Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید نمکی در این نامه، همچنین، با بیان اینکه توسعه و تحکیم همکاری های مشترک در حوزه پژوهش و آموزش علوم پزشکی بسیار حائز اهمیت خواهد بود، ضمن استقبال از پذیرش متخصصان قزاقستانی به منظور گذراندن دوره‌های آموزشی بخش جراحی پیوند عضو درایران، بر توسعه همکاری های دو ملت در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل نامه وزیر بهداشت به شرح زیر است؛

جناب آقای دکتر بیرتانف

وزیر محترم مراقبت های بهداشتی جمهوری قزاقستان

با ابلاغ تعارفات صمیمانه، بدینوسیله مراتب خرسندی خویش را از دیدارهای اخیری که با جنابعالی در ایران و سوییس داشته ام ابراز می نمایم. بدون شک، اجرایی نمودن موارد توافق با جنابعالی به منظور توسعه و تحکیم تعاملات در حوزه های مختلف، نه تنها ارتقادهنده بیش از پیش سطح سلامت دو ملت ایران و قزاقستان خواهد بود، بلکه دستاوردهای ماندگاری را نیز برای مردم منطقه به ارمغان خواهد آورد.

پیرو مذاکرات اخیر، امیدوارم هرچه سریع تر پیشنهادات اجرایی مدیران ذی ربط جنابعالی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی را در راستای توسعه بیش از پیش همکاری‌های مشترک در حوزه صنایع پزشکی دریافت نماییم.

به عنوان دو کشور پیشرو در عرصه بهداشت عمومی، به منظور تسهیم تجربیات در حوزه مراقبت‌های اولیه بهداشتی و پوشش همگانی سلامت، به ویژه در چارچوب برنامه‌های نهاد جهانی مراقبت‌های اولیه بهداشتی که در آستانه راه‌اندازی خواهد شد، فرصت‌های همکاری مناسبی فراهم است.

در حوزه ارائه خدمات درمانی پیشرفته، پیشنهاد می کنم، جهت تنظیم و نظارت بر اجرای برنامه های همکاری، نسبت به معرفی دو دانشگاه علوم پزشکی از سوی دو کشور اقدام گردد.

بدیهی است، توسعه و تحکیم همکاری های مشترک در حوزه پژوهش و آموزش علوم پزشکی بسیار حائز اهمیت خواهد بود. در این راستا در گام نخست، از معرفی یک نفر متخصص از سوی شما جهت طی دوره‌های آموزشی بخش جراحی پیوند عضو درایران استقبال می نمایم.

در پایان، ضمن آرزوی موفقیت در اجرایی نمودن مناسبات دو جانبه و ارتقای سطح سلامت دو ملت، امیدوارم با حمایت‌های جنابعالی شاهد توسعه و تحکیم قابل تقدیر روابط دو کشور در عرصه‌های مختلف سلامت باشیم.

کد خبر 4654129 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: قزاقستان وزارت بهداشت سعید نمکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۲۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری‌های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه‌های همکاری‌های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می‌باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری‌های دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضاء شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می‌کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می‌توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت‌های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه‌های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

کد خبر 6090376 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • توسعه همکاری های دفاعی و نظامی ایران و هند 
  • اعلام آمادگی ایران برای همکاری دفاعی و امنیتی با هند
  • توسعه همکاری‌های دفاعی و نظامی ایران و هند
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها