Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@15:27:19 GMT

هدایت صحیح نقدینگی شاه کلید رونق تولید است

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۳۳۵۳۲

به گزارش پارسینه به نقل از اداره روابط عمومی و تبلیغات بانک دی، رضا سهم دینی، رئیس هیئت مدیره به همراه احمد حشمی پور، مدیرکل حوزه مدیریت، حسن کاسب، رئیس اداره امور شعب شمال کشور و غرب تهران و نوروز ساقلی، رئیس اداره بانکداری شرکتی و اختصاصی با هدف حمایت از رونق تولید از کارخانه گچ سمنان سحر بازدید و با مدیران این مجموعه دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این دیدار سهم دینی ضمن بازدید از بخش‌های مختلف کارخانه گچ سمنان سحر با اشاره به نقش تاثیرگذار نظام بانکی در رونق تولید و تحقق شعار سال گفت: نقش بانک‌ها در اقتصاد‌های بانک‌محوری همچون نظام مالی ایران غیر‌قابل انکار است و در صورتی که این نهاد‌های مالی توسعه اقتصادی کشور را در اولویت قرار دهند، تولید و دیگر ارکان اقتصادی داخلی رونق پیدا می‌کند.
وی افزود: علم اقتصاد از ابعاد مختلفی، توسعه مالی و نقش بانک‌ها در این توسعه را مورد موشکافی قرار داده و در این راستا، آنچه درباره نظام‌های مالی بانک‌محور اهمیت پیدا می‌کند، توزیع تسهیلات اعطایی بین بخش‌های اقتصادی از سوی بانک‌های تخصصی است.
سهم دینی با اشاره به مشکلات نظام مالی کشور در تامین منابع مالی پروژه‌ها افزود: برای ارتقای منابع بانک‌ها، باید تلاش شود تا فضای سفته‌بازی در بازار‌های غیرمولد همچون ارز و سکه در اقتصاد کمرنگ شود تا منابعی که وارد این بازار‌ها می‌شود، در بانک‌ها سپرده‌گذاری شود و بانک هم با مدیریت مناسب آن را به سمت بخش تولید هدایت کند.
وی افزود: نرخ سود‌های بانکی در ایران در مقایسه با سایر کشور‌ها در بالاترین رقم‌ها قرار دارد و این عاملی است که نمی‌تواند کمکی به تولید کند، چرا که نرخ بالای سود بانکی باعث گران کردن نرخ تامین مالی بخش تولید می‌شود و از این بابت هزینه تولید را بالا می‌برد و این موضوع باعث گران شدن نرخ کالا‌ها در بازار مصرفی خواهد شد که تاثیر مستقیمش را بر معیشت مردم خواهد گذاشت.
رئیس هیئت مدیره بانک دی با اشاره به کاهش بهای تمام شده پول در بانک دی تصریح کرد: در سالیان اخیر با تلاش شبانه روزی همکاران خدومم در بانک دی موفق شدیم برخلاف جریان حاکم بر شبکه بانکی، جذب منابع ارزان قیمت و کاهش بهای تمام شده پول را هدف قرار دهیم تا از این طریق قادر به تامین مالی و ارائه تسهیلات ارزان قیمت به متقاضیان در بخش‌های گوناگون به ویژه در حوزه تولید باشیم.
سهم دینی با اشاره به اقدامات بانک دی در راستای تحقق شعار سال گفت:: تا کنون عملکرد بانک دی به گونه‌ای بوده است که صنایع مولد در اولویت ساختار اعتباری لحاظ شوند تا از این طریق بیشترین نتیجه در رشد تولید و اشتغال به صورت پایدار و غیر تورمی حاصل شود.
گفتنی است در این دیدار سهم دینی و هیئت همراه ضمن تبادل نظر با مدیران کارخانه گچ سمنان سحر، گسترش مبادلات مالی و زمینه‌های همکاری متقابل را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۳۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی

امتداد - با توجه به پیش‌بینی بانک مرکزی از وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی، موضع عملیاتی بانک مرکزی در این هفته توافق بازخرید بود. از این رو، این بانک به اجرای عملیات بازار باز در قالب توافق بازخرید به مبلغ  2051.7 هزار میلیارد ریال اقدام کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛ گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی (۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شرح زیر است: 


بانک مرکزی در چارچوب مدیریت نقدینگی مورد نیاز بازار بین‌بانکی ریالی، عملیات بازار باز را به صورت هفتگی و موردی اجرا می‌کند. موضع عملیاتی این بانک (خرید یا فروش از طریق ابزارهای موجود) بر اساس پیش‌بینی وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی و با هدف کاهش نوسانات نرخ بازار بین‌بانکی حول نرخ هدف، از طریق انتشار اطلاعیه در سامانه بازار بین‌بانکی(تابا) اعلام می‌شود. متعاقب اطلاعیه مزبور، بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در راستای مدیریت نقدینگی خود در بازار بین‌بانکی، نسبت به ارسال‌سفارش‌ها تا مهلت تعیین شده از طریق سامانه بازار بین‌بانکی (تابا) اقدام کنند.     بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در روزهای شنبه تا چهارشنبه از اعتبارگیری قاعده‌مند (دریافت اعتبار با وثیقه از بانک مرکزی مطابق با ضوابط تعیین شده) مشروط به در اختیار داشتن اوراق مالی اسلامی دولتی و در قالب توافق بازخرید با نرخ سقف دالان نرخ سود (۲۴ درصد) استفاده کنند. برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی
  • شاه کلید مهار تورم
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • کنایه سنگین به دولت رئیسی؛ ژست کنترل تورم نگیرید، نتوانستید
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال
  • نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود