Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه بین الملل خبرگزاری تقریب، «پربن آمان» سخنگوی دونالد توسک رئیس شورای اروپا اعلام کرد که توسک این جلسه را تعلیق کرد تا مشاوره‌های دوجانبه بیشتری میان وی و کشورهای اتحادیه انجام شود.
هنوز مشخص نیست که سران اروپا چه زمانی برای حل و فصل اختلاف‌ها جلسه را برگزار می‌کنند. اما گفته می‌شود در صورت پایان گفت‌وگوهای دوجانبه با سران کشورهای اتحادیه، جلسه جمعی آنها برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش دوشنبه آسوشیتدپرس، سران اروپایی به دلیل اختلاف بر سر نحوه توزیع این سمت نتوانستند رؤسای شورای اروپا و کمیسیون اروپا را تعیین کنند. سران اروپایی در انتخاب نامزدهای سمت‌های ریاست کمیسیون و شورای اروپا باید وابستگی سیاسی، جغرافیا، جمعیت و جنسیت را مدنظر قرار دهند.
هفته گذشته شماری از رهبران اروپایی در دیدارهای خود در حاشیه نشست سران گروه ۲۰ که در ژاپن برگزار شد، درباره نامزدهای ریاست پارلمان اروپا، ریاست بانک مرکزی اروپا و همچنین تعیین جانشین «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اروپا گفت‌وگو کردند.
دوره فعالیت ژان کلود یونکر رئیس کمیسیون اروپا و دونالد توسک رئیس شورای اروپا اواخر ماه اکتبر به پایان می‌رسد. اما کشورهای اتحادیه اروپا هنوز در مورد نامزدهای جانشینی این افراد به توافق نرسیده‌اند.
گزارش‌های رسانه‌ای حاکی است که سران فرانسه، آلمان و اسپانیا در حاشیه نشست سران گروه ۲۰ توافق کرده بودند که «فرانس تیمرمانس» جانشین یونکر شود اما رهبران کشورهای مرکز و شرق اروپا با ریاست وی مخالفت کرده‌اند.
امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه خواستار «مصالحه» رهبران اروپایی در انتخاب جانشینان توسک و یونکر شده است. وی افزود که برای جانشینی چهار سمت از پنج کرسی مهم ریاست در اتحادیه اروپا باید «دو مرد و دو زن وجود داشته باشد.»
همچنین تابعیت نامزدها باید بیانگر توازن جغرافیایی میان شرق، غرب، شمال و جنوب اروپا باشد. سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا پیشتر در روزهای ۲۰ و ۲۱ ژوئن (۳۰ و ۳۱ خرداد) در این باره تشکیل جلسه داده بودند اما به توافقی دست نیافتند.
آنگلا مرکل صدراعظم آلمان، «مانفرد وبر» سیاستمدار محافظه‌کار آلمان را برای جانشین یونکر معرفی کرده بود. اما مکرون معتقد است که وبر فاقد تجربه فعالیت در رده‌های بالای سیاسی و دولتی است. با این حال، احتمال می‌رود که وی یکی از نامزدهای ریاست پارلمان اروپا باشد.
ائتلاف «حزب مردم اروپا» و ائتلاف «سوسیالیست‌ها و دموکرات‌های اروپا» دو گروه اصلی پارلمان اروپا هستند و تأثیرگذاری بیشتری در انتخاب رؤسای نهادهای اروپایی دارند.
قرار است که چهارشنبه هفته جاری رئیس جدید پارلمان اروپا انتخاب شود. طبق قوانین اتحادیه، کشورهای عضو نامزدهای خود برای ریاست کمیسیون اروپایی را معرفی کرده و پارلمان اروپا باید نامزد نهایی را تأیید کند.
پارلمان اروپا اعلام کرده است تنها افراد برتر احزابی که در انتخابات ماه «می» به پارلمان راه یافته‌اند نامزد ریاست کمیسیون اروپا شوند. کمیسیون اروپا مسئول پیشنهاد دادن و اجرای قوانین گوناگون از جمله سیاست‌های مهاجرتی و کشاورزی است.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۹۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند

به گزارش جام جم آنلاین، «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه در حاشیه نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض اعلام کرد که چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می (ماه آتی میلادی) دولت فلسطینی را به رسمیت می شناسند.

خبرگزاری رویترز به نقل از مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این ارتباط اعلام کرد: انتظار می رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به گزارش العربیه، در ماه مارس، اسپانیا، ایرلند، مالت و اسلوونی اعلام کردند که به طور مشترک برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین تلاش خواهند کرد. این در حالیست که اشغالگران قدس مخالفت صریح خود را با با این اقدام اعلام کردند.

از سوی دیگر، پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا پیشتر گفته بود که انتظار دارد مادرید تا ماه جولای به رسمیت شناختن فلسطینیان را اعمال کرده و معتقد است به زودی یک «توده بحرانی» در اتحادیه اروپا وجود خواهد داشت که چندین عضو را برای اتخاذ موضع مشابه تحت فشار نیز قرار دهد.

دیگر خبرها

  • تشکیل کمپین علیه آنتونیو؛ احتمال کودتا در استانبول!
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • دیدار وزیر خارجه بحرین با بشار اسد پس از ۱۳ سال
  • وزیر خارجه بحرین با بشار اسد دیدار کرد
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • تردد معلولان در اروپا آسان‌تر می‌شود
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است