Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@05:57:21 GMT

مقصر اصلی ترامپ و جمهوریخواهان

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۴۰۹۶۵

مقصر اصلی ترامپ و جمهوریخواهان

به گزارش روزنامه اعتماد؛ محققان بیش از ۶۰۰۰ نفر امریکایی را در این تحقیق مورد پرسش قرار دادند و از آنها در مورد اخبار نادرست خبری پرسیدند. این تحقیق در حالی صورت گرفته است که گزارش‌ها و ویدیوهای فریب‌انگیز و اطلاعات غلط در تاثیرگذاری بر افکار مردم نقش مهمی دارند.

مطالعه نشان داده که برخی گزارش‌ها، ویدیوها و اطلاعات غلط بر افکار عمومی تاثیرگذار است و اکثر بزرگسالان امریکا بر این اعتقاد هستند که خبرنگاران در قبال اصلاح اخبار نادرست و حقیقت گزارش، خود را مسوولیت‌پذیر می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش یادآور می‌شود که تفاوت‌ها در وابستگی‌های سیاسی تاثیر زیادی در نوع تفکر آنها به اخبار جعلی دارد به‌طوری‌که افرادی که هویت جمهوریخواه دارند، با احتمال بیشتر از دموکرات‌ها، خبرنگاران را مقصر می‌دانستند. این امر در سخنان ترامپ رییس‌جمهور جمهوریخواه امریکا نیز قابل درک است که علیه رسانه‌ها و خبرنگاران سخنان و صحبت‌های تند بسیاری داشته است. از طرف دیگر طبق نمودار آماری این تحقیق، دموکرات‌ها ۸ درصد بیشتر از جمهوریخواهان عوامل خارجی همچون روسیه را در تولید اخبار جعلی و انتشار غلط مقصر می‌دانند؛ این اتفاق می‌تواند ریشه در متهم کردن روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری گذشته و دخالت به نفع ترامپ داشته باشد.

در سال‌های اخیر عوامل روسیه، کمپین‌های اطلاعات غلط را با هدف تضعیف سیستم‌های دموکراتیک در امریکا و اروپا هدایت کرده‌اند؛ لذا این سوال مطرح شد که چگونه می‌توان با مطالب گمراه‌کننده و جعلی که سیاسیون، سازمان‌های حقوق مدنی و شرکت‌های تکنولوژی را در پسایند کمپین‌های اطلاعات غلط مذکور در برگرفته، سر و کار داشت. این سوال نیز مطرح شده که اخبار جعلی تاثیر بزرگی بر چه چیزی دارد.

مرکز تحقیقاتی «پیو» اعلام کرد که ۶۸ درصد بزرگسالان امریکا اعتقاد دارند که اخبار فیک یا دروغ بر باور به نهادهای دولتی تاثیر می‌گذارد و ۵۴ درصد بر اعتماد امریکایی‌ها بر یکدیگر و ۵۱ درصد بر توانایی انجام امور توسط رهبران سیاسی اثرگذار است.

از اطلاعات غلط در لیست تهیه شده در اغلب موارد به عنوان یک مشکل بزرگ نسبت به تبعیض جنسیتی، نژادپرستی، مهاجرت غیرقانونی و تروریسم نام برده شده است؛ به‌طوری که از افراد با گزینه‌های مختلف، پرسشی مطرح شده که بزرگ‌ترین مشکل در کشور چیست و آنها نیز موارد بسیار مهم را علامت زده‌اند. ۷۰ درصد پاسخ‌دهندگان، اعتیاد به مواد مخدر، ۶۷ درصد مقرون‌به‌صرفه بودن خدمات درمانی بهداشتی، ۵۲ درصد سیستم سیاسی امریکا، ۵۱ درصد شکاف طبقاتی بین فقرا و ثروتمندان و ۵۰ درصد اخبار جعلی و فیک را بزرگ‌ترین مشکل دانسته‌اند. همان طور که اشاره شد، تبعیض جنسیتی، نژادپرستی، مهاجرت غیرقانونی و تروریسم و مواردی همچون جرایم خشن و تغییرات آب و هوایی در مرتبه پایین‌تری نسبت به اخبار جعلی قرار گرفته‌اند که این امر نشان‌دهنده اهمیت این موضوع برای جامعه امریکا دارد.

«پیو» سعی نکرده تا تعریف مشخصی از اخبار و اطلاعات جعلی ارایه دهد اما با در نظر گرفتن برخی سوالات در مطالعه به چنین تعریفی می‌رسیم که اطلاعات جعلی آن دسته از اطلاعات هستند که باعث گمراهی عمومی می‌شوند.

در جایگاه کسی که مطالب گمراه‌کننده و غلط را سرزنش می‌کند، افراد مورد بحث قادر بودند بیش از یک گروه را به عنوان مسوول مشخص کنند. ۵۷ درصد، رهبران سیاسی امریکا و افرادی که برای آنها کار می‌کنند را مقصر دانستند. ۵۳ درصد، گروه‌های فعال را مسوول دانستند. خبرنگاران و بازیگران خارجی همچون روسیه هرکدام مورد سرزنش بیش از یک‌سوم افراد مورد بحث قرار گرفتند.

«پیو» آورده که جمهوریخواهان اغلب بیشتر بدگمان به رسانه بودند و محتملا فکر می‌کنند که گزارش‌ها یک‌طرفه است.

آسوشیتدپرس می‌گوید رییس‌جمهور دونالد ترامپ اغلب سخنانی را ارایه می‌دهد که همیشه بر پایه حقیقت و سند نیست. هنوز او مجموعه‌های رسانه‌ای را متهم می‌کند که در حال جعل کردن مطالب خبری هستند که او دوست ندارد. او اغلب منتقد سی‌اِن‌اِن بوده و فاکس نیوز را تشویق می‌کند. در اوایل این ماه او سی‌اِن‌اِن را «فیک‌نیوز» خطاب کرد و حتی پیشنهاد بایکوت کمپانی مادر این رسانه یعنی ای‌تی‌اندتی (بزرگ‌ترین شرکت مخابرات تلفن ثابت امریکا) را داد.

نینا جانکوویچ محقق مرکز ویلسون در واشنگتن دی سی که بر کمپین نفوذ روسیه مطالعه می‌کند، به آسوشیتدپرس گفت که ترامپ اغلب هر چیزی را که احتمال می‌دهد از لحاظ سیاسی به او ضربه وارد کند، جعلی یا فیک نیوز خطاب می‌کند.

بنکلر پروفسور رشته حقوق دانشگاه هاروارد و کسی که در مورد اطلاعات غلط و رسانه کتابی نوشته است، گفت: جمهوریخواهان به جای شمارش اخبار کاملاً غلط، اخباری که نقد ترامپ باشد را به منزله جعلی بودن تلقی می‌کنند.

همچون ترامپ، ۶۰ درصد جمهوریخواهان و ۲۰ درصد از دموکرات‌ها بیشتر خبرنگاران را برای اخبار فیک سرزنش می‌کنند. همچنین جمهوریخواهان خیلی بیشتر بر این عقیده‌اند که خبرنگاران نظرات شخصی خود را به مطالب خبری اضافه می‌کنند و این را یک مشکل بزرگ می‌دانند.

نیمی از جمهوریخواهان و دموکرات‌ها مانند یکدیگر گفتند که آنها ناخودآگاه اخبار فیک را به اشتراک می‌گذارند و ۱۰ درصد گفتند که آنها اخیراً مطالبی که غیرواقع بودند را به اشتراک گذاشته‌اند.

حکومت امریکا بر فیس‌بوک، گوگل و سایر شرکت‌های فناورانه برای حذف اطلاعات غلط از سرویس‌ها فشار آورده است اما حدود نیمی از امریکایی‌ها در این مطالعه گفتند که بزرگ‌ترین مسوولیت‌ها متوجه رسانه‌ها و خبرنگاران است تا مطالب جعلی را کاهش دهند. پس از رسانه‌ها ۲۰ درصد در این زمینه به عموم اختصاص یافته و شرکت‌های فناوری و دولت در مرحله بعد با درصد پایینی قرار گرفتند.

جانکوویچ در ادامه می‌گوید: «این باعث تعجب است که مردم به این فکر نکردند که حکومت و صنف فناوری اطلاعات باید در این زمینه مسوولیت‌پذیر باشند. این باعث شگفتی است زیرا گزارش‌های خبری محدودیت‌هایی در توانایی جلوگیری از شیوع اخبار جعلی دارند. همچون فردی که در پاسخ دهی به دروغ‌پراکنی‌های عمدی تخصص دارد، می‌دانم که کنترل کردن منبع اخبار همیشه مفید به فایده نخواهد بود و خوانندگان اطلاعات غلط را بیشتر از اطلاعات صحیح به یاد می‌سپارند.»

این تحقیق جامعه آماری ۶۱۲۷ نفر از بزرگسالان امریکا را از ۱۹ فوریه تا ۴ مارس ۲۰۱۹ در برگرفته است و خطای اندازه‌گیری آن در درصدهای اعلام شده به علاوه و منهای ۱.۶ درصد است.

این مطالعه در وب‌سایت مرکز تحقیقاتی پیو (pewresearch.org) منتشر شد و رسانه‌هایی همچون شیکاگو تریبون، یو اِس تودی، ژاپن نیوز و … آن را نیز به اختصار منتشر کردند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۰۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ

نتایج نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پیشتازی بسیار اندکی نسبت به دونالد ترامپ دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نتایج نظرسنجی‌های جدید که توسط رویترز/ایپسوس به مدت 2 روز انجام شده، نشان می دهد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پیشتازی بسیار اندکی نسبت به دونالد ترامپ در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در ماه نوامبر دارد.

بر این اساس، حدود 40 درصد رای دهندگان ثبت نام کرده اظهار کردند که آنها به بایدن رای می دهند در حالی که 39 درصد به ترامپ رای می دهند. این در حالی است که این میزان پیشتازی در نظرسنجی ابتدای ماه گذشته 4 درصد بوده است و این یعنی میزان محبوبیت بایدن کاهش یافته است.

همچنین حدود 28 درصد رای دهندگان اظهار کردند که هیچ نامزدی را برای رای دادن انتخاب نکرده‌اند و یا تمایل به نامزد حزب سوم داشته و یا ممکن است اصلا رای ندهند.

علاوه بر این، 8 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی، رابرت کندی را به عنوان نامزد مورد نظر خود انتخاب می کنند اگر او در جریان رقابت بین ترامپ و بایدن به عنوان نامزد حزب سوم قرار بگیرد.  

این در حالی است که این نظرسنجی در بین بزرگسالان سراسر آمریکا انجام شده و در آن ترامپ در بین تمام رای دهندگان پیشتازی 2 درصدی نسبت به بایدن دارد اما پیشتازی بایدن نسبت به ترامپ در بین رای دهندگان ثبت نام کرده اهمیت بیشتری دارد زیرا افرادی که در حال حاضر برای رای دادن ثبت نام کرده‌اند، به احتمال بیشتر در انتخابات ماه نوامبر شرکت می کنند. تنها دو سوم واجدان شرایط رای دهی در انتخابات ریاست جمهوری 2020 که به پیروزی بایدن منجر شد، شرکت کردند.

هچنین براساس نتایج این نظرسنجی، ترامپ با 41 درصد نسبت به بایدن با 35 درصد در بین شرکت کنندگان مرد در این نظرسنجی، پیشتاز است، در حالی که بایدن با 35 درصد نسبت به ترامپ با 33 درصد در بین شرکت کنندگان زن جلوتر است.

به علاوه، ترامپ در بین شرکت کنندگان بدون مدرک دانشگاهی پیشتاز است در حالی که بایدن در بین افراد تحصیل کرده برتری دارد.

انتشار نتایج این نظرسنجی در حالی است که موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا از 17 آوریل تاکنون آغاز شده است. اعتراضات از دانشگاه کلمبیا آغاز و  بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در این دانشگاه گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است. دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند. همین امر دولت بایدن را با بحران چشمگیری در زمینه امنیت داخلی و پرداختن به موضوع جنگ در غزه در آستانه انتخابات ماه نوامبر روبرو کرده است.

دونالد ترامپ نیز همچنان درگیر پرونده های حقوقی و کیفری خود است. در حال حاضر دادگاه رسیدگی به اتهامات ترامپ درباره پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیر اخلاقی در نیویورک در حال برگزاری است.

دادگاه رسیدگی به اتهامات دونالد ترامپ درباره پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیر اخلاقی از چند روز پیش در حال برگزاری است. براساس این گزارش یک هیئت منصفه 12 نفره برای بررسی اتهامات ترامپ تعیین شده است.

براساس پرونده حق السکوت ترامپ، دادستان‌های نیویورک اعلام کردند که ترامپ پیش از انتخابات سال 2016، از مایکل کوهن وکیل سابق خود خواسته تا 130 هزار دلار را به عنوان حق السکوت در ازای رابطه جنسی وی با استورمی دنیلز پرداخت کند و سپس با جعل اسناد پرداختی آن، این رقم را به عنوان هزینه‌های قانونی نشان دهد.

این در حالی است که ترامپ هر گونه رابطه با دنیلز را رد کرده است. نام واقعی این بازیگر، استفانی کلیفورد است.

انتظار می رود این دادگاه حدود 6 هفته به طول بیانجامد.

در حال حاضر دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوری خواهان با اتهامات کیفری متعددی روبروست: تلاش برای ابطال نتایج انتخابات 2020 و حمله طرفدارانش به ساختمان کنگره در ژانویه 2021، نگه داری اسناد طبقه بندی شده در ویلای شخصی‌اش در فلوریدا پس از ترک کاخ سفید، پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیراخلاقی، و تلاش برای تغییر نتایج انتخابات در ایالت جورجیا. وی همچنین درگیر پرونده کلاهبرداری و اتهامات مالی است. علاوه بر این رئیس جمهور سابق آمریکا با پرونده پرداخت خسارت به یک نویسنده که او را به تجاوز جنسی متهم کرده بود، روبروست.

اما ترامپ انجام هر اقدام نادرست در این پرونده ها را رد و طرح این اتهامات را تنها با انگیزه سیاسی و با هدف کنار گذاشتن او از رقابت‌های انتخاباتی 2024 می‌داند.

اگر ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، می تواند برای هر گونه اتهام فدرال علیه خود درخواست عفو بدهد.

این در حالی است که در اوایل ماه مارس جو بایدن و دونالد ترامپ موفق به کسب نامزدی دموکرات ها و جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا شدند تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود 70 سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال 2024 برگزار می شود.

ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اندترامپ 9 هزار دلار جریمه شدواکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطینانتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احضار برخی فعالان رسانه‌ای به‌دلیل انتشار مطالب کذب در پرونده نیکا شاکرمی
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • احضار فعالان رسانه‌ای به‌دلیل انتشار مطالبی کذب درباره نیکا
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه تعدادی از خبرنگار‌ها و فعالان رسانه‌ای /دلیل: انتشار مطالب درباره پرونده نیکا شاکرمی
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه دروغگویان درباره نیکا شاکرمی
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه برخی از فعالان رسانه‌ای به‌دلیل انتشار مطالب کذب درباره پرونده نیکا شاکرمی
  • اعلام جرم دادستانی علیه برخی فعالان رسانه‌ای درباره پرونده نیکا شاکرمی + جزئیات
  • دادستانی علیه برخی فعالان رسانه‌ای درباره پرونده نیکا شاکرمی اعلام جرم کرد
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه برخی از فعالان رسانه‌ای به‌دلیل انتشار مطالبی درباره پرونده نیکا شاکرمی
  • چرا گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی جعلی است؟