Web Analytics Made Easy - Statcounter

نظر افضلی یکشنبه شب در حاشیه نشست شورای توسعه و برنامه ریزی خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران افزود: در شهرستان‌های نهبندان و سربیشه بیش از ۲ هزار روستا داریم که آبرسانی سیار به ۲۰۰ روستا با تانکر انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: برای آبرسانی پایدار به روستاهای شهرستان‌های سربیشه و نهبندان مجتمع‌های آبرسانی تعریف شده است که برای تکمیل این مجتمع‌ها به ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افضلی اضافه کرد: آبرسانی سیار به دلیل حجم کم آب و سایر موارد مشکلات زیادی را برای مردم در روستاها ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه مجتمع آبرسانی خوشاب سربیشه برای آبرسانی پایدار به ۲۵ روستا در نوار مرز در دست اجرا است، اضافه کرد: در زمینه اجرای این مجتمع هشت میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و ۱۰ میلیارد تومان دیگر برای اتمام این طرح نیاز داریم.

نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی افزود: آبرسانی به روستاهای مشروکی و خوشاب تا هفته دولت امسال از محل این مجتمع انجام می‌شود.

افضلی بیان کرد: همچنین ۳۰ درصد شبکه‌های توزیع آب در شهرستان‌های نهبندان و سربیشه فرسوده و نیازمند بازسازی است که با بهسازی و بازسازی این شبکه‌های می‌توان از هدررفت میزان قابل توجهی از آب جلوگیری کرد.

وی عنوان کرد: بارندگی‌های خوب در سال آبی جاری کیفیت آب برخی قنوات در روستاها را افزایش داده است.

افضلی اظهار داشت: با اعتبارات محدود دولتی نمی‌توان آبرسانی پایدار به روستاها را انجام داد باید نهادهایی از جمله بنیاد برکت، بنیاد مستضعفان و قرارگاه پیشرفت و آبادانی در کنار دولت وارد کار شود تا هرچه سریع‌تر دغدغه کم آبی مردم در روستا تمام شد.

وی گفت: در حال حاضر شاهد انقلابی در روند گازرسانی به روستاهای استان هستیم که باید آبرسانی به روستاها نیز با اقدام ضربتی و انقلابی انجام شد.

نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در دهگردشی های مختلف از روستاها تنها خواسته مردم آب است و باید این نیاز معیشتی مردم و خواسته به حق آنان رفع شود.

افضلی با بیان اینکه اجرای طرح‌های آبخیزداری در بالادست قنوات در حجم آبدهی قنوات به شدت تأثیر گذاشته است، اضافه کرد: سال گذشته ۲۰۰ میلیون دلار و امسال ۱۵۰ میلیون یورو برای اجرای طرح‌های آبخیزداری در نظر گرفته شده است.

وی بیان کرد: امسال پیگیری‌های زیادی در خصوص اختصاص اعتبار ویژه برای احیا و مرمت قنوات انجام گرفت ولی به نتیجه نرسید و پیگیر هستم که از محل اعتبارات سال آینده برای قنات نیز اعتبارات خوبی بگیریم.

افضلی گفت: در خراسان جنوبی بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ رشته قنات داریم و اکوسیستم قنات در تأمین آب روستاها برای ما خیلی مهم است.

وی عنوان کرد: طرح‌های آبخیزداری در بالادست قنوات در اکثر روستاها افزایش آبدهی قنوات را در پی داشت و تعداد زیادی از روستاهای نهبندان و سربیشه را زنده کرده است.

۷۵۵۶*۶۰۵۴

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۹۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل زده

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از اجرای طرح اضطراری برای حل مشکل بی‌آبی ۲۸ روستای سیلزده مجتمع بندینی زرآباد خبر داد و افزود: ناوگان آبرسانی سیار در سطح این شهرستان فعال است.

علیرضا قاسمی امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت در بازدید از مناطق سیل زده اظهارکرد: سیلاب، طغیان رودخانه‌ها و طوفان بی‌سابقه‌ باعث آسیب‌های بسیار زیادی به تأسیسات آب شد، به طوری‌که ۲۹۵ روستا و ۶ شهر سیستان و بلوچستان دچار بی‌آبی شدند.

وی با بیان اینکه ۱۲ شهرستان سیستان و بلوچستان به دلیل تشدید بارش‌ها در محاصره سیل قرار گرفتند، افزود: در روستاهایی که امکان تردد وجود داشت و سیلاب در محل جاری نبود، نسبت به رفع فوری خسارت‌ها و برقراری آب در شبکه روستاها و شهرهای درگیر اقدام شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به آسیب خط اصلی مجتمع ۲۸ روستایی بندینی در شهرستان زرآباد بیان کرد: با توجه به جاری بودن آب در محل شکستگی خط انتقال اصلی مجتمع، برای رفع فوری مشکل بی‌آبی مردم اجرای ‌طرح موقت و اضطراری در دستورکار آبفا قرار گرفت که اکنون در حال اجراست.

وی از فعالیت تانکرهای آبرسانی سیار در زرآباد خبر داد و گفت: آب آشامیدنی مردم از طریق ناوگان آبرسانی سیار در حال تأمین است تا آسیب‌های وارده ترمیم و آب پایدار شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • بساط ویژه‌خواری برچیده شود/ جایگاه شغلی کارگران ارتقا یابد
  • به اجرای طرح ۲۰ ساله آبرسانی ۴۱ روستا در بخش کرون رسیدگی شود
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • متکی هیچ تماسی با ابوترابی برای ریاست مجلس نداشته است
  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی
  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل زده