Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت ستاد بحران استاداری فارس ادعا دارد که برای تشخیص علت بروز این زمین لرزه‌ها به دستگاه‌های لرزه‌نگاری نیاز است که هزینه آن‌ها ‌در حدود 200 میلیون تومان است و معاونت استانداری فارس قادر به پرداخت این مبلغ نیست!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شیرازه، مردم روستای خلیلی از توابع شهرستان گراش بیش از 6 ماه است که طعم شیرین آرامش و امنیت را در خانه‌هایشان نمی‌چشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقوع 20 الی 100 مورد زمین‌لرزه در هر روز آنچنان مردم این روستا را به وحشت انداخته است که نه تنها برای ماندن در خانه‌هایشان اطمینان ندارند، بلکه امیدشان از بهبود این وضعیت را هم از دست داده‌اند.

رئیس شورای روستای خلیلی در گفت‌وگویی تلفنی با خبرنگار شیرازه با اشاره به این که تا اواخر سال گذشته در این روستا با چنین مواردی روبه‌رو نبودیم، گفت: از روز  2 بهمن‌ماه سال گذشته این زمین‌لرزه‌ها آغاز شد که تعدادشان از آن زمان تا کنون از چند مورد تا بیش از 100 زمین‌لرزه در هر روز متغیر بوده است.    اسماعیل خلیلی افزود: بسیاری از مردم این روستا شب‌ها را در چادر می‌خوابند. کمتر کسی جرات ماندن در منزلش را دارد. حتی این زمین‌لرزه‌ها موجب ریزش‌های خطرناکی از کوه‌های اطراف شده است که احتمال سقوط این سنگ‌ها در منازل نیز وجود دارد.   وی در ادامه به خبرنگار ما گفت: علی رغم این که بیش از 6 ماه از شروع این زمین‌لرزه‌ها می‌گذرد و جلسات متعددی نیز برای حل این بحران تشکیل شده است تا کنون شاهد هیچ اقدام جدی از سوی مسئولان استان و کشور نبوده‌ایم.   خلیلی در همین خصوص گفت: زمین‌لرزه 4.3 ریشتری چند روز پیش در این روستا مردم این روستا را آنچنان وحشتزده کرد که هنوز هم ترس بروز چنین حوادثی در آینده نزدیک برای مردم وجود دارد. رئیس شورای روستای خلیلی ادامه داد: علت بروز این زمین‌لرزه‌ها نه تنها مشخص نیست بلکه برای مردم این روستا مایه تعجب شده است. برخی می‌گفتند که احتمالا برداشت از حلقه‌های  گاز در زیر زمین سبب بروز این زمین‌لرزه‌ها است، این در حالی است که جریان گاز در عمق 3 تا 4 کیلومتری زمین موجود است اما منبع  این زمین لرزه‌ها غالبا از عمق 12 کیلومتری است.
  خلیلی افزود: بر اساس گزارش‌ها این احتمال نیز وجود دارد که روستای خلیلی روی یک گسل واقع شده باشد که در این صورت روستا باید جابه‌جا شود اما تا کنون به صورت رسمی علت بروز این حوادث اعلام نشده است و مسؤولان نیز پیگیر شکایت‌های مردمی در این رابطه نشده‌اند.   وی ادامه داد: معاونت ستاد بحران استاداری فارس ادعا دارد که برای تشخیص علت بروز این زمین لرزه‌ها به دستگاه‌های لرزه‌نگاری نیاز است که هزینه آن‌ها ‌در حدود 200 میلیون تومان است و معاونت استانداری فارس قادر به پرداخت این مبلغ نیست!   خبرنگار ما برای پیگری بیشتر این موضوع با دهیار روستای خلیلی به گفت‌وگو نشست. وی به شیرازه گفت: متاسفانه در طول این 6 ماه که مردم این روستا با این بحران روبه‌رو هستند، فرماندار گراش حتی یک بار هم برای پیگری و حل مشکلات مردم به این روستا نیامده است.   غلامرضا باقری با اشاره به این که در آخرین زمین‌لرزه، دیوار بسیاری از منازل این روستا دچار آسیب شده است گفت: بسیاری از مردم این روستا بر این باورند که استخراج بیش از حد گاز از منابع زیرزمینی اطراف این روستا سبب بروز چنین مشکلاتی شده است، با این حال اما تا کنون دلیل موثق و کارشناسی شده‌ای برای این پدیده اعلام نشده است.   وی در انتها از مسئولان خواست که برای ساکنان این روستا تدبیری بیاندیشند و گفت: از متولیان امر می‌خواهیم که یک بار بیایند، وضعیت مردم را در این روستا ببینند و برای خانواده‌هایی که ترس خوابیدن در منازلشان را دارند فکری بکنند. انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۵۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها به بالندگی شهر و روستا کمک می‌کنند

ایسنا/لرستان معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: شوراها یکی از کلیدی‌ترین بخش‌ها در کمک به بالندگی شهر و روستا هستند.

مسلم مرادی امروز (دهم اردیبهشت‌ ماه) در مراسم تقدیر از اعضای شوراهای اسلامی شهرهای بروجرد، اشترینان و ونایی که در سالن جلسات فرمانداری شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: شوراها در شهر و روستا، اقدامات خوبی در حوزه‌های مختلف انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: شوراها برخاسته از مردم‌سالار دینی هستند و در این راستا باید کار مردم را در اولویت قرار داد و دغدغه‌های آنها تبدیل به مصوبه و اجرا شوند.

فرماندار بروجرد با بیان اینکه نقش شوراها در پیشبرد امور شهرها و روستاها بسیار مهم و با اهمیت است، افزود: مصوبات شورا باید قوی و برای رفع مشکل باشد تا گرهی از مشکلات باز کند.

مرادی بیان کرد: شوراهای اسلامی باید در راستای نظارت کافی و لازم بر عملکرد شهرداری‌ها و دهیاری‌ها برای پیشبرد اهداف مد نظر و رسیدن به سطح مطلوب توجه ویژه داشته باشند.

وی با بیان اینکه شوراها از ظرفیت افراد نخبه و صاحب‌ نظر برای پیشبرد اهداف استفاده کنند، گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا همواره یکی از کلیدی‌ترین بخش‌ها در کمک به بالندگی و آبادانی هر شهر یا روستا هستند.

معاون استاندار لرستان اضافه کرد: شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم، با حاکمیت و نماد تجلی خرد جمعی است.

در این مراسم، از اعضای شورای اسلامی شهرهای بروجرد، ونایی، اشترینان، سرهنگ خوانساری و سرباز وظیفه‌ای که هفته گذشته به زنانی که در خیابان خودروی آنها دچار مشکل شده بود، کمک کردند و پاکبانی که در بارندگی‌های اخیر جان چند حیوان را نجات داد، تقدیر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شوراها عملکردهای خود را به مردم اطلاع رسانی کنند
  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • شورا‌های اسلامی می‌توانند بسترساز تحقق شعار سال باشند
  • شوراها به بالندگی شهر و روستا کمک می‌کنند
  • پس‌لرزه عروسی دختر در هتل گران | تکلیف خودتان را از حیث اقتصادی روشن کنید | چرا همیشه صحبت شما و فرزندانتان است؟
  • شورا‌ها نتیجه انقلاب‌اسلامی برای خدمت به مردم هستند
  • شوراها در تاثیرگذاری مردم در سرنوشت خود تاثیرگذار هستند
  • قلعه خواجه لرزید
  • زمین لرزه ای به بزرگی ۳.۴ ریشتر شهرستان نقده را لرزاند