Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@12:47:27 GMT

آنتن سیار ماهواره ای ساخته شد/ قابل نصب روی خودرو

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۳۹۳۳۱

آنتن سیار ماهواره ای ساخته شد/ قابل نصب روی خودرو

محمد ایزدی مدیر شرکت دانش بنیان و تولید کننده آنتن‌های ماهواره‌ای سیار در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ما در این شرکت دانش بنیان موفق به تولید آنتن‌های هوشمند و خود تنظیم شدیم که با بهره گیری از این تکنولوژی قابلیت اطمینان، سرعت و دقت فوق العاده در برقراری ارتباطات ماهواره‌ای را تضمین می‌کند.

وی با اشاره به کاربردهای آنتن‌های سیار ماهواره‌ای گفت: ارتباطات در عصر حاضر به عنوان یکی از نیازهای اساسی هر جامعه انسانی است و نیاز دسترسی به ارتباطات سیار روز به روز در حال گسترش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه استفاده از آنتن‌های ماهواره‌ای سیار، دسترسی به ارتباطات مخابراتی را در دور افتاده‌ترین نقاط دنیا و در هر موقعیتی اعم از زمین، دریا و هوا امکان پذیر کرده است.

ایزدی ادامه داد: این راهکار ارتباطی دسترسی به هر نوع سرویس صوتی، تصویری و انتقال دیتا را روی خودرو، قطار، کشتی، هواپیما و هر وسیله در حال حرکت فراهم می‌کند و یکی از کارآمدترین روش‌های ارتباطی در نقاط دور افتاده و در مواقع بروز بحران و حوادث غیرمترقبه بوده و علاوه بر آن نقش کاربردی متنوعی را در روابط تجاری، سیاسی، نظامی، اجتماعی و فرهنگی جوامع بشری ایفا می‌کند.

وی بیان کرد: انتقال هر نوع دیتا، انتقال هر نوع سرویس صوتی مانند تلفن و فکس، انتقال هر نوع تصویر شامل عکس و فیلم و… از کابردهای این آنتها به شمار می‌رود.

مدیر این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه آنتن‌های سیار ماهواره‌ای در ابعاد و اندازه‌های مختلف برای کاربردهای مختلف به کار گرفته می‌شوند، عنوان کرد: از آنتن‌های سیار در حوادث غیرمترقبه و شبکه‌های مدیریت بحران، شبکه‌های نفتی، شبکه‌های بانکی، مراقبت از مرزها، ارتباطات فرماندهی نظامی، نظارت تصویری بهنگام در جاده‌ها، ارتباطات مخابرات تلفن ثابت و سیار در مناطق دور دست و مواقع بحران، واحدهای سیار خبری تلویزیونی و رسانه‌های ارتباط جمعی، شبکه‌های تحقیقاتی میدانی در مناطق دور افتاده، شهرداری‌ها، آتش نشانی، پزشکی از راه دور، آموزش از راه دور و… بهره برداری می‌شود.

وی با اشاره به آنتن‌هایی که در این شرکت دانش بنیان به تولید رسیده است، تاکید کرد: این آنتن‌ها قابلیت نصب روی انواع خودروهای سواری، وانت، کامیونت، اتوبوس، تریلرهای یدک اختصاصی قابل حمل توسط خودروهای سبک و سنگین را دارند.

ایزدی خاطر نشان کرد: آنتن‌هایی که تولید کرده ایم می‌تواند روی یک خودرو سوار شود و سرعت ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت، ادامه مسیر بدهد ولی ماهواره کار خود را انجام دهد.

وی با بیان اینکه این آنتن‌هایی که تولید کردیم برای ارسال و دریافت سیگنال ها به کار می‌روند، بیان کرد: از این آنتن هایی که تولید کردیم می‌توانیم روی قطار، کوله و… استفاده کنیم. همچنین از این آنتن‌ها می‌توان روی کانکس‌های سیار استفاده کرد.

وی با بیان اینکه این آنتن‌ها کاملاً داخلی هستند، عنوان کرد: این نمونه داخلی دارای سرعت پهنای باند است و نسبت به نمونه‌های خارجی باگ های نرم افزاری آن از بین رفته است.

ایزدی خاطر نشان کرد: ما در این شرکت از تهسیلات صندوق نوآوری و شکوفایی بهره برده ایم.

کد خبر 4654374 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: ماهواره شرکت دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۹۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است

به گزارش خبرگزاری مهر، روش‌های درمانی مبتنی بر ریبونوکلئیک اسید (RNA) ابزار قدرتمندی در اختیار محققان قرار می‌دهد تا راهی برای هدف قرار دادن بیماری‌های غیرقابل درمان در سطح مولکولی ارائه دهند. در حالی که این ساختارهای زیستی می‌توانند به طور موثری با تزریق، مانند واکسن ضدکرونا تحویل داده شوند، تاکنون هیچ راه موفقی برای تحویل آن‌ها به صورت خوراکی وجود نداشته است، زیرا این داروها در شرایط سخت روده از بین می‌روند.

در مقاله‌ای که در مجله Nanobiotechnology منتشر شده است، دکتردریتون ولاسالیو و تیم محققان وی دریافتند که ذرات ریز در شیر گاو به نام وزیکول‌های خارج سلولی (EVS) می‌توانند به طور مؤثر از داروهای RNA محافظت کرده و آن‌ها را تحویل دهند.

ولاسالیو می‌گوید: «تجویز خوراکی داروها، راحت‌ترین و معمولاً ارزان‌ترین راه برای مصرف دارو است زیرا به متخصصان مراقبت‌های بهداشتی متکی نیست. توانایی ارائه داروهای بیولوژیکی مانند روش‌های درمانی RNA اغلب با مشکلاتی روبرو هستند که استفاده از ذرات داخل شیر می‌تواند به رفع این مشکل کمک کند.»

وی افزود: «این دستاورد می‌تواند منجر به عرضه روش‌های انقلابی و پایدار و همچنین مقرون به صرفه و در دسترس اسید نوکلئیک خوراکی برای بیماری‌ها شود که تأثیرات اجتماعی زیادی دارد.»

وزیکول‌های خارج سلولی سامانه‌های نانویی بوده که مولکول‌های بیولوژیکی را در بدن حفظ می‌کنند و دسترسی مولکول‌ها را به سلول‌ها کنترل و تنظیم می‌کنند. در حالی که وزیکول‌های خارج سلولی برای تحویل دارو به طور گسترده مورد بررسی قرار گرفته است، استفاده از وزیکول‌های خارج سلولی موجود در شیر برای رهایش خوراکی داروهای RNA به طور گسترده‌ بررسی نشده است. با این حال، وزیکول‌های خارج سلولی موجود در شیر به طور طبیعی برای جذب در روده مناسب هستند زیرا تصور می‌شود این سیستم‌ها به عنوان ابزاری برای انتقال مولکول‌های بیولوژیکی از مادر به کودک تکامل یافته‌اند.

محققان این پروژه پس از استخراج وزیکول‌های خارج سلولی از شیر گاو، آن‌ها را با مولکول‌های RNA برای درمان بیماری التهابی روده (IBD) پر کردند. این وزیکول‌های خارج سلولی قادر به انتقال مولکول‌های RNA درمانی در سد روده در مدل‌های آزمایشگاهی پیشرفته روده انسان بودند. در مطالعات حیوانی روی موش، وزیکول‌های خارج سلولی شیر بار RNA التهابی مربوط به IBD را کاهش دادند.

این امر باعث می‌شود درها برای روش‌های درمانی خوراکی RNA برای طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی، دیابت و واکسن در برابر سایر عفونت‌های ویروسی باز شود.

کد خبر 6093930 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است
  • گفت‌وگو باکارگردان مجموعه‌مستند «پابه‌ماه»/ قصه‌هایی تماشایی از امید و زندگی
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • فصل جدید برنامه «جام جم» به زودی روی آنتن می‌رود