Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گفت: در بویراحمد بیش از ۱۰۰ تاسیسات غیر مجاز، در دنا ۱۲تاسیسات غیر مجاز، چرام ۱۸، بهمنی ۴، گچساران ۱2، کهگیلویه ۲۷ و باشت ۱۳ و لنده ۷ تاسیسات و‌ اماکن غیر مجاز در حاشیه راه ها دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صبح زاگرس صبح امروز نشست کارگروه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد به ریاست معاون عمرانی استاندار برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله مصوبات جلسه قبل قرار بود راهداری آمار اماکن غیرمجاز حاشیه راه ها را اعلام کند.

علیزاده معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گفت: در بویراحمد بیش از ۱۰۰ تاسیسات غیر مجاز، در دنا  ۱۲تاسیسات غیر مجاز، چرام ۱۸، بهمنی ۴، گچساران ۱2، کهگیلویه ۲۷ و باشت ۱۳ و لنده ۷ تاسیسات و‌ اماکن غیر مجاز در حاشیه راه ها دارند.

وی افزود: همه این ها غیر مجاز هستند که یا از حریم تجاوز کردند و یا مجوز احداث ندارند ، یا پروانه ساخت یا پروانه بهره برداری ندارند و یا هم این که از حریم جاده تجاوز کرده اند.

مدیرکل میراث فرهنگی گفت: این تعداد چند روز دیگر بیشتر از این آمار نشود ما می خواهیم تصمیم گیری کنیم بنابراین آمار باید دقیق باشد و جلوگیری شود که  ساخت و ساز جدید انجام نشود.

معاون عمرانی استاندار نیز گفت: دیر شد قرار بود زودتر انجام شود افرادی بدون مجوز و پروانه اقدام به ساخت کردند، این واحدها مشخص هستند باید برای آنها تصمیمی گیری کنیم، عزم خود را جزم کنیم به مالکین اخطار دهیم فرایند قانونی خودشان را طی کنند و شناسنامه دار شوند.

باقری نیز گفت: قبل از تخریب فرصت به این مالکان داده شود بالاخره در قبل کوتاهی هایی انجام شده است و سازه ای ساخته شده است بنابراین راهداری موظف است تا یک ماه نسبت به اخطار کتبی به تمامی افرادی که مجوز ندارند فراخوانده شود و با آنها صحبت کنند که مجوز بگیرند و همچنین مجور از بهداشت و فرمانداری نیز بگیرند، اکنون بحث اشتغال مطرح است جمع کردن آنها تبعاتی نیز دارد بنابراین تذکر دهیم.

وی افزود: راهداری طرحی برای ساماندهی این واحدها آماده کند و ارائه دهد.

معاون اداره راهداری گفت: از محور یاسوج-بابامیدان بازدید داشتیم در منطقه کوشک کمیته مکان یابی مکان مناسبی را پیدا نکرد اما نه حریم اجازه می دهد و نه مکان مناسب وجود دارد باید جمع آوری شوند و جمع آوری آنها به این راحتی نیست.

عزیز فیلی در ادامه گفت: سه راهی بابا میدان از لحاظ نگهداری بر عهده استان ماست محور یاسوج-بابامیدان که بیشترین اماکن را دارد جلسه ای با مالکان آنها برگزار شود، یاسوج-شیراز نیز دارای چنین مکانی است.

در ادامه مدیر کل امور شهری استانداری گفت: حریم هر اداره مشخص است آقایان به وظیفه شان عمل نمی کنند این تعداد اماکن غیر محور نیازی به تشکر ندارد، محور یاسوج-شیراز حریم جاده درخت کاشته شده است، این درخت که می‌تواند رشد کند این گونه فایده ندارد اینها یک شبه کار نشده اند همه مدیران باید پای کار بیایند کار از قانونی بودن گذشته است بخدا تا زمانی که ما به وظیفه مان عمل نکنیم روز به روز وضعیت بدتر می شود.

معاون عمرانی استاندار نیز گفت: ما وارث این وضعیت هستیم نمی گوییم تخریب کنند باید با آنها جلسه برگزار کنند که این کارها را برای مجوز باید انجام دهند آخر اقدام نکنند آن موقع وارد می‌شویم، در سه راهی مهریان به سمت جاده اقلید در این مکان حفظ حریم مهم است و باید ۲۲ متر از هر طرف حریم داشته باشیم چرا که در آینده این قسمت چهارخطه می شود.

فیلی گفت: راهداری کوتاهی هایی نیز کرده است در اهمال در وظیفه اش و نتوانسته تعداد تابلوهای تبلیغاتی را در سطح جاده ها کنترل کند گاهی تعداد زیادی تابلوها باعث تصادف می شود و راهداری موظف است ظرف سه ماه تابلوهای محورهای شریانی را جمع آوری کند چرا که وضعیت آشفته و نابسامان است تابلوهای مختلف در طول راه ها وجود دارد، راهداری موظف است اینها را ساماندهی کند برخی از این تابلوهای تبلیغاتی در طول راه ها باید حذف شوند و برخی نیز زیباسازی شوند اکنون خیلی آشفته هستند گاهی تا سی کیلومتری شهرها تصادفات بسیار زیادی داریم این تابلوها نیز بدون تاثیر نیستند.

دستورالعمل بعدی جلسه آبشار یاسوج بود؛ مدیرکل میراث فرهنگی گفت: آبشار یاسوج به عنوان شاخص ترین جاذبه گردشگری شهرستان و استان مطرح است و نماد شهر یاسوج است اما اکنون ساخت و سازهای بی رویه ای که در آن در حال انجام است و اینکه جاده برگشت ندارد و گاهی قفل می شود و از طرفی اسکان های شبانه در آن است که اینها از عمده ترین مشکلات آبشار یاسوج است.

شهردار یاسوج گفت: اینقدر ساخت و سازهای بی رویه انجام شود و باید هر چه سریع تر این طرح جامع بازنگری شود مثل یک آتش سوزی کوچک است باید برویم اطفای حریق کنیم در تنگ مهریان ساخت و سازها به شدت بی رویه است و به شهر آسیب می زند.

مقدم در خصوص آبشار یاسوج گفت: بازنگری طرح آبشار یاسوج باید انجام شود، فردی برای این کار مشخص شده است اگر بخواهد طرح را از اول آماده کند یک ماه طول می‌کشد اما با این وجود بحث رفع تصرفات از ساخت و سازها را عملیاتی می کنیم و مانع هر گونه ساخت و ساز در این منطقه هستیم.

مدیر کل دفتر امور شهری گفت: خودمان را گول نزنیم در این اتاق می نشینیم حرف های خوب هم می زنیم.

شهردار گفت:  رای صادر شده است که کاظمی در جواب اظهار کرد: نه رای صادر نشده است سیاسی کاری شده است.

شهردار یاسوج اظهار کرد: از ابشار بازدید داشتیم در آنجا دیواری بود که در حریم تجاوز کرده بود وقتی گفتیم چرا اینگونه است یقه ما را گرفت.

فرماندار بویراحمد نیز گفت: نهمین جشنواره عشایر در یاسوج به دبیری میراث فرهنگی برگزار می شود، این دستگاه ها همکاری لازم را داشته باشند ۳۰استان در این جشنواره شرکت می کنند که یک فرصت خوب برای استان است.

کناری گفت: وزیر راه نیز از وضعیت ساخت و سازها در محور یاسوج-بابا میدان به شدت ناراحت شد اکنون باید جلوگیری کنیم برخی می‌توانند عقب نشینی کنند.

وی در خصوص آبشار یاسوج گفت: آبشار که باید آبروی استان باشد و بهترین جاذبه استان است به جایی تبدیل شده که اگر جلوی آن را نگیریم به لکه ننگی تبدیل می شود، ساخت و سازهای غیرمجازی که در حال انجام است ساخت و سازهای بی رویه ای است، گوشتی که در یخچال یکی از فروشگاه ها بود چهل روز مانده بود چون مجور ندارند، درب عمده باغ های آبشار را بستیم شرایط آبشار شرایط خوب و گل و بلبل نیست.

فرماندار ادامه داد: شهردار سابق مصوبه ای داشتند که اسکان شبانه در آبشار یاسوج ممنوع است تبعات آن به شهرداری یاسوج بر می گردد، نیروی انتظامی ظرفیت محدود دارد در عید فطر تمام میادین مسافر چادر می زند اگر ناامنی باشد آبروی استان در خطر است.

کناری ادامه داد: اگر اسکان شبانه است در مراکز اسکان باشد که بتوانیم امنیت آنها را حفظ کنیم گردشکری که گاهی هیچ نفعی برای استان ما ندارد خریدشان را نیز از استان خودشان انجام می دهند، همه شبانه برای امنیت مسافر بسیج می شوند.

وی گفت: آبشار اکنون شرایط بغرنجی دارد بخشی از پارک آبشار یاسوج را به زمینی که متعلق به منابع طبیعی است انتقال دهیم .

کناری در خصوص تنگ مهریان گفت: بازنگری راه و شهرسازی باید انجام شود فرصتی برای بازنگری تنگ مهریان داده شود.

فیلی گفت: آبشار یاسوج مشکلات زیادی دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی گفت: یکی از عواملی که در شناخته شدن استان موثر است رویدادها و جشنواره هاست استان باید با تمام توان پای کار باشد بالغ بر ۱۰۰غرفه نمایشگاهی در این جشنواره برگزار می شود، بالغ بر ۴۰سیاه چادر مربوط به استان های مختلف در این جشنواره برگزار می شود و باعث می‌شود هم استان و هم جاذبه ها و ظرفیت های سرمایه گذاری استان را معرفی کنیم.

باقری ادامه داد: برای برگزاری این جشنواره همه باید پای کار باشند آبروی استان و شهرستان است همه دستگاه ها باید پای کار باشند که این کار انجام شود.

معاون عمرانی استاندار  در خصوص این موضوع که غواصان کشور وارد استان شوند گفت: ایده خوبی است اما باید جایگاه خوبی برای آن ها در نظر گرفته شود نه اینکه بعدا مشکلی ایجاد شود و این آب به یک لجن زار تبدیل شود، بنابراین باید این مسائل نیز در نظر گرفته شود و کار کارشناسی باید انجام شود.

مدیرکل میراث فرهنگی گفت: رودخانه وحشی است با سازه های دائمی نمی‌توان کاری انجام داد سازه باید موقت باشد و اول پاییز جمع شود.

معاون بازرسی صنعت و معدن نیز گفت: قبل از اینکه قرار است چیزی در نمایشگاه به فروش برسد قیمت مصوب را برای ما ارسال کنید که دچار مشکل نشویم.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد نیز در این نشست گفت: انتقادات بر شما وارد است ۴۶ نفر دعوت کردید خیلی ها در جلسه حاضر نشدند، دوم اینکه قرار بود ورودی پارک غدیر و‌ فاضلاب آن مناسب سازی شود روکش آسفالت آن باید انجام شود.

نجفی گفت: از ۱۳تا۲۳ تیر جشنوازه فرهنگ رضوی را داریم که می‌توانیم در جشنواره عشایر نیز برنامه اجرا کنیم.

شهردار یاسوج نیز در پایان این نشست گفت: چرا به مدیریت شهری بی توجهی می شود ما می توانیم جلوی برگزاری همه برنامه ها در سطح شهر را بگیریم چون که مجوز ندارند هر اداره ای قرار است برنامه ای اجرا کند باید از شهرداری مجوز داشته باشد.

معاون عمرانی استاندار نیز گفت: متاسفانه وقتی برنامه ای قرار است در شهر انجام دهیم شهردار ما اطلاع ندارد همه دستگاه ها موظف هستند هر برنامه ای قرار است در شهرها اجرا کنند از شهرداری مجوز لازم دریافت شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۵۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد

استاندار خراسان جنوبی گفت: سطح تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی استان با اعضای شوراهای اسلامی افزایش یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، جواد قناعت امروز در همایش استانی روز شوراهای خراسان جنوبی اظهار داشت: همه در یک تیم خراسان جنوبی قرار داریم و باید برای خدمت بیشتر به مردم تعامل مدیران دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی با  شوراهای اسلامی افزایش یابد.

وی با بیان اینکه همه اعضای شوراها باید بر قوانین موجود اشرافیت داشته باشند، ادامه داد: ایجاد شوراها یکی از مظاهر دموکراسی و حاکمیت مردم است.

پروژه‌های شهرداری‌ها همراه با پیوست فرهنگی باشد

استاندار خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: اعضای شوراهای اسلامی شهر باید نظارت مؤثر و دقیقی بر عملکرد شهرداران داشته باشند و سطح تعامل بین اعضای شوراهای اسلامی، شهرداران و فرمانداران برای خدمت بیشتر به مردم بابد افزایش یابد. شوراها باید به خودکفایی و ایجاد درآمد پایدار شهرداری‌ها از طریق جذب سرمایه‌گذار کمک کنند و همچنین کارهای که توسط شهرداری‌ها انجام می‌شود همراه با پیوست فرهنگی باید باشد.

قناعت با بیان اینکه حفظ وحدت و انسجام در شوراها اهمیت بسیاری دارد، افزود: همه کارهای باید برای تأمین منافع عموم مردم نه منافع گروه‌ها و اشخاص انجام شوند.

مصوبات شوراها باید در حدود قوانین و اختیارات آنها باشد

وی با اشاره به اینکه اختلاف نظر در مسائل فنی سبب پیشرفت می‌شود، ادامه داد:  اختلاف نظرها نباید در سطح جامعه مطرح شود و همه باید تابع قانون باشیم.

به گفته استاندار خراسان جنوبی، مصوبات شوراها باید در حدود قوانین و اختیارات آنها باشد تا در هیئت تطبیق مصوبات شوراها با آنها مخالفت نشود.

روستاها به کانون‌های تولید تبدیل شوند

علیرضا عباس زاده نیز در این جلسه گفت: روستاها با فراهم شدن زیرساخت‌ها در آنها باید به کانون تولید تبدیل شوند.

وی بیان کرد: شوراها دارای ظرفبت بی نظیری برای اداره امور کشور هستند لذا در روزهای اول بعد از پیروزی انقلاب، امام دستور تشکیل شوراها را دادند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به وجود نوعی از دمکراسی در غرب افزود: در قرآن آمده که مومنان کارهای خود را با مشورت با یکدیگر انجام می‌دهند و در سنت پیامبر(ص) هم به این موضوع توجه زیادی شده است.

شعار سال باید با مشارکت مردم اجرایی شود

وی با بیان اینکه 40 سال از تشکیل شوراها می‌گذرد افزود: شوراها می‌توانند در اولویت برنامه‌ریزی‌ها قرار گیرد و  دولت مردمی سیزدهم یکی از گفتمان‌های خود را مردمی سازی اعلام کرده که یکی از موارد مورد نظر در این زمینه شوراهای اسلامی شهر و روستا بوده که درگیر امور اجرایی هستند. در دولت سیزدهم ظرفیت خوبی برای مردمی سازی کارها وجود دارد و شعار سال برای تحقق جهش تولید باید با مشارکت مردم اجرایی شود.

وی با بیان اینکه شوراها نماد مردمی سازی امور هستند متذکر شد: در 40 سال گذشته زیرساخت‌های لازم در روستاها فراهم شده و با ایجاد این زیرساخت‌ها باید روستای‌های استان به کانون‌های تولید تبدیل شوند.

شوراها کانون هم‌‍فکری و تعامل هستند

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: بیشتر تسهیلاتی که در این دولت پرداخت می‌شود در روستاها باید هزینه شوند تا شاهد رونق اقتصادی روستاهای استان باشیم که لازمه آن انجام خیزش مردمی است. شوراها کانون هم فکری و تعامل هستند، لذا با توجه به قوانین موجود باید حدود عمل شوراها رعایت شود.

وی افزود: بیش از 900 شورای روستای و 30 شورای شهری در خراسان جنوبی داریم که کمترین تخلفات و نابسامانی را در شوراهای استان داشته‌ایم و کارهای خوبی با تعامل با شهرداری‌ها و دهیاری‌ها انجام شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت از ظرفیت بی‌بدیل شوراها برای تامین نیازهای مردم باید به خوبی استفاده شود و ما هم  در حد توان خود در کنار شوراهای خراسان جنوبی هستیم. حدود 60 درصد بودجه شهرداری‌ها از محل کمک‌های دولت تأمین می‌شود.

 70 کیلومتر از پروژه راه‌آهن خراسان جنوبی آماده عملیات روسازی و ریل‌گذاری است

میرمحمد مودی نیز در این همایش با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه راه و شهرسازی اظهار داشت: حدود 20 درصد بیشتر از اعتبارات اختصاص یافته در پروژه‌های راه و شهرسازی تخصیص داشته‌ایم و طی سه سال گذشته 270 کیلومتر از باندهای دوم تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است. 

وی با اشاره به اینکه در سنوات گذشته میانگین بهره ‌برداری از باندهای دوم 30 کیلومتر بوده که هم اکنون به 100 کیلومتر رسیده افزود: در تمامی شهرستان‌های استان دارای پروژه باند دوم هستیم که دارای اعتبار ملی و تخصیص است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان جنوبی به پروژه راه‌آهن استان اشاره کرد و افزود: از 970 کیلومتر طول ریلی مسیر 430 کیلومتر در حوزه استحفاظی خراسان جنوبی قرار دارد که تمامی قطعات دارای پیمانکار بوده و تجهیز کارگاه انجام و ردیف اعتباری و بودجه‌ای آن نیز مشخص و تامین شده و هم اکنون  حدود 70 کیلومتر از این پروژه آماده عملیات روسازی و ریل‌گذاری است.

الحاق 5 هزار هکتار زمین به محدوده شهرهای استان

مودی افزود: در حوزه تأمین زمین مورد نیاز اجرای طرح نهضت ملی مسکن و قانون جوانی جمعیت طی دوسال دولت سیزدهم 5 هزار هکتار زمین به محدوده شهرهای استان الحاق شده که این میزان 4 برابر نیاز کنونی است که زمین آن تأمین شده است. در حوزه بازآفرینی شهری و طرح کلید به کلید اولین استانی هستیم که این طرح را شروع کردیم که برای عملکرد مطلوب در این حوزه نیازمند همکاری و همراهی بیشتر مردم هستیم.

انتهای پیام/251/

دیگر خبرها

  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • اتمام تملک پروژه باغ مزار مشاهیر قم تا یک ماه آینده
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • روند کاهشی دمای هوای کهگیلویه و بویراحمد در شبانه روز آینده
  • بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد