Web Analytics Made Easy - Statcounter


مراسم نکوداشت هفتاد و هفتمین سالگرد تولد پروفسورعلی‌اکبر فرهنگی، پدر علم مدیریت رسانه و چهره ماندگار کشور روز گذشته با حضور معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، رئیس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد تهران مرکزی و برخی از اساتید برتر کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر علی غیاثیان دبیر اجرایی مراسم نکوداشت هفتاد و هفتمین سالگرد تولد پروفسورعلی‌اکبر فرهنگی در این مراسم گفت: این مراسم به همت فصلنامه تحقیقات رسانه، معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، انجمن فعالان اصحاب رسانه و جمعی از شاگردان و دوستداران ایشان برگزار شد.
وی افزود: بی‌شک نیم قرن تلاش و خدمات ارزنده دکتر فرهنگی در عرصه ارتباطات و مدیریت رسانه در کشور بزرگ‌ترین میراث ماندگار در جامعه علمی و فرهنگی ایران عزیز محسوب می‌شود.
دکتر غیاثیان تصریح کرد: تأسیس مدیریت رسانه توسط ایشان گامی بلند بود و امروز می‌بینید همین گام چطور دانشجویان برتری را به جامعه ایران تحویل داده است.
وی افزود: دکتر علی اکبر فرهنگی اگرچه در سال 1384 به عنوان چهره ماندگار کشور در رشته مدیریت معرفی شد اما ایشان بعد از این جایزه نیز در راه دادن زکات علم از پای نایستاد .
دکتر غیاثیان در ادامه گفت: بیش از بیست سال است که افتخار شاگردی استاد را دارم، دکتر فرهنگی استادی اخلاق مدار، فرهیخته و پدری مهربان برای شاگردانشان هستند، بی شک برگزاری چنین مراسمی می تواند در یادآوری خدمات بی شمار ایشان به  فرهنگ و ارتباطات کشور کمک شایانی کند.
در ادامه دکتر مهدی اختر محققی مدیر مسئول فصلنامه تحقیقات رسانه نیز در خصوص برگزاری این مراسم گفت: این رسم خوبی است که برای بزرگان و فرهیختگان کشورمان مراسم نکوداشت  برگزار کنیم . من افتخار شاگردی استاد را سالهاست دارم . همه ساله مراسم نکوداشت استاد توسط شاگردان، دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی برگزار می شود .
وی افزود: در حوزه ارتباطات استاد شاگردان زیادی را تربیت کرده اند و این افراد هم اکنون در اکثر رسانه های کشور به فعالیت مشغول هستند، برگزاری این مراسم تجلیلی از خدمات استاد در راستای تربیت مدیران رسانه ای در کشور می باشد. امیدوار هستیم ایشان همیشه تندرست باشند و 120سالگی شان را جشن بگیریم.
دکتر خدادی معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز طی سخنانی در این مراسم گفت: بیشتر از آنچه بشر امروز به دنبال دانش باشد بدنبال انسان هست و هر آنچه قرار است خوب باشد برای انسانیت است باور من نیز این است که معرفت آقای دکتر فرهنگی را باید شناخت و نهادینه کرد.
وی تصریح کرد: قبل از هرچیزی  باید یاد بگیریم تا بتوانیم یاد بدهیم و از این جلسه فرهنگی وار بیرون بیاییم و من به نوبه خود از نعمت وجود  استاد فرهنگی  خدا را شاکر هستم.
در ادامه دکتر اکبر نصرالهی رئیس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه‌ دانشگاه آزاد تهران مرکزی نیز ضمن تبریک سالروز تولد استاد فرهنگی بر ضرورت برگزاری چنین مراسمی تاکید کرد و گفت: اگر دکتر فرهنگی در مجامع علمی نبود این رشد و بالندگی در دپارتمان مدیریت رسانه وجود نداشت.
دکتر محکی عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران  نیز دیگر سخنران این مراسم در ادامه گفت: دکتر فرهنگی علاوه بر دانش وسیع در حوزه ارتباطات و مدیریت، آبروی جامع علمی کشور هستند و وجود افرادی مثل دکتر فرهنگی فرصت مغتنمی در فضای علمی کشور است.
در ادامه این مراسم پروفسور فرهنگی ضمن تقدیر و تشکر از برگزارکنندگان این مراسم، گفت: ما وارث فرهنگ بزرگ و بالنده ایران هستیم و علم برای این است که چراغ راه ما و باعث حرکت ما بشود.
وی با بیان اینکه ما که وارث چنین فرهنگی هستیم آنچه برای من روشن این است که این فرهنگ از دیرباز راه خود را شروع کرده و تا به امروز ادامه داده، تصریح کرد:  ایران در چهارراه حوادث تاریخ جهان قرار گرفته است تمدن غربی در همه ادوار چشم به تمدن شرقی دوخته است مثل روز برای من روشن است نسل امروز  پرچمدار عزت و مجد ایران خواهد بود.
گفتنی است؛ مراسم با بریدن کیک تولد و اهدای هدایا از سوی همکاران، شاگردان و دوستان این استاد فرهیخته در فضایی صمیمی برگزار شد.
در این مراسم از تمبر استاد فرهنگی رونمایی و کارت عضویت افتخاری انجمن فعالان اصحاب رسانه نیز به ایشان تقدیم شد.
همچنین در این مراسم دكتر امیرروشن بخش معاون ارتباطات و امور مشاركت هاى كمیسیون ملى یونسكو تقدیرنامه یونسكو را به پاس یك عمر تلاش مجدانه در عرصه ارتباطات، مدیریت رسانه و علوم اجتماعى به پروفسور على اكبر فرهنگى اهدا كرد.
روشن بخش در این مراسم ضمن قرائت متن لوح یونسكو از دكتر محكى عضو كمیته ملى ارتباطات كمیسیون ملى یونسكو خواست تا به نمایندگى از یونسكو این لوح را به ایشان اهدا نماید.
خاطرنشان می شود؛  پروفسور علی‌اکبر فرهنگی چهره ماندگار کشور و پدر علم مدیریت رسانه ایران 9 تیر ماه سال 1321 به دنیا آمد و تاکنون بیش از 60 کتاب در حوزهای  ارتباطات، مدیریت فرهنگ و … تالیف کرده  است که از شاخص ترین آنها  می‌توان  به «تکنولوژی و تکامل فرهنگی»، «ارتباطات انسانی»، «مدیریت بازار»، «ارتباطات غیر کلامی»، «تنش در محیط کار »،«مبانی ارتباطات سازمان سنجش آموزش کشور»، «فرهنگ علوم اجتماعی با جمعی از نویسندگان»، «نظریه ‌های ارتباطات سازمانی» … اشاره کرد، جدید ترین کتاب پروفسور فرهنگی  کتاب شعر در جستجوی خورشید است که توسط انتشارات راِئین منتشر و روانه بازار کتاب شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پرفسور علی اکبر فرهنگی بزرگداشت خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۲۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های این کشور ممنوع شد

به گزارش همشهری آنلاین، در نشست هیات رسانه‌ای بازدید کننده ایران به ریاست فرشاد مهدی‌پور، معاون رسانه‌ای و تبلیغات وزارت ارشاد با هیات کمیسیون رسانه و ارتباطات عراق به ریاست علی الموید که در بغداد برگزار شد، دو طرف درباره گسترش همکاری های دوجانبه رسانه‌ای، مدیریت تولید محتوا، جلوگیری از اخبار جعلی و تشکیل اتاق فکر مشترک و همچنین بازتاب جهانی مراسم اربعین رایزنی و تبادل نظر کردند.

در این نشست فرشاد مهدی پور با تاکید بر اولویت دادن به مسئله فلسطین به عنوان اولویت جهان اسلام، پیشنهاد کرد رویداد بزرگی با حضور فعالان رسانه‌ای حامی فلسطین در کشور عراق برگزار شود تا از ظرفیتهای آحاد و افکار عمومی کشورهای اسلامی استفاده شود.

همچنین علی الموید، رئیس کمیسون رسانه و ارتباطات عراق نیز در این نشست ضمن تاکید بر گسترش روابط رسانه‌ای دو کشور ایران و عراق، پرداختن به اهمیت مسئله فلسطین را ضروری دانست و گفت: اربعین همیشه استمرار داشته است و دارد و مسئله فلسطین نیز تا پیروزی کامل امت اسلام و نابودی رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داشت‌.

وی افزود: استفاده از کلمه اسرائیل در رسانه‌های عراق ممنوع شده است و بجای آن از رژیم صهیونیستی یا رژیم غاصب صهیونیستی استفاده می‌شود. فشارهایی از سوی آمریکا و برخی کشورها برای جلوگیری از اجرای آن وارد شد اما این مسئله قانونی و اجرایی شده است.

رئیس کمیسیون رسانه و ارتباطات عراق در ادامه گفت: روز جمعه همه دانشگاه‌های عراق شاهد برپایی تظاهرات در حمایت و همبستگی با دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا که مورد سرکوب و ضرب و شتم قرار گرفتند بود.

وی همچنین درباره موضع دولت عراق بیان کرد: نخست وزیر در نشست سازمان ملل و همچنین گفت‌وگو با بایدن، دفاع مقتدرانه‌ای ملت مظلوم فلسطین‌ کرد که بی‌سابقه بود.

الموید در ادامه با اشاره به برگزاری همایش کشورهای عربی در امارات متحده عربی در آینده نزدیک خاطرنشان کرد: این همایش را به کارزار بزرگ عربی دفاع از ملت فلسطین تبدیل خواهیم کرد و به برخی کشورها اعلام کرده‌ایم و آن‌ها هم استقبال کرده‌اند.

کد خبر 849129 منبع: ایسنا برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه رژيم صهيونيستى عراق

دیگر خبرها

  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • جبلی: مسعود اسکویی مصداق بارز نشاط و سرزندگی بود
  • وداع با یکی از بهترین معلمان رسانه؛ راز محبوبیت اسکویی چه بود؟
  • وداع با یکی از بهترین‌ معلمان رسانه/ راز محبوبیت اسکویی چه بود؟
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های این کشور ممنوع شد
  • (تصاویر) بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران، مهمان «مست عشق»!
  • بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر)
  • بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند