Web Analytics Made Easy - Statcounter

«رحیم حب نقی» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دانشگاه ارومیه با حضور در این فهرست رتبه جهانی ۲۰۱ تا ۲۵۰ را کسب کرد.

وی با بیان اینکه این فهرست جزء تازه ترین رتبه بندی های دانشگاهی است، گفت: در این فهرست دانشگاه هایی رتبه بندی می شود که در بین سال های ۱۹۴۵ الی ۱۹۶۷ تاسیس شده است.

رئیس دانشگاه ارومیه ادامه داد: نام این رتبه بندی از دوران طلایی در آموزش عالی جهانی که صفت بارز آن گسترش سریع دانشگاه ها و سرمایه گذاری بیشتر در تحقیقات علمی می باشد، گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۱۳ معیار مربوط به رتبه بندی کلی تایمز در بین دانشگاه های جهان شامل شهرت دانشگاه، نسبت اعضای هیات علمی به دانشجو، نسبت دانشجویان دکتری به دانشجویان کارشناسی، نسبت فارغ التحصیلان دکتری به اعضای هیات علمی، درآمد دانشگاه، شهرت پژوهشی دانشگاه، بهره‌وری پژوهشی، درآمد پژوهشی، استناد به مقالات علمی، نسبت دانشجویان بین المللی به دانشجویان داخلی، نسبت اعضای هیات علمی بین المللی به اعضای هیات علمی داخلی، همکاری بین‌المللی و درآمد دانشگاه از طریق صنعت است.

دانشگاه های «صنعتی امیر کبیر»، «علوم پزشکی مشهد»، «شهید بهشتی به همراه دانشگاه علوم پزشکی آن»، «صنعتی شریف»، «فردوسی مشهد»، «الزهرا» و همچنین دانشگاه های تبریز، اصفهان و شیراز نیز در فهرست این رتبه بندی قرار دارد.

۹۹۳۹/۳۰۷۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۱۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع

به گزارش جام جم انلاین البرز، اصغر بیات مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز با اشاره به اینکه بازنگری در تعاریف درجه بندی مراتع یک ضرورت است و تعاریف گذشته از درجه بندی نتوانسته است شرایط واقعی مراتع را نشان دهد گفت: تعاریف جدید باید به گونه‌ای باشد که ضمن جامع بودن بتواند وضعیت واقعی مراتع را بیان کند.
وی همچنین با اشاره به تبصره یک ماده ۳۱ ق. ح. ب که اجاره مراتع غیر مشجر درجه یک را برای مصارف غیر کشاورزی ممنوع کرده است افزود تعاریف دقیق درجه بندی مراتع می‌تواند زمینه ساز حفاظت از مراتع باشد.

این مقام مسئول ضمن قدردانی از حضور اساتید دانشگاه تهران و موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور در این جلسه، استفاده از ظرفیت بخش آموزش و تحقیقات در همفکری و همکاری با بخش اجرایی را دارای اهمیت توصیف کرد.
گفتنی است اساتید دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران آقایان دکتر ارزانی، دکتر آذرنیوند، دکتر جعفری، دکتر طویلی، آقای دکتر جنیدی از دانشگاه کردستان، سرکار خانم دکتر نادیا کمالی از موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع در این جلسه حضور یافته و ضمن بررسی موضوع در خصوص عوامل موثر در درجه بندی مراتع نظرات فنی خود را ارائه کردند.

دیگر خبرها

  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • برگزاری مجدد کنکور در منطقه سیل زده
  • مقام سابق موساد: ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد
  • ادعاهای مقام سابق موساد درباره جزئیات شبکه مالی مخفی ایران | ماجرای عجیب یک شرکت انگلیسی | ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد!
  • پوستکوگلو: نمی‌خواهیم اجازه بدهیم آرسنال قهرمان شود
  • فهرست دانشگاه‌های آمریکا که شاهد تظاهرات حمایت از فلسطین هستند