Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه نیاز تعدادی از متقاضیان مسکن در استان احصاء شده است، گفت: تسهیلات ۹ درصدی مسکن نیز به خانه‌اولی‌ها پرداخت می‌شود. ۱۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۵ استانها چهارمحال و بختیاری نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، تأمین مسکن شهری و روستایی از وظایف ذاتی اداره‌کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است و در حوزه مسکن روستایی علاوه بر پرداخت تسهیلات ارزان‌ قیمت به روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت، پروژه‌های ساخت مسکن نیز توسط این نهاد اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای طرح هادی روستایی، ساخت مسکن شهری و روستایی، پرداخت تسهیلات ارزان قیمت جهت مقاوم‌سازی مسکن‌های غیرمقاوم و آسیب دیده براثر سیل و زلزله از دیگر اقداماتی است که توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام می‌شود.

سهراب رئیسی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگوی تفصیلی پیش رو به سؤالات خبرنگار تسنیم در ارتباط با فعالیت این سازمان به ویژه در حوزه مسکن پاسخ داده که مشروح آن در پی می‌آید.

تسنیم:با توجه به اینکه وظیفه ذاتی این نهاد ساخت مسکن می‌باشد بفرمایید چه برنامه‌های در راستای تحقق این وظایف انجام داده‌اید و روش پرداخت تسهیلات و ضمانت‌ها به چه صورت انجام می‌شود؟

رئیسی: ضمن تشکر و خدا قوت خدمت شما باید عرض کنم در حوزه مسکن اگر بخواهیم صحبت کنیم وظیفه ذاتی ما ساخت مسکن است که در اساسنامه و قوانین هم آمده که برنامه‌هایی را داشته‌ باشیم که فعالیت ما هم در دو بخش مسکن شهری و مسکن روستایی است و یکسری پروژه‌ها با همکاری بانک‌ها و یکسری پروژه هم خودمان در روستاهایی که قابلیت وجود دارد اما نقدینگی مردم به حدی نیست که واحد مسکونی بسازند با استفاده از تسهیلات و تفاهمنامه‌هایی واحدها احداث و به متقاضیان تحویل می‌شود.

همه ساله نیز تسهیلاتی را با عنوان طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی داریم که سالانه بین 3 تا 5 هزار سهمیه به استان اختصاص داده می‌شود و امسال هم سهمیه ما 3 هزار فقره بود که با پیگیری‌های انجام شده هزار سهمیه دیگر تخصیص یافت و هزار سهمیه دیگر قول گرفتیم که به شرط جذب 4 هزار فقره سهمیه است و باید بانک‌ها در مرکز این سهمیه را به سرپرستی‌ها ابلاغ کنند تا ابلاغ کامل سهمیه انجام شود چرا که بعضا تسهیلات به صورت مرحله‌‌ای ابلاغ می‌شود.

 رقم تسهیلات نیز از 25 میلیون تومان به 40 میلیون تومان رسیده و پیگیر‌ی‌های انجام شده منجر به تخصیص هزار فقره تسهیلات یعنی معادل 40 میلیارد تومان اعتبار برای استان شده ‌و در کنار این تسهیلات کمک‌های بلاعوض خیلی خوبی برای تکمیل و بهره‌برداری واحدهای مسکونی پیش‌بینی شده که در این واحدها مشارکت مردم و متقاضی وجود دارد.

روش ضمانت‌ها هم تسریع و تسهیل شده و دولت تضمین‌های لازم را به بانک‌ها داده و ضمانت را مشخص کرده که باید به صورت زنجیره‌ای باشد و قید و بند اینکه حتما باید ضامن کارمند و حقوق بگیر همان بانک باشد حذف شده ‌که در همین راستا جلسات هماهنگی کمیته وصول مطالبات بانکی برگزار شده تا بتوانیم خدمات ارزنده‌تری را به مردم ارائه کنیم.

همیشه تأکیدمان بر این بوده که مردم از این فرصت استفاده کنند چرا که فصل کاری در استان کوتاه است و سال آینده مساوی با تحمیل شدن یکسری هزینه‌ها به مجموعه جامعه هدف ما در روستاها است بنابراین همراهی و همکاری برای استفاده از این شرایط ضروری است.

تسنیم: با توجه به اینکه فرمودید مسکن‌ها با مشارکت مردم احداث می‌شود اگر شخصی توان آورده اولیه را نداشته باشد آیا برنامه‌ای برای اینگونه افراد در استان دارید؟

رئیسی: برخی مواقع در روستاها افرادی یا جوانانی هستند که توان آورده نقدی را ندارند بنابراین یکی از سیاست‌های ما این است که علاوه‌بر پرداخت تسهیلات 40 میلیون تومانی و کمک‌های بلاعوض با بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و قرض‌الحسنه رسالت در قالب تفاهم‌نامه تسهیلاتی با نرخ 2 و 4 درصد پرداخت می‌شود و تاکنون هم در این حوزه اقدامات خوبی انجام شده ‌و ساختمان به صورت سفتکاری تحویل می‌شود و مابقی کار به عهده خود متقاضی است که ساختمان با قیمت مناسب‌تری انجام می‌شود که تاکنون هیچ ارگان و نهادی این رقم تسهیلات و کمک بلاعوض را برای روستاییان نداشته و این کمک‌ها یکی از افتخارات نظام است که چنین کمک‌های خوبی به روستاییان شده است.

تسنیم:اگر در روستایی متقاضی مسکن وجود داشته باشد اما زمین نباشد شما برای پاسخ به نیاز متقاضیان چه تدبیری اندیشیده‌اید؟

رئیسی: در برخی از روستاها ما زمین نداریم و متقاضی هم وجود دارد که در این صورت مالکانی که زمین دارند می‌توانند زمین را برای ساخت در اختیار این نهاد قرار دهند و با نظر خود مردم و براساس ضوابط و قوانین پروژه شروع می‌شود و پروژه با نظر مالک که در چه سطح و سطوح و زیربنا و در چند طبقه باشد، احداث می‌شود و در روستاهایی که ضوابط طرح هادی اجازه دهد مثلا پروژه 3 طبقه احداث می‌شود اما قبل از شروع کار جلسات هماهنگی با مسئولان شهرستانی برگزار می‌شود و نظر خواهی از مردم به واسطه این است که فاصله بین ما و مردم را برداشته‌ایم اما ضوابط فنی و اصول معماری و شهرسازی و قوانین و نظارت صفر تا 100 بر عهده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است.

اما با توجه به اینکه در قانون اساسی آمده است که هر ایرانی حق دارد هر کجای ایران سُکنا گزیند بنابراین در روستاهایی که مسکن مازاد وجود دارد به متقاضیانی که در روستاهای دیگر هستند واگذار می‌شود و واگذاری‌ها هم براساس قوانین و مقررات انجام می‌شود. ما تجربه‌های خوبی در بحث احداث مسکن داریم و نمونه آن بحث مسکن مهر است که 8 هزار و 378 واحد با 167 میلیارد تومان تسهیلات دولتی احداث و به متقاضیان تحویل و هیچگونه مشکلی در این واحدها وجود ندارد.

بیش از 8000 واحد مسکونی مسکن مهر توسط بنیاد مسکن در چهارمحال و بختیاری احداث شد166 میلیارد ریال پروژه بنیاد مسکن بوشهر دهه فجر بهره‌برداری می‌‌شود350 میلیارد تومان پروژه بنیاد مسکن فارس در دهه فجر به بهره‌برداری می‌‌رسد

تسنیم:کیفیت در کار شما در چه جایگاهی قرار دارد و نظارت بر واحدهای مسکونی به چه صورت انجام می‌شود؟

رئیسی: برای ما در حوزه مسکن کیفیت یک برند اصلی است و به عنوان یک شاخص می‌باشد که نمونه آن را می‌توان در اتفاقات اخیر دید. استان‌هایی که درگیر سیل و زلزله بودند براساس آمار هیچکدام از واحدهایی که توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ساخته شده بود تخریب نشد، در استان خودمان هم به همین شکل است و ما همیشه برند مقاوم‌سازی را در همه پروژه‌های مسکن شهری و روستایی انعکاس داده‌ایم.

در بحث نظارت‌ها هم که نظارت توسط همکاران نظام فنی صورت می‌گیرد که در مرحله اول نظارت ناظران نظام فنی روستایی، در مرحله بعد نظارت ناظران شهرستان، مرحله سوم نظارت ناظران استان و در پایان نیز ناظران مرکزی پروژه را نظارت و بررسی می‌کنند و در این پروژه‌ها در واگذاری رعایت ضوابط و قواعد، نحوه ساخت و ساز و رعایت الگوی ساخت، پدافند غیرعامل و اصول معیشتی دیده می‌شود.

تسنیم: اقدامات انجام شده در حوزه مسکن شهری تاکنون چه بوده وآیا همه اقشار می‌توانند از واحدهای احداث شده استفاده کنند؟

رئیسی: در حوزه مسکن شهری حدود 2 هزار واحد انجام و تقریبا حدود 250 واحد هم برنامه سال 98 است که از قبل مصوب شده بود. در حال حاضر در شهرکرد یک پروژه 54 واحدی در حال احداث است که حدود 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در تلاش هستیم که تا پایان سال واحدها تحویل شود و در مجاورت همین پروژه یک پروژه 48 واحدی دیگر نیز احداث شده ‌که با رعایت شرایط و قوانین به متقاضیان واگذار می‌شود.

 سیستم یک سیستم منعطف است و با توجه به اختیاراتی که در ضوابط و قواعد داریم در همه شهرها امکان ساخت و ساز پروژه مسکن وجود دارد و احداث مسکن به دو صورت تکمیلی و سفتکاری انجام می‌شود که این بسته به سلیقه متقاضی دارد . در این حوزه هم تسهیلات 40 میلیون تومانی بانک مسکن را داریم که برای خانه اولی‌ها 9 درصد و برای مابقی متقاضیان 18 درصد می‌باشد و مدت زمان پرداخت بلند مدت است.

یکسری اراضی با عنوان اقشار کم درآمد به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تحویل می‌شود و افرادی که تاکنون از امکانات دولتی استفاده نکرده‌اند و یا زنان سرپرست خانوار و خودسرپرستان می‌توانند از این واحدها بهره‌مند شوند. برای اینگونه اقشار چون زمین را راه و شهرسازی به ما می‌دهد با قیمت تمام شده تحویل می‌شود و حُسن این کار این است که قیمت زمین خودش را در قیمت ساختمان نشان نمی‌دهد و جامعه هدف هم مشخص است.

همین واحدهای مسکن شهری در شهرهای دیگر هم احداث می‌شوند و تفاوتشان این است که در شهرهای بالای 25 هزار نفر جمعیت صرف تسهیلات بانک مسکن، بانک قرض الحسنه مهر ایران و قرض الحسنه رسالت را داریم که مجموعا حدود 80 میلیون تومان است اما در شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت علاوه بر تسهیلات ذکر شده 40 میلیون تومان تسهیلات دیگر هم داریم که متقاضی با کمترین آورده و نقدینگی صاحب مسکن می‌شوند.

تسنیم: چند روزی است در فضای مجازی برای تعدادی از متقاضیان این سوال پیش آمده که بحث ثبت نام متقاضیان مسکن برچه اساسی انجام و در حال حاضر به کجا رسیده است؟

رئیسی: با توجه به اینکه احساس کردیم نیاز و تقاضای مسکن در استان وجود دارد و شاید این نیاز احصاء نشده است بنابراین در جلسات مختلف استانداری از جمله جلسه شورای تأمین مسکن و شورای اشتغال بحث ثبت نام متقاضیان مطرح و مسئولان طرح را پسندیدند و مصوب شد و 2 تکلیف بر ما و راه و شهرسازی گذاشتند و مصوبه این بود که از طریق ثبت نام نیاز متقاضیان به مسکن احصا شود و بعد از آن راه وشهرسازی به دو صورت زمین در اختیار ما قرار دهد. اول اینکه زمین برای دهک‌های جامعه به گونه‌ای که قیمت تمام شده مسکن برای این افراد افزایش نداشته باشد و دوم اینکه تعدادی اراضی را در اختیار ما قرار دهد تا سهمی در حوزه اشتغال و تولید مسکن هم داشته باشیم.

ثبت نام از متقاضیان در مرکز استان و شهرستان‌ها با کمک فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها انجام شد و برای ثبت نام هیچگونه وجهی دریافت نشد و صرف دریافت یک تقاضا بود چون فصل کاری در استان کوتاه است ما فرصت چندانی جهت طراحی سایت و سامانه برای اجرای این کار را نداشتیم و تلاشمان این بود که به کار سرعت دهیم که در نهایت 35 هزار و 506 متقاضی ثبت نام کردند.

اما برای زمان ساخت این واحدها باید عرض کنم که کار زمان‌بر است همانگونه که مسکن مهر طی حدودا 8 سال تکمیل شد. هر چند ما چنین زمانی را برای این کار متصور نیستیم و پیش‌بینی ما این است که طی افق 4 ساله به شرط تأمین زمین و تسهیلاتی که داریم بتوانیم متقاضیان واقعی را در اولویت اول و بعد هم سایر متقاضیان را خانه‌دار کنیم.

این میزان ثبت نام با پایشی که انجام می‌شود حتما در بخشی هم ریزش داریم اما قطعا بخش قابل توجهی هم واجد شرایط هستند که تلاشمان این است با همکاری مسئولان این کار به مرحله اجرا برسد.

تسنیم: با توجه به طرحی که دولت برای ساخت مسکن به عنوان اقدام ملی اعلام کرد بفرمایید سهمیه استان چقدر است؟

رئیسی: برای رونق مسکن دولت طرحی را مصوب کرد و در اقدام ملی وظیفه سنگینی را بر عهده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار داده که استان ما هم 600 واحد سهمیه دارد که 200 واحد در مرکز استان و مابقی آن در سایر شهرستان‌ها است البته این سهمیه تا 2 هزار سهم قابل افزایش است و تاکنون با همراهی خوب راه و شهرسازی اراضی در شهرهای مختلف برای 560 واحد شناسایی شده که بعد از تحویل به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مراحل امور اداری و اخذ مجوزات انجام می‌شود که امیدواریم بتوانیم قبل از نیمه سال کار را شروع کنیم.

تسنیم:با توجه به اینکه امسال سال رونق تولید است بفرمایید این نهاد انقلابی چه نقشی در راستای تحقق سیاست‌های تبیین شده می‌تواند داشته باشد؟

رئیسی: مسکن به عنوان یک صنعت پیشران است به تعبیری می‌گویند 180 رشته صنعت و اشتغال وابسته به مسکن است حال اگر در هر شهری 50 واحد مسکونی شروع شود حدود 50 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌شود و بخشی هم آورده متقاضی است که چرخه اشتغال تحرک بیشتری پیدا می‌کند بنابراین در بخش مسکن دو معقوله ایجاد اشتغال و خانه‌دار شدن افراد دنبال می‌شود.

تسنیم:سخن پایانی؟

رئیسی: ضمن تشکر از مسئولان ارشد استانی  از همه دستگاه‌ها، بانک‌ها، نهادها، دستگاه‌های خدمات رسان، از شهرداران، شوراها و دهیاران استدعا می‌نمایم که یاریگر ما باشند تا بتوانیم ضمن تولید مسکن و ایجاد اشتغال جهت تحقق شعار سال رونق تولید گامی هر چند کوچک برداریم.

انتهای پیام/ش

R41350/P/S6,54/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۱۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۲۷ شهر جدید در نقاط ساحلی

مدیرکل توسعه امور مسکن شرکت عمران شهرهای جدید ایران، گفت: مکان‌یابی ۲۷ نقطه ساحلی برای احداث شهرهای جدید در کشور در حال انجام است، اولین مکان ساحلی در بندرعباس کلنگ‌زنی شده و به‌زودی شاهد نتایج آن خواهیم بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سید مهدی میرجوادی ظهر امروز در جریان بازدید از شهر جدید امیرکبیر، اظهار داشت: عملکرد شهرهای جدید با گذشته قابل قیاس نیست و عملکرد رو به رشد و پیشرفتی بوده است. در سطح کشور بالغ بر 170 هزار واحد پروژه فعال در طرح نهضت ملی وجود دارد که بیش از 12 هزار قطعه زمین در قالب انفرادی و جمعی و سه هزار قطعه زمین در قالب جوانی جمعیت در شهرهای جدید کشور در این طرح واگذار شده است.

وی با بیان اینکه رسالت ما شهرسازی است، افزود: بر اساس سیاست کلان کشور برای ساماندهی جمعیت کلان‌شهرها سیاست شهرهای جدید از دهه 60 در کشور اجرا شد و امروز بعد از گذشته سه دهه برخی از شهرها به اهداف خود نزدیک و برخی دیگر به هدف خود نرسیدند. طرح‌های حمایتی مسکن مهر و نهضت ملی سبب شد واگذاری مسکن در شهر جدید به شدت افزایش پیدا کند و جمعیت در این سکونتگاه‌ها بیشتر شود.

مدیرکل دفتر توسعه امور مسکن شهرهای جدید تصریح کرد: ساختار شهرهای جدید کشور بسیار منظم است و بر اساس طرح جامع و اصول مهندسی شکل گرفته است اما قطعا نواقصی هم دارد، براساس آمایش سرزمینی اگر شهرهای جدید به عنوان توسعه شهر مد نظر باشند باید در برخی از طرح‌ها تجدید نظر داشته باشیم و در حوزه‌های اقتصادی فعال‌تر باشیم، توسعه کالبدی داشته باشیم و فضای شهری را فراهم کنیم همچنین کارکردهای اقتصادی اجتماعی و فرهنگی شهر را فعال کنیم که در این راستا نیازمند همکاری سرمایه گذاران برای کمک به شبکه دولت هستیم  همچنین برای رسیدن به توسعه اقتصادی نیازمند مشارکت مردم در حوزه ساخت هستم.

میرجوادی بیان کرد: دستور کاری که امروز در وزارتخانه به شدت دنبال می‌شود مکان‌یابی 27 نقطه شهرهای ساحلی در کشور است که در ماه‌های اخیر نخستین شهر ساحلی در بندر عباس کلنگ زنی شد و یک صفحه جدید بر اساس مطالعات علمی در کشور باز شد و به زودی نتایج آن را خواهیم دید، شهر جدید مهاجران امروز یک شهر شکل گرفته است بنابراین نگاه ما به این شهر باید به عنوان منبع خوب و اقتصاد محور باشد که تولید و درآمد به همراه داشته باشد نگاه کرد، اما شهر امیرکبیر با نقطه مطلوب فاصله دارد و برای شکل گیری شهر باید زیرساخت‌ها فراهم شود.

وی ادامه داد: 100 هزار واحد مسکن مهر در شهرهای جدید کشور باقی مانده بود که دارای نواقصی بودند و رفع نواقص در دستور کار قرار گرفت تاکنون نواقص 70 هزار واحد مسکن مهر در شهرهای جدید کشور رفع شده است و تنها 30 هزار واحد باقی مانده که باید سریع‌تر رفع شود چراکه انتظار نداریم پرونده مسکن مهر باز بماند، در دولت سیزدهم تاکید داریم پرونده مسکن مهر به طور کامل جمع شود، به متقاضیان مسکن مهر اطلاع‌رسانی شود تا قراردادهای خود را دریافت کنند و مابقی باقیمانده کارهای جزئی مساکن مهر امسال نهایی شود.

مدیرکل دفتر توسعه امور مسکن شهرهای جدید افزود: یک هزار و 600 واحد مسکن مهر در شهر مهاجران توسط شرکت عمران ساخته شد اما در طرح نهضت ملی مسکن انتظار بیشتری از شهرهای جدید وجود دارد، به ویژه در شهر جدید امیر کبیر سیاست دولت بر ویلایی سازی و واگذاری قطعات زمین است و انتظار داریم طرح حمایتی نهضت ملی در شهر امیرکبیر به خوبی دنبال شود. همچنین انتظار داریم بانک‌ها بر مبنای قانون جهش مسکن 20 درصدی که مکلف هستند و سهیمه ای که بانک مرکزی تعیین کرده را پرداخت کنند.

میرجوادی عنوان کرد: بر اساس دستور وزیر راه و شهرسازی در سال جدید هر ماه افتتاح خواهیم داشت و ماه گذشته در سهند هزار واحد تحویل شد و در  پردیس، هشتگرد و غیره به زودی افتتاح پروژه‌های نهضت ملی را خواهیم داشت و هم مسکن مهر تحویل خواهند شد. در شهر جدید امیرکبیر مقرر شد اقدامات 200 واحد نهایی شود همچنین در پروژه ستاد اجرایی فرمان امام  قدم‌های نهایی برداشته شود و به‌زودی شاهد افتتاح باشیم.

وی ادامه داد: در سایر پروژه‌ها نیازمند همکاری بانک‌ها در تامین مالی هستیم همچنین مردم باید در بحث آورده کمک کنند تا روند ساخت پروژه‌‌ها شتاب گیرد. میانگین پیشرفت در شهر مهاجران و امیر کبیر طی سال گذشته 35 درصد بوده که نشان از رشد فعالیت‌های عمرانی در این شهر دارد. انتظار داریم هفته‌ای یک درصد پروژه‌ها پیشرفت داشته باشند تا پروژه‌ها به زودی تحویل شوند اما در تامین مالی مشکلاتی وجود دارد.

مدیرکل دفترتوسعه امور مسکن شهرهای جدید بیان کرد: 4500 واحد در شهر  مهاجران و حدود 2 یا 3 هزار واحد در امیرکبیر قرار داد مشارکت مدنی ندارد و همکاران در استان باید کمک داشته باشند و برای افزایش سطح رضایتمندی مردم استان هر یک از بانک‌ها باید عهده‌دار یک پروژه باشند. سال گذشته از سوی ریاست جمهور به شبکه بانکی ابلاغ شد که تسهیلات و تامین مالی 400 هزار واحد نهضت ملی انجام شود و در شهر امیرکبیر باید این مهم اجرا شود.

میرجوادی تصریح کرد: طبق آخرین وضعیت در طرح نهضت ملی مسکن بیش از 2 میلیون و 500 هزار واحد در کل کشور در حال ساخت است. دولت شیوه‌های مختلفی از جمله انبوه سازی، واگذاری انفرادی و گروهی و غیره را برای اجرایی شدن طرح نهضت ملی به کار گرفته است. وزارت راه و شهرسازی میدان‌دار کار است ولی ساخت مسکن صرفا با تلاش‌های شبکه وزارت راه و شهرسازی به نتیجه نمی‌رسد که یکی از مشکلات تامین مالی و خدمات‌رسانی است و انتظار داریم دستگاه‌های خدمات‌رسان برای تکمیل زیرساخت‌ها در شهرهای جدید همکاری داشته باشند تا با افتتاح پروژه‌ها با مشکلات زیرساخت مواجه نشویم و نارضایتی مردم را به همراه نداشته باشد. در کشور ظرفیت ساخت 4 میلیون مسکن وجود داشته که این طرح در دستور کار قرار گرفت بنابراین باید این امر با همکاری و مشارکت دستگاه‌ها محقق گردد.

وی اضافه کرد: امسال سال خوبی در حوزه مسکن خواهد بود‌، خوشبختانه در چند سال اخیر تا حدودی در کنترل قیمت‌ها موفق بودیم و سیاست‌های مختلفی در این دولت دنبال می‌شود تا مهم‌ترین بخش سبد خانوار که مسکن است و در هزینه‌های 50 تا 70 درصدی سبد خانوار ایفا نقش دارد را تامین کنیم. بالغ بر 400 هزار واحد شبکه بانکی کشور تسهیلات ودیعه مسکن پرداخت کرده‌اند، سیاست رشد مسکن در دولت سیزدهم دنبال شده است و در تمام شهرهایی که امکان تامین زمین وجود داشته باشد هم واگذاری زمین انجام می‌شود، شهرهای پردیس، بهارستان و پرند با مشکل زمین مواجه‌اند اما در باقی شهرهای جدید کشور نیز که زمین وجود دارد هدف ما ویلایی سازی است.

مدیرکل دفتر توسعه امور مسکن شهرهای جدید بیان کرد: در عصر هوش مصنوعی دولت باید به سمت الکترونیکی شدن پیش برود، خوشبختانه شرکت‌های عمران امروز می‌توانند خدمات خود را در بستر خدمات الکترونیک در قالب عرصه، فروش اقساطی، تحویل واحدها حتی شکایات و دیدار مردم با مدیرعامل و هیئت مدیره انجام دهند حتی این سامانه پشتیبانی دارد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • پیشرفت انبوه سازی طرح نهضت ملی مسکن سمنان ۶۵ درصد است
  • وجود ۱۹ هزار واحد مسکونی در حال ساخت در سمنان
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • احداث ۳۸۱۱ واحد مسکن ملی توسط بنیاد مسکن کردستان+فیلم
  • ۳۹۳۹ واحد مسکونی در بندرلنگه احداث می‌شود
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • رشد ۴۴ درصدی مبلغ تسهیلات پرداختی در سال ۱۴۰۲
  • احداث ۲۷ شهر جدید در نقاط ساحلی
  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است