Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سعید فرح بخش ظهر امروز یکشنبه در مراسم افتتاحیه نخستین مرکز نوآوری دانشگاه علمی کاربردی در جوار صنایع لرستان با اشاره به اینکه مراکزی داشتیم که تا چندی پیش فعال بودند و بر اساس مصوبه هیئت دولت ۳۸ مرکز دولتی منحل شدند و تا پایان شهریور باید خاتمه همکاری داشته باشند، اظهار داشت: چند مرکز نیز رأی نظارتی خوردند و به واسطه کیفیت پایین خودمان آنها را منحل کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۹ مرکز فعال در استان داریم، از این تعداد ۵ واحد در جوار صنعت هستند، تصریح کرد: ۸ هزار دانشجو داریم و از نظر تعداد دانشجویان در سطح کشور رتبه ششم را داریم و استان‌های تهران، خراسان رضوی، آذربایجان و فارس جلوتر از ما هستند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان یادآور شد: ۱۷۰ رشته در سطوح مختلف کاردانی و کارشناسی در مراکز علمی کاربردی استان آموزش داده می‌شود که در چند بخش صنعت، خدمات، فرهنگ و هنر هستند.

فرح بخش با اشاره به اینکه سیاست دانشگاه این است که دانشجویان را به بخش صنعت هدایت کنیم، گفت: ۷۰ درصد دانشجویان باید در مقطع کاردانی تحصیل کنند و ۳۰ درصد در مقطع کارشناسی به تحصیل بپردازند. ‬

وی بیان داشت: برای راه اندازی ۵ مرکز نوآوری در استان مجوز داده‌ایم که در نقاط مختلف استان از جمله خرم آباد، بروجرد، الیگودرز و پلدختر در شرف افتتاح هستند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان با تاکید بر اینکه در سطح جهان شرکت‌های بزرگ ظرف سال‌های متمادی موفق بوده‌اند اما بعد از یک دوره‌ای به سمت شکست رفتند و علت هم بازار رقابتی و دوری از نوآوری بوده است، از سال ۲۰۰۰ میلای ۵۲ درصد از ۵۰۰ شرکت اول جهان منحل و یا ادغام شدند، افزود: کارشناسان این شکست و انحلال را ربط به این می‌دهند که شرکت‌های مذکور نوآور نبوده‌اند و نتوانسته‌اند خود را با شرایط جدید وفق دهند.

فرح بخش با بیان اینکه امروزه استارتاپ ها با کمترین هزینه یک صنعت را نوآور می‌کنند و کارخانه به جای سرمایه گذاری عظیم در بخش تحقیق و توسعه، استارتاپ تشکیل می‌دهد و ایده‌های برتر را می‌گیرد، تصریح کرد: مراکز نوآوری فضایی ایجاد می‌کند که عملکرد استارتاپ ها را در یک محیط صنعتی یا شرکت مورد استفاده قرار دهند، در مراکز نوآوری در واقع ایده‌های مرتبط با صنعت مطرح می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مرکز نوآوری فضایی ایجاد می‌کند تا ایده‌ها عملیاتی شوند و با کمترین هزینه مورد استفاده قرار بگیرند، اظهار امیدواری کرد که افتتاح مراکز نوآوری دانشگاه علمی کاربردی نقطه عطفی در راستای ایجاد نوآوری در سطح مراکز صنعتی استان باشند.

کد خبر 4654298

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علمی کاربردی لرستان خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۴۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد محمدی پیش از ظهر امروز شنبه در آئین افتتاح مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان مرکز اظهار کرد: در فضاهای علمی جدید همه انتظار محقق شدن تحول را در شیوه‌های نوین آموزشی دارند و یکی از این حوزه‌های مورد انتظار، حوزه آموزش پزشکی است.

وی اضافه کرد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان یکی از واحدهایی به شمار می‌رود که در همه دانشگاه‌های این عرصه به آن توجه ویژه می‌شود و با مشارکت اساتید و دانشجویان راه‌حل‌های نوین برای توسعه آموزش پزشکی را در نظر دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان بیان کرد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان با زحمت همکاران‌مان در معاونت آموزشی دانشگاه افتتاح و فضای خوبی ایجاد شد تا از مشارکت هر چه بیشتر اعضای هیأت علمی و دانشجویان برای فعالیت‌های علمی و آموزشی بهره‌مند شویم.

وی خبر داد: حاصل این اتفاق تربیت بیشتر دانشجویان در زمینه‌های مختلف پزشکی است و امیدواریم که بتوانیم شاهد رشد و بالندگی روزافزون اعضای هیأت علمی و دانشجویان علوم پزشکی آبادان در سطح کشور باشیم.

به گزارش مهر، مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آبادان شامل زیرمجموعه‌هایی همچون کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی، مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی، دفتر مستقل استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی، واحد برنامه‌ریزی درسی، واحد دانش‌پژوهی و جشنواره شهید مطهری، واحد ارزشیابی آزمون و مرکز رشد و بالندگی اساتید است.

کد خبر 6089832

دیگر خبرها

  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • انواع ورق صنعتی مهم کدام‌اند؟ چه کاربردی دارند؟
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه