Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی سابق تیم ملی تالو گفت: این بزرگترین افتخار برای من است که در کنار شهیدان بزرگی همچون چمران، مهدی باکری و شهید مولوی حضور داشتم و درس‌های بزرگی را از آنها آموختم.

به گزارش مشرق ، توحید اسدیان پیشکسوت ووشو ایران، سرمربی سابق تیم ملی تالو، رئیس سبک " نن شائولین" و از جانبازان شیمیایی ۸ سال جنگ تحمیلی و دفاع مقدس است که این روزها به دلیل عوارض ناشی از مجروحیت جنگی از عوامل شیمیایی تحت درمان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی بیش از ۱۴ سال سرمربی و مربی تیم ملی تالوی ایران بود. تالوکارانی همچون جاوید دیداری، محمدرضا عزیزخانی، فرشید اسدیان (فرزند توحید اسدیان)، هانیه رجبی، فاطمه حیدری، و… از شاگردان وی هستند که سال‌ها در ووشو ایران و در رشته تالو برای کشورمان افتخار آفرینی کرده‌اند. این روزها توحید اسدیان به دلیل عوارض ناشی از بمبارن شیمیایی در طول جنگ تحمیلی در حال درمان است. بیشتر بخوانید:

بانوی ووشوکار ایران تاریخ ساز شد

توحید اسدیان در پاسخ به این سؤال که در حال حاضر در چه شرایطی قرار دارید و وضعیت جسمانی شما به چه صورت است، گفت: به دلیل عوارض ناشی از بمباران شیمی‌ای در دوران جنگ تحمیلی یک مقدار شرایطم به هم ریخته است و به همین دلیل سال گذشته برای درمان ریه‌هایم راهی کشور آلمان شدم و مدتی را تحت درمان بودم و پس از آن به ایران بازگشتم. در تعطیلات عید نوروز برای دید و بازدید با اقوام راهی استان تبریز شدم؛ اما حالم یک مقدار خراب شد و در نهایت برای بهبود شرایطم ناچار شدم راهی بیمارستان شوم و نزدیک سه ماه در بیمارستان بستری بودم. در حال حاضر نیز تحت درمان هستم و تقریباً شش جلسه از شیمی درمانی باقی مانده است.

اسدیان در پاسخ به این سؤال که آیا با شرایط فعلی از ورزش دور هستید یا خیر، گفت: علاقه بسیار زیادی به تالو دارم من همچنان در "سبک نن شائولین" فعالیت می‌کنم و قهرمان سازی می‌کنم. بچه‌های ما در تیم ملی نیز حضور دارند و من همچنان به قهرمان پروری ادامه می‌دهم. به هر حال با توجه به جراحتی که از دوران جنگ تحمیلی به یادگار دارم و عوارض شیمیایی که در ریه‌هایم وجود دارد تحت درمان هستم، اما ورزش را کنار نگذاشته‌ام و رئیس کمیته مربیان فدراسیون ووشو هستم و در مقطع دکترا ادامه تحصیل می‌دهم.

سرمربی سابق تیم ملی تالو در پاسخ به این سؤال که شما در کدامیک از عملیات‌ها جانباز شیمیایی شدید، گفت: من ۸۳ ماه سابقه حضور در جبهه را دارم، از اواخر سال ۵۹ تا خردادماه سال ۶۷ در جبه‌های حق علیه باطل بودم. در دوران جنگ‌های نامنظم در خدمت شهید دکتر چمران بودم و تا سال ۶۰ در کنار وی حضور داشتم. بعد از شهادت دکتر چمران و تشکیل تیپ عاشورا در خدمت شهیدان مهدی باکری و شهید مولوی بودم. بنده در اطلاعات عملیات لشکر جانشین سردار شهید مولوی بودم. سال ۶۲ در عملیات خیبر و در جزیره مجنون شیمیایی شدم و طی سال‌های ۶۴ و ۶۷ مجروح شدم. تمام این اتفاقات در راه وطن بوده است و این برای من باعث سربلندی و افتخار است. حضور در جبهه و جنگ و دفاع از کشورمان وظیفه بوده و هنوز هم اگر نیاز باشد، حاضرم وظیفه‌ام را انجام دهم و هیچ منتی نیست. این بزرگترین افتخار برای من است که در کنار شهیدان بزرگی همچون دکتر چمران، مهدی باکری و شهید مولوی حضور داشتم و درس‌های بزرگی را از آنها آموختم.

اسدیان در صحبت‌های خود، خاطرنشان کرد: از هیچ مسئول و مدیری هیچ انتظاری ندارم، چرا که من به وظیفه ذاتی خود عمل کرده‌ام. هرکاری که همه ما انجام دادیم در راه خدمت به مملکت‌مان بوده است. افتخار می‌کنم جانبازم.

سرمربی سابق تیم ملی تالو در پایان در پاسخ به این سؤال که در چه مقطعی در حال تحصیل هستید، گفت: در رشته دکترای مدیریت ورزش، دانشگاه علوم تحقیقات تهران مشغول هستم بیش از ۱۰۰ عنوان کتاب در زمینه مدیریت ورزش، روانشناسی و رزمی ترجمه و تألیف کرده‌ام.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: وعده های روحانی بازار سکه و ارز پهپاد آمریکایی لیگ ملت های والیبال پیشکسوت تالو تیم ملی جانباز جانباز شیمیایی سرمربی شهید چمران شهید مهدی باکری ووشو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۹۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، انقلاب صنعتی دوره‌ای از پیشرفت‌های عظیم فناوری است که اساساً وضعیت جوامع را در فاصله بین قرن هجده و نوزدهم تغییر داد. اختراعات مهمی مانند موتور بخار، ماشین نخ ریسی و ماشین بافندگی مکانیزه، فرآیندهای تولید را متحول کردند و منجر به تولید انبوه کالا و افزایش کارایی در صنایعی مانند نساجی، آهن و معدن زغال سنگ شدند.

این نوآوری‌ها نه تنها موجب تسریع تولید شدند، بلکه افزایش شهرنشینی را نیز در پی داشتند چراکه مردم در جستجوی فرصت‌‌های شغلی در کارخانه‌ها از مناطق روستایی به شهرها مهاجرت کردند و در نهایت اقتصاد کشاورزی سنتی نیز به یک اقتصاد صنعتی تبدیل شد. ماشینی شدن کارها، نه تنها بهره وری را افزایش داد، بلکه زمینه را برای نوآوری‌های بیشتر در حمل و نقل، ارتباطات و زیرساخت‌ها فراهم و اساس جوامع صنعتی مدرن را پی ریزی کرد.

نیروی بخار

نیروی بخار نقش مهمی در شکل دهی انقلاب صنعتی بازی کرد. به لطف موتور بخار «جیمز وات»، حمل و نقل سریعتر و کارآمدتر شد. قطارها و کشتی‌های بخار، نحوه جابجایی کالاها و مردم را در مسافت‌های طولانی تغییر دادند.

توسعه نیروی بخار نه تنها حمل و نقل را متحول کرد، بلکه تاثیر قابل توجهی بر صنایع در سراسر جهان گذاشت. اکنون کارخانه‌ها می‌توانند با استفاده از موتورهای بخار برای نیرو دادن به ماشین آلات، تولید و کارایی خود را افزایش دهند. این نوآوری، دوران صنعتی مدرن را پایه گذاری کرد و نشان دهنده تغییر به سوی فرآیندهای تولید مقیاس بزرگ و خودکارتر بود.

ماشین آلات نساجی

 ماشین آلات نساجی چگونگی تولید پارچه را متحول کردند. ماشین‌‌هایی مانند نخ ریسی و بافندگی مکانیزه تولید را سریع ‌تر و کارآمدتر کردند. این اختراعات بهره وری را افزایش و صنعت نساجی را برای همیشه تغییر دادند.

صنعت نساجی با معرفی ماشین آلات ریسندگی و بافندگی مکانیزه به طور چشمگیر تغییر کرد. با جایگزین شدن ماشین آلات به جای کارهای دستی، فرآیند تولید سریعتر و سازگارتر شد؛ پیشرفتی که زمینه ساز تولید نساجی مدرن قلمداد می‌شود.

متالوژی

در طول انقلاب صنعتی، پیشرفت‌های متالورژی، تولید انبوه آهن و فولاد را امکان پذیر کرد و در نتیجه شرایط برای ساخت سازه‌های قوی تر مانند ساختمان‌ها، پل‌ها و ماشین آلات مهیا شد. همین تحولات زمینه را برای شکوفایی صنعتی شدن مدرن فراهم کرد.

تولید آهن و فولاد نقش مهمی در متحول کردن روش‌های ساخت و ساز و توسعه زیرساخت‌ها داشتند. توانایی تولید این مواد در مقادیر انبوه، انقلابی در نحوه ساخت ساختمان‌ها و پل‌ها ایجاد و آنها را بادوام تر و قابل اطمینان تر کرد. این دستاورد، زمینه ساز پیشرفت صنعتی پس از آن شد.

دسترسی گسترده به آهن و فولاد، صنایع مختلف را از ساخت و ساز گرفته تا حمل و نقل، متحول کرد. این مواد برای ساخت راه ‌آهن، کشتی‌ها و ابزارها، رشد اقتصادی و پیشرفت‌‌های فناورانه ضروری شدند. تاثیر تولید آهن و فولاد در طول انقلاب صنعتی، هنوز در جامعه مدرن دیده می‌شود.

تلگراف

 تلگراف، پیام‌ها را از طریق سیگنال‌های الکتریکی در امتداد سیم‌ها مخابره می‌کرد. این فناوری برخلاف روش‌های سنتی که بر حمل و نقل فیزیکی متکی بودند، امکان ارسال سریع پیام‌ها را فراهم می‌آورد. مردم می‌توانستند در فواصل بسیار دور در عرض چند ثانیه ارتباط برقرار کنند؛ فناوری که افراد و کسب‌ و کارها را طوری به هم متصل می‌کرد که پیش از آن هرگز دیده نشده بود.

تلگراف نقش مهمی در شکل دهی رشد صنایع و بهبود هماهنگی در عملیات تجاری داشت. با فراهم شدن ارتباط سریع بین مکان‌‌های مختلف، کسب ‌و کارها می‌‌توانستند سریع ‌تر تصمیم بگیرند و به تغییرات بازار واکنش فوری ‌تری نشان دهند. این نوآوری تبادل اطلاعات را تسهیل، و به افزایش سرعت تجارت و داد و ستد کمک کرد.

صنایع شیمیایی

صنایع شیمیایی نقش تعیین کننده‌ای در شکل دادن به علم مواد داشتند. این صنعت نوآوری‌هایی در فرآیندهای شیمیایی ایجاد کرد که موجب افزایش تولید مواد حیاتی مانند کودها و رنگ‌ها شد. این پیشرفت‌ها با فراهم آوری مواد ضروری برای بخش‌های مختلف، از رشد کشاورزی و صنعتی حمایت کردند.

همچنین، تکامل صنایع شیمیایی به بهبود چشمگیر ظرفیت‌های تولید کمک کرد. با توسعه ترکیبات و فرآیندهای شیمیایی جدید، صنایع توانستند کالاها را کارآمدتر و موثرتر تولید کنند. این تولید کارآمد، به تقاضای فزاینده برای محصولات مختلف در بازار پاسخ داد و منجر به رشد و شکوفایی اقتصادی شد.

***

صنعتی شدن در قرن هجده و نوزده، آسیب جدی به محیط زیست وارد کرد و موجب جنگل زدایی گسترده، افزایش آلودگی و کاهش منابع طبیعی شد. این امر به شدت به محیط زیست آسیب زد و این تاثیر منفی حتی تا امروز نیز ادامه دارد. جنگل زدایی، آلودگی و کاهش منابع، چالش‌های اصلی ناشی از گسترش صنعتی سازی بودند. نیاز به مواد و انرژی برای سوخت صنایع منجر به قطع گسترده درختان، انتشار مواد شیمیایی مضر در هوا و آب و بهره برداری بیش از حد از منابع طبیعی شد. این فعالیت‌ها اثرات ماندگاری بر محیط زیست و زیست بوم داشته است.

در عین حال انقلاب صنعتی پیشرفت‌های چشمگیری در فناوری و همچنین دگرگونی‌های عمیق اجتماعی ایجاد کرد که همچنان جهان امروز ما را شکل می‌دهد. نوآوری‌های این دوران، جامعه صنعتی مدرن را پایه گذاری کرد، اما همچنین سوالات مهمی را در مورد عدالت اجتماعی، پایداری زیست محیطی و تاثیر پیشرفت فناوری بر زندگی انسان مطرح می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار فرماندار شهرستان ارومیه به مناسبت روز کار و کارگر با خانواده شهید
  • اصلاح خط لوله فاضلاب و ایمن‌سازی خیابان شهیدان کاظمی انجام شد
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • رفع تنش آبی مهمترین مطالبه مردم کهگیلویه از دولت
  • جریمه ۳ میلیارد ریالی برای قاچاق کود شیمیایی
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت
  • حمله خفت‌گیرهای خشن به مهاجم استقلالی | عکس
  • حمله دزدان به یک سلبریتی دیگر در اتوبان چمران؛ پیگیری نمی‌کنم! +تصویر
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی