Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان با بیان این‌که محل دفن زباله اهواز با چالش‌ها و بحران‌های اساسی مواجه است، گفت: وضعیت این سایت به‌طور قطع بهداشت و سلامت شهروندان اهوازی را به شدت تهدید می‌کند.

به گزارش ایسنا منطقه خوزستان، محمدجواد اشرفی در جلسه کارگروه پسماند که روز یکشنبه (۹ تیر) با حضور هیأت نمایندگان اتحادیه اروپا در حوزه محیط زیست، در استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به اهداف سفر این هیأت اظهار کرد: اتحادیه اروپا در ارتباط با موضوعات مختلف با جمهوری اسلامی تفاهم‌نامه منعقد کرده است و این هیأت اروپایی در راستای مسائل زیست محیطی در خوزستان حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این هیأت در جریان سفر خود از کانون‌های گرد و غبار شرق اهواز، کانون‌های ایجاد آلودگی در بخش گرد و غبار و صنعت و سایت پسماند دفن زباله اهواز بازدید کردند و در جریان اقدامات انجام شده قرار گرفتند. همچنین در جلساتی در خصوص آلودگی محیط زیست و کارگروه پسماند شرکت کردند.
اشرفی عنوان کرد: یکی از اهداف سفر هیأت اروپایی، بررسی موضوعات، ارائه راهکارها و انتقال دانش نوین اروپا به ایران در زمینه کنترل و مدیریت آلودگی هوا و پسماند و مخصوصاً پایش آلودگی‌ها در چنین مراکزی است.
سرپرست اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به وضعیت سایت دفن زباله اهواز، بیان کرد: علی‌رغم تلاش‌ها و فعالیت‌های انجام شده در سایت صفیره، اما محل دفن زباله اهواز با چالش‌ها و بحران‌های اساسی مواجه است.
وی گفت: وضعیت این سایت به طور قطع بهداشت و سلامت شهروندان اهوازی را به شدت تهدید می‌کند.
اشرفی عنوان کرد: وقوع آتش‌سوزی‌های متعدد، وقوع انفجار به دلیل عدم وجود سیستم قوی در مدیریت پسماند و آتش‌سوزی به دلیل وجود افراد دوره‌گرد و سودجو در اطراف این سایت و موضوعات مختلف فنی و اجتماعی موجب شده به ویژه در فصل گرما شاهد آتش‌سوزی‌های متعدد در این سایت باشیم.
سرپرست اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان بیان کرد: وقوع این آتش‌سوزی‌ها علاوه بر انتشار دود و بوی نامطبوع و تهدید سلامت مردم، شرایط روحی نامناسبی برای شهروندان اهوازی ایجاد می‌کند.
اشرفی بیان کرد: تفکیک زباله به صورت نیمه مکانیزه و متمایل به سنتی در این سایت انجام می‌شود که نیاز به ارتقا و توسعه دارد.
وی تصریح کرد: بیان این مشکلات به معنای نادیده گرفتن تلاش‌های مجموعه شهرداری اهواز نیست. شهرداری اهواز با چالش‌های مالی و عدم توانمندی در زمینه‌های فنی مواجه است که این موارد موجب شده تاکنون سرمایه‌گذاری خوبی در زمینه بازیافت و تفکیک زباله که سرمایه ملی محسوب می‌شود، انجام نشود.
سرپرست اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: وضعیت دفن پسماند شهری اهواز فوق بحرانی است. در حال حاضر دفن زباله در اهواز به صورت سنتی انجام می‌شود که باعث شرمندگی ما بین مردم می‌شود.
وی افزود: سلول دفن زباله این سایت به ارتفاع ۱۴ متر رسیده که این وضعیت استاندارد نیست. عملاً تنها کار دفن زباله انجام می‌شود و دفن زباله بهداشتی نیست.
اشرفی عنوان کرد: مدیریت پسماند اهواز جزو مطالبات مردم است که اگر اقدامات لازم در بازه زمانی مقرر انجام نشود، این مطالبه مردم را از طریق مراجع قضائی پیگیری می‌کنیم زیرا نمی‌توانیم بیشتر از این زمان اجازه دهیم که سلامت مردم تحت تأثیر مشکلات درون سازمانی قرار بگیرد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۸۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد

ایسنا/گیلان نخستین کارت شهر یار در حوزه آموزش پسماند با عنوان پویش لاهیجان، پاک شهر گیلان توسط استاندار گیلان به صورت نمادین به یک دانش‌آموز کلاس پنجم اهدا شد.

رضا زنده دل شهردار لاهیجان امروز هشتم اردیبهشت در مراسم اهدا نخستین کارت شهر یار با عنوان «پویش لاهیجان، پاک شهر گیلان»، با اشاره به تأکیدات استاندار گیلان در زمینه فرهنگ‌سازی در حوزه پسماند و آموزش تفکیک زباله از مبدأ، اظهار کرد: شهرداری لاهیجان از سال گذشته در زمینه آموزش پسماند دانش‌آموزان اقدام کرد و در این راستا با همکاری اداره آموزش و پرورش و محیط زیست تاکنون در ۲۲ مدرسه مقطع ابتدایی بیش از شش هزار نفر از دانش‌آموزان با مباحث حوزه پسماند آشنا شدند.

وی با بیان اینکه از سال گذشته پویشی با عنوان لاهیجان، پاک شهر گیلان طراحی شد، افزود: در این پویش یک زنگ کامل به واحد مدیریت پسماند شهرداری لاهیجان برای آموزش پسماند در مدارس ابتدایی اختصاص داده شد.

شهردار لاهیجان، بیان مسئله بحران زباله و بررسی راهکارهای احتمالی با مشارکت دانش‌آموزان، سبک زندگی پسماند صفر، تفکیک زباله از مبدأ، حذف پلاستیک از زندگی، دوخت کیسه پارچه‌ای، ساخت کاردستی با پسماند خشک، تولید کمپوست از زباله‌تر، پاکسازی محیط زیست، همیاری پاکبانان و «نه» به مصرف گرایی را از اهداف پویش لاهیجان، پاک‌شهر گیلان بیان کرد.

مشارکت مردم در امر مدیریت پسماند ضروری است

استاندار گیلان در این مراسم با تبریک فرا رسیدن روز معلم و قدردانی از توجه معلمان و دانش‌آموزان به حوزه پسماند و محیط زیست، اظهار کرد: طرح‌های حوزه پسماند در کنار اقدامات مسئولان نیازمند همراهی مردم است و اگر مردم همراهی نکنند در این زمینه راه به جایی نخواهیم برد.

وی افزود: مهمترین بخش این است که تلاش کنیم زباله کمتری تولید شود و اگر زباله‌ای تولید شد آن را تفکیک کنیم و دانش‌آموزان به عنوان یک شهر یار در این زمینه برای کاهش تولید زباله و تفکیک آن تلاش و همکاری کنند.

وی خطاب به دانش آموزان گفت: شما با شهرداری مدیریت کنید تا لاهیجان به عنوان شهر نمونه از نظر طرح جامع پسماند مطرح شود، شما دانش‌آموزان با اراده و شناخت و علم خوبی که دارید دارای سطح اطلاعات بالایی هستید و خوب متوجه می‌شوید که چه کاری انجام دهید.

عباسی تصریح کرد: ما کارهایی را در زمینه پسماند شروع کردیم اما تا اراده مردم نباشد به تنهایی موفق نخواهیم شد، تا مردم همکاری نکنند شهردار و همکارانشان نمی‌توانند مشکل را حل کنند.

استاندار گیلان گفت: امروز به صورت نمادین به این مدرسه آمدیم تا کار آموزشی پسماند را اجرا کنند و امیدواریم این کار در همه مدارس استان گیلان و کشور گسترش یابد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری لاهیجان، در ادامه این آیین، نخستین کارت شهر یار در حوزه آموزش پسماند با عنوان پویش لاهیجان، پاک شهر گیلان توسط استاندار گیلان به صورت نمادین به یک دانش آموز کلاس پنجم اهدا شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • دومین پویش مردمی پاکسازی جنگل های هیرکانی در گرگان برگزار شد
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • پاکسازی طبیعت نقده به مناسبت هفته زمین پاک
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابوی محیط زیست
  • پویش بزمان زیبا با طبیعت بدون زباله اجرا شد