را به خود اختصاص داده اند و خانم ها با 18 درصد در رتبه دوم قرار دارند و در این مدت، 85 درصد از فوتی های ناشی از غرق شدگی ( 294 نفر) مرد و ۵۳ نفر خانم می باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییس سازمان اورژانس کشور با اشاره به اینکه 15 درصد از افراد در حین کمک رسانی به افراد غرق شده جان خود را از دست داده اند، گفت: در 101 روز گذشته و براساس آمار ثبت شده در سامانه مرکز هدایت و عملیات بحران 15 درصد از فوتی های ناشی از غرق شدگی (52 نفر) در حین کمک به افراد غرق شده در محیط های آبی، جان خود را از دست داده اند.


به گفته دکتر کولیوند، 23 درصد از افراد غرق شده در گروه سنی کمتر از 10 سال قرار دارند و در 101 روز گذشته و از مجموع 432 مصدوم و فوتی حوادث ناشی از غرق شدگی 21 درصد مربوط به میانگین سنی 11 تا 21 سال، 21 درصد مربوط به گروه سنی 21 تا 30 سال، 16 درصد مربوط به 4 تا 10 سال، 16 درصد مربوط به 31 تا 40 سال ، 7 درصد مربوط به کودکان زیر 3 سال، 8 درصد مربوط به گروه سنی 41 تا 50 سال، 6 درصد مربوط به گروه سنی 61 سال و بیشتر و 5 درصد مربوط به 51 تا 60 سال است.



وی افزود: همچنین در این مدت کوچکترین فرد غرق شده پسربچه 6 ماهه در تازه کند استان اردبیل بود که پس از انتقال به بیمارستان و درمان ترخیص شد. مسن ترین فرد غرق شده نیز خانم 84 ساله در ارومیه استان آذربایجان غربی بود که در محل حادثه فوت کرد.



رییس سازمان اورژانس کشور با اشاره به غرق شدن 211 نفر در رودخانه ها، گفت: طی 101 روز گذشته و از مجموع 522 غریق از نظر تفکیک مکانی 211 نفر معادل 40 درصد از کل غریق ها در رودخانه ها، 17 درصد در دریا، 14 درصد در سایر محیط های آبی شامل حوض، جوی، آب انبار ، 12 درصد در دریاچه پشت سد، 8 درصد در استخر کشاورزی، 6 درصد در کانال آب و 3 درصد در استخر شنا دچار غرق شدگی شده اند.


وی، استان های مازندران، سیستان و بلوچستان و تهران در صدر بیشترین حوادث ناشی از غرق شدگی بیان کرد و گفت: در 101 روز گذشته بیشترین غرق شدگی به ترتیب در استان های مازندران با 72 نفر، سیستان و بلوچستان با 39 نفر و تهران با 37 نفر می باشد که بیشترین فوتی نیز به ترتیب به استان های مازندران با 31 نفر، گیلان با 23 نفر و سیستان و بلوچستان با 22 نفر اختصاص دارد.



به گفته دکتر کولیوند، همچنین در 101 روز گذشته بیشترین حوادث ناشی از غرق شدگی به ترتیب در روز های 13 اردیبهشت با 27 مورد، 7 تیر با 23 مورد و روز  24 خرداد با 20 مورد به وقوع پیوسته است و در این مدت بیشترین فوتی ناشی از غرق شدگی به ترتیب در روزهای 13 اردیبهشت با 15 مورد، 14 خرداد و 7 تیر با 12 مورد و 24 خرداد و 6 تیر با 10 مورد بوده است.

پایان پیام/55

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت خطبه های نماز جمعه شهادت امام صادق ع خبرگزاری شبستان قوه قضائیه مجلس خطبه نماز جمعه بیرجند تشییع شهدای گمنام مسجد خطر غرق شدن غرق شدگی کودک غرق شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۱۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد

به گزارش قدس آنلاین، برنج بعد از گندم جز محصولات استراتژیک و اساسی کشور است که سالانه بخشی از آن از محل واردات تامین می شود که طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول؛ ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طبق آمارهای موجود میزان برنج مصرفی کشور بین ۳.۴ تا ۳.۶ میلیون تن برآورد می‌شود. بنابراین اگر سالانه بین ۲.۳ تا ۲.۵ میلیون تن برنج در کشور تولید شود کسری این محصول بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تن در سال است که از محل واردات تامین می شود.

از آنجایی که ایران خود یکی از تولیدکنندگان برنج در دنیا است بخشی از این محصول سالانه از محل تولید داخل و بخشی از محل واردات تامین می‌شود تا بازار داخلی با کسری روبه‌رو نشود.

طی سال‌ های اخیر دولت برای حمایت از برنج داخلی و تولیدکنندگان ایرانی اقدام به ایجاد ممنوعیت واردات در محدوده فصل برداشت (مرداد تا آذرماه هر سال) می‌کرد اما سال گذشته با توجه به وفور برنج ایرانی در بازار، ممنوعیت مقطعی واردات نیز مشکلی در بازار این محصول ایجاد نکرد و بازار در آرامش سپری شد زیرا حجم تولید و واردات به حدی بود که علاوه بر وفور برنج در بازار، کاهش قیمت برنج ایرانی نسبت به سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را در پی داشت.

براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، سال گذشته یک‌ میلیون و ۱۱۷هزار تن برنج به ارزش یک‌ میلیارد و ۳۰۵ میلیون و ۹۸۵ هزار دلار وارد کشور شد، این درحالی است که در همین بازه زمانی در سال ۱۴۰۱ چیزی حدود یک‌ میلیون و ۷۸۰هزار تن از این کالای اساسی به ارزشی بالغ بر دو میلیارد و ۱۳۷میلیون دلار وارد کشور شده بود. بنابراین واردات برنج طی یک‌سال اخیر با کاهش ۳۷ درصدی به لحاظ وزنی و کاهش۴۰ درصدی به لحاظ ارزشی روبرو بوده است.

بنابراین با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طی این مدت به ترتیب ۶۷۳هزار و ۹۴۲ تن برنج به ارزش ۷۷۰میلیون و ۹۳۲هزار دلار از مبدا هند، ۳۳۶هزار و ۵۷۵ تن برنج به ارزش ۴۱۰میلیون و ۸۴۱هزار دلار از مبدا پاکستان، ۷۱هزار و ۶۷۸ تن برنج به ارزش ۸۰میلیون و ۲۰۹هزار دلار از مبدا امارات، ۳۳هزار و ۴۳۴ تن برنج به ارزش ۴۲میلیون و ۴۴۰هزار دلار از مبدا مناطق آزاد و ویژه و درمجموع یک هزارو ۴۸۸ تن برنج به ارزش یک‌ میلیون و ۵۶۳ هزار دلار برنج از مبدا سه کشور تایلند، تایوان و عراق به کشورمان وارد شده است.

با توجه به وضعیت اقتصادی کشور حمایت های دولت سیزدهم و اقدامات وزارت جهاد کشاورزی از تولید و تولید کنندگان داخلی باعث شده که با افزایش تولید برنج و مدیریت بازار داخلی ارز کمتری از کشور خارج شود.

وضعیت فعلی تولید داخلی و واردات برنج نیز بیانگرآن است که با مدیریت بازار همچون سال گذشته مشکلی در بازار برنج نداشته باشیم و این محصول با قیمت های مناسب به دست مصرف کنندگان برسد.

طبق گزارش مرکز آمار، متوسط قیمت برنج ایرانی در فروردین ماه امسال ۹ درصد پایین‌تر از قیمت سال گذشته بوده است. بنابراین با وجود کاهش چشمگیر واردات برنج، با مدیریت مناسبی که در بازار انجام شده، قیمت‌ها نزولی هم شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • رشد ۲۶ درصدی مشارکت های مردمی در کمیته امداد
  • مسدود شدن ۲۹۰ کارت سوخت در کردستان
  • وزیر نفت: ۵۰ درصد از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت است
  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته
  • نرخ تورم سالانه در مرغداری‌های صنعتی به ۵۷.۸ رسید
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود