Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-28@00:13:36 GMT

وضعیت دفن پسماند شهری اهواز فوق بحرانی است

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۴۰۰۴۴

محمدجواد اشرفی در جلسه کارگروه پسماند که امروز (9 تیرماه) با حضور هیات نمایندگان اتحادیه اروپا در حوزه محیط زیست در استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به اهداف سفر این هیات اظهار کرد: اتحادیه اروپا در ارتباط با موضوعات مختلف با جمهوری اسلامی تفاهم‌نامه منعقد کرده است و این هیات اروپایی  در راستای مسائل زیست محیطی در خوزستان حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

     وی افزود: این هیات در جریان سفر خود از کانون‌های گرد و غبار شرق اهواز، کانون‌های ایجاد آلودگی در بخش گرد و غبار و صنعت و امروز از سایت پسماند دفن زباله اهواز بازدید کردند و در جریان اقدامات انجام شده قرار گرفتند. همچنین  در جلساتی در خصوص آلودگی محیط زیست و کارگروه پسماند شرکت کردند.     اشرفی عنوان کرد: یکی از اهداف سفر هیات اروپایی، بررسی موضوعات، ارائه راهکارها و انتقال دانش نوین اروپا به ایران در زمینه کنترل و مدیریت آلودگی هوا و پسماند و مخصوصا پایش آلودگی ها در چنین مراکزی است.     سرپرست اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به وضعیت سایت دفن زباله اهواز، بیان کرد: علیرغم تلاش‌ها و فعالیت‌های انجام شده در سایت صفیره، اما محل دفن زباله اهواز با چالش‌ها و بحران‌های اساسی مواجه است.     وی گفت: وضعیت این سایت به طور قطع بهداشت و سلامت شهروندان اهوازی را به شدت تهدید می کند.     اشرفی عنوان کرد: وقوع آتش‌سوزی‌های متعدد، وقوع انفجار به دلیل عدم وجود سیستم مدیریت قوی در مدیریت پسماند و آتش‌سوزی به دلیل وجود افراد دوره گرد و سودجو در اطراف این سایت و مضوعات مختلف فنی و اجتماعی موجب شده به ویژه در فصل گرما شاهد آتش‌سوزی‌های متعدد در این سایت باشیم.     سرپرست اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان بیان کرد: وقوع این آتش‌سوزی‌ها علاوه بر انتشار دود و بوی نامطبوع و تهدید سلامت مردم، شرایط روحی نامناسبی برای شهروندان اهوازی ایجاد می‌کند.     اشرفی بیان کرد: تفکیک زباله به صورت نیمه مکانیزه و متمایل به سنتی در این سایت انجام می‌شود که نیاز به ارتقا و توسعه دارد.     وی تصریح کرد: بیان این مشکلات به معنای نادیده گرفتن تلاش‌های مجموعه شهرداری اهواز نیست. شهرداری اهواز چالش‌های مالی و عدم توانمندی در زمینه‌های فنی مواجه است که این موارد موجب شده تاکنون سرمایه‌گذاری خوبی در زمینه بازیافت و تفکیک زباله که سرمایه ملی محسوب می‌شود، انجام نشود.     سرپرست اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: وضعیت دفن پسماند شهری اهواز فوق بحرانی است. در حال حاضر دفن زباله در اهواز به صورت سنتی انجام می‌شود که باعث شرمندگی ما بین مردم می‌شود.  وی افزود: سلول دفن زباله این سایت به ارتفاع ۱۴ متر رسیده که این وضعیت استاندارد نیست. عملا تنها کار دفن زباله انجام می‌شود و دفن زباله بهداشتی نیست.     اشرفی عنوان کرد: مدیریت پسماند اهواز جزو مطالبات مردم است که اگر اقدامان لازم در بازه زمانی مقرر انجام نشود، این مطالبه مردم را از طریق مراجع قضایی پیگیری می‌کنیم زیرا  نمی‌توانیم بیشتر از این زمان اجازه دهیم که سلامت مردم تحت تاثیر مشکلات درون سازمانی قرار بگیرد.    منبع: ایسنا       

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۰۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌گردها

فرمانده انتظامی استان قم با اشاره به آسیب‌هایی که حضور زباله‌گردها در سطح استان ایجاد می‌کنند، گفت: وضعیت موجود نیازمند ساماندهی و اجرای طرح واحد است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازقم، سردار محمدرضا میرحیدری در دیدار با مدیر و معاونان سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم که به مناسبت هفته زمین پاک انجام شد، با اشاره به ارزش اقدامات و فعالیت‌های مدیریت شهری در امر نظافت و بهداشت شهروندان، اظهار داشت: زمانی که بهداشت و نظافت تعطیل شود ارزش کار مشخص می‌شود و همگان متوجه اثر آن می‌شوند.

وی افزود: نیروی انتظامی استان هر آنچه در توان و حوزه اختیارات دارد در راستای ارائه خدمات دقیق‌تر و مناسب‌تر خدمات ارائه می‌دهد.

فرمانده انتظامی استان قم در ارتباط با نقش سلامت و بهداشت در بحث امنیت و اقداماتی که در این زمینه می‌توان انجام داد، گفت:  افراد که در حوزه‌های مختلف با مردم در تماس هستند باید از هر نظر وارسته بوده و تعیین صلاحیت شده باشند.

وی با اشاره به آمادگی نیروی انتظامی در پایش افراد فعال در حوزه‌های مختلف و مرتبط با مدیریت پسماند خاطرنشان کرد: کارشناسان پلیس پیشگیری آمادگی‌های لازم جهت ارائه آموزش با هدف ارتقا بحث امنیت به این افراد را دارند.

میرحیدری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت زباله گردها و ضایعاتی‌ها در سطح شهر افزود: سرقت اموال، ایجاد آلودگی‌های صوتی و غیره از جمله آسیب‌هایی است که این معضل اجتماعی در سطح استان ایجاد می‌کند.

فرمانده انتظامی استان قم با بیان اینکه در خصوص ساماندهی وضعیت فعلی این معضل اراده خوبی شکل‌گرفته است، تصریح کرد: وضعیت موجود نیازمند ساماندهی و اجرای طرح واحد بوده و در این راستا هرگونه حمایت و پشتیبانی از سوی پلیس انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • پاکسازی طبیعت نقده به مناسبت هفته زمین پاک
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌گردها
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابوی محیط زیست
  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی