Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در این مراسم با بیان اینکه به دنبال اجرای طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به پیش دبستانی و مدارس، هیچکس از تحصیل باز نمی‌ماند، گفت: امسال نزدیک به ۳۵ هزار نوآموز به مدارس استان می‌روند.

مجید یزدان پناه اظهار داشت: این طرح شامل دانش آموزان اول دبستان و پیش دبستانی‌ها می‌شود و از این تعداد، ۳۰ هزار نفر دانش آموز کلاس اول ابتدایی و نزدیک به پنج هزار نفر پیش دبستانی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، اگر خشت اول درست گذاشته شود بخش گسترده‌ای از مشکلات آموزش و پرورش رفع می‌شود.

یزدان پناه ادامه داد: بر این باور هستیم برای بدو ورود به مدرسه، حضور دانش آموزان ما در مرحله پیش دبستانی به ۲ مرحله یعنی مرحله ۴ تا ۵ سال و ۵ تا ۶ سال رسیده که اگر این ۲ مرحله را پشست سربگذارند قطعاً ورود آنان به مدارس ابتدایی یک ورود تأثیرگذار خواهد بود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه اضافه کرد، برای این طرح همکارانی از بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی به یاری ما در مدارس استثنایی آمده‌اند که اداره آموزش و پرورش استان متولی انجام این کار است که احساس می‌کنم برنامه خوبی پیاده شده است.

یزدان پناه ادامه داد: اگر دانش آموزان با مشکلی مواجه شوند و اگر حاد باشد در این برنامه به مراکز درمانی هدایت می‌شوند و اگر هر دانش آموزی شرایط ورود به مدارس عادی را داشته باشد در این مکان مشخص می‌شود و اگر فاقد شرایط باشد به مدارس استثنایی هدایت می‌شود و هیچکس از تحصیل باز نمی‌ماند.

اکنون ۳۲۵ هزار دانش آموز در استان کرمانشاه مشغول به تحصیل هستند و نزدیک به ۳۰ هزار فرهنگی در امر آموزش و پرورش این دانش آموزان تلاش می‌کنند.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۳۳ شهر و ۲ هزار و ۶۲۲ روستا دارد.

۷۴۶۰/۳۰۳۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایرنا کرمانشاه سنجش نوآموزان دانش اموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۳۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت