Web Analytics Made Easy - Statcounter

عنایت سالاریان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار کرد: از مجموع حدود هشت هزار نفری که وارد این مرحله شدند، ۴۷۶ نفر آنها انتخاب می‌شوند که از این تعداد حدود ۵۰ نفر از رشته کامپیوتر بعد از آزمون مرحله سوم که آخر این هفته برگزار می‌شود، کم می‌شوند.

وی افزود: ۲۵ نفر از این افراد کسانی هستند که در دو رشته هم زمان قبول شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مجموع حدود ۴۰۰ نفر از این ۹ رشته در دوره کشف استعدادها که به دوره تابستانه معروف است، به این مرحله وارد می‌شوند.

معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان ادامه داد: ۵۸ درصد از کل ۴۷۶ نفر تهرانی و بقیه شهرستانی هستند. همچنین از این تعداد ۳۸۸ نفر آن یعنی بیش از ۸۱.۵ درصد مربوط به پنج استان (تهران، خراسان رضوی، اصفهان، البرز و فارس) هستند.

سالاریان ۶۰ درصد از پذیرفته شدگان رشته جغرافیا را دختران عنوان کرد و گفت: از مجموع پذیرفته شدگان ۸۰ درصد در پایه یازدهم و حدود ۲۰ درصد نیز در پایه دهم قرار دارند. ۵۷ درصد از پذیرفته شدگان از رشته تحصیلی ریاضی فیزیک، ۲۹ درصد علوم تجربی، حدود ۱۴ درصد علوم انسانی و بقیه در سایر رشته‌ها هستند.

وی خاطرنشان کرد: این افراد به مدت ۶ هفته از تاریخ ۲۲ تیرماه در دوره فشرده تکمیلی کشف استعداد درخشان دوره تابستانی شرکت می کنند که از میان آنها حدود ۸۰ نفر به مدال طلا و نقره و برنز کشوری دست می‌یابند.

معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان افزود: مابقی افراد گواهی حضور در دوره و دیپلم افتخار دریافت می کنند.

سالاریان در خصوص اعطای جوایز تاکید کرد: به تمام شرکت کنندگان دوره تابستانی مدال سه گانه (طلا، نقره و برنز) اعطا نمی شود. در سال‌های گذشته به تمام کسانی که به این مرحله رسیدند، دست کم مدال برنز اهدا می‌شد که امسال بنا بر استانداردهای اعلام شده تنها گواهی حضور در دوره داده می‌شود.

وی گفت: از مجموع راه یافتگان به این مرحله ۲۸ درصد دختر و ۷۲ درصد پسر هستند.

معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان افزود: افتتاحیه دوره روز ۲۰ تیر ماه برگزار می شود. افراد بعد از معرفی و یادآوری آداب و دستورالعمل اجرایی دوره با فضا و محیط آشنا شده و یک روز بعد از آن طبق روال هر سال دیدار از مرقد مطهر امام خمینی و تجدید میثاق برگزار و از روز ۲۲ تیر کلاس‌ها در دانشگاه تربیت دبیرشهید رجایی آغاز می‌شود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۵۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با اشاره به درخشش دانش‌آموزان این استان در المپیادهای مختلف، گفت: کیفیت آموزش و پرورش استان به‌عنوان یک مجموعه تعالی‌بخش روبه افزایش است.

ابوالقاسم اکبری در مراسم محوری هفته معلم که امروز (۱۱ اردیبهشت ماه) در بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: در این سال تحصیلی، ۵۰۹ نفر دانش‌آموز در مرحله نخست المپیادها حائز رتبه شدند و در المپیاد ریاضی نیز ۱۰ درصد کل مقام‌های المپیاد ریاضی را کسب کردند.

وی ادامه داد: دانش‌آموزان استان ما توانستند در المپیادهای ادبی، جغرافیا؛ علوم و زمین موفق عمل کنند و حائز ۹ مدال ملی و سه مدال جهانی شوند که این‌ها نشان از ارتقای سطح آموزش‌ها در مدارس استان و بهبود عملکرد نظام تعلیم و تربیت دارد.

او تاکید کرد: آموزش و پرورش، پیشران توسعه کشور در تمام حوزه‌هاست و نقش بی بدیلی در تعلیم نیروی انسانی در فرآیند رشد کشور ایفا می‌کند.

اکبری با بیان اینکه مدرسه کانون اصلی تعالی‌جویی و حرکت به سمت تعالی است، گفت: دکترین حرکتی ما، سند تحول آموزش و پرورش است که در آن، مدرسه را محور اصلی نظام تعلیم و تربیت می‌دانند و در مدرسه نیز معلم محوری‌ترین عنصر فعالیت، الگو و اسوه شناخته می‌شود.

وی رتبه هفتم آموزش و پرورش استان در کشور را مرهون تلاش همکاران فرهنگی استان در این مجموعه دانست و افزود: زیرساخت‌های تعلیم و تربیت استان به لطف دولت و پیگیری‌های بسیار در حال بهبود است. در ۲.۵ سال گذشته ۷۰ پروژه با ۳۰۰ کلاس درس به اتمام رسیده و اکنون نیز ۸۵ پروژه با ۳۷۰ کلاس درس در حال ساخت است.

تعلیم و تزکیه، دو بال مهم نظام آموزشی

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی در حاشیه این آیین در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی مرهون مجاهدت‌های هدفمند معلمان و استادانی است که فداکارانه در ترویج و اشاعه فرهنگ دانش و پژوهش نقش‌آفرینی می‌کنند.

حجت‌الاسلام رضا براتی‌زاده گفت: این روزها بیشتر یاد و نام معلمان که مانند شمعی فروزان، پرتلاش و خستگی‌ناپذیر و در عین حال با انگیزه و با نشاط، ساز و کار تعلیم و تربیت نسل حاضر را بر دوش می‌کشند، شنیده می‌شود و به همین اعتبار پویش‌های متعدد و اقدامات نمادینی در شرف انجام است تا حداقل گوشه‌هایی از این خاطرات مهم و ارزشمند به یادگار بماند.

وی افزود: فراموش نشود که ایثار و از خود گذشتگی فقط در میدان رزم متبلور نمی‌شود، بلکه با اقدام و عمل درخور تحسین، درخشان و مفهوم‌ساز جامعه معلمان در ابعاد فرهنگی، اجتماعی و آموزشی، به بهترین شکل به منصه ظهور رسیده است.

او بیان کرد: تربیت و تزکیه، بال دیگری است در که نظام آموزش و پرورش باید مورد توجه قرار گیرد. در غیر این صورت، علم و دانشی که تولید می‌شود مانند بمب‌های اتم بر ضد بشریت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مقام عالی قضایی استان با اشاره به مهمترین ویژگی‌ها و ابعاد شخصیتی و رفتاری شهید مطهری، گفت: اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی، مرهون مجاهدت‌های هدفمند معلمان و استادانی است که فداکارانه در ترویج و اشاعه دانش و پژوهش به‌طور مؤثر، سازنده و راهگشا نقش‌آفرینی می‌کنند.

وی اظهار کرد: مسلک و مکتبی که استاد شهید مرتضی مطهری بانی آن بود و از خود به یادگار گذاشت، از چنان قابلیت و ظرفیتی بهره‌مند است که آثار پر خیر و برکت آن در نسل‌های این مرز و بوم، مشهود و نهادینه شده است و به همین اعتبار باید اذعان داشت و افتخار کرد که هنوز بزرگانی هستند که در راه اعطا و اهدای بینش وسیع معرفت‌شناسی، بیش از پیش اهتمام ورزیده‌اند و در همه احوال، والاترین سرمایه‌های انسانی خود را وقف ارتقا و بهبود آینده دیگران می‌کنند و با این کار، نام‌شان را همراه نام انبیا و اولیای الهی بر کتیبه تاریخ به منصه ظهور می رسانند.

تجلیل از مقام شامخ معلمان و قدردانی از تلاش‌های آنها از مهمترین محورها و پایان‌بخش این برنامه‌ها بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رقابت قرآنی ۶۰۰ دانش آموز استان مرکزی
  • کنگره علمی پژواک با ارائه دستاورد‌های دانش آموزی در کاشان
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در یزد
  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون
  • درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی
  • حدود ۸ هزار دانش آموز درجشنواره خوارزمی در خاش
  • برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی
  • مرحله مصاحبه داوطلبان مجاز آزمون دکتری ۱۴۰۳ حضوری برگزار می‌شود
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد