Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ حیدری گفت: ۹۰۴ اثر به دبیرخانه جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس در فضای مجازی واصل شد که ۹۵ درصد از شرکت کنندگان در جشنواره و حائزان رتبه های برتر جوانان بودند.

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، سرهنگ «حمید حیدری» امروز دوشنبه دهم تیر در جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی گفت: دفاع مقدس به عنوان بزرگترین رویداد پس از انقلاب اسلامی هشت سال پر افتخار را برای این مرز و بوم رقم زده و تا همیشه تاریخ باقی خواهد ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتقال مفاهیم غنی آن دوران و معرفی پدیدآورندگان آن حماسه جاودان جهت الگوپذیری نسل جوان بهترین نسخه برای غلبه بر مشکلات و تنگناهای کنونی می باشد.

 

رییس مرکز توسعه و ترویج فرهنگ دفاع مقدس در فضای مجازی گفت: امروز با پیشرفت فناوری ها فضای مجازی به تمامی سطوح زندگی و جامعه نفوذ کرده و بهره گیری از ظرفیت های بی بدیل این فضا یک ضرورت انکارناپذیر است، همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند حضور در فضای مجازی باید یک حضور جریان ساز باشد.

 

وی تصریح کرد: اندیشه پروری، معرفت افزایی و انتقال مفاهیم و آرمان ها و بینش های عمیق دفاع مقدس به نقش جوان در قالب های نو، ترویج ارزش های آن دوران طلایی در جامعه، شناسایی، هدایت و سازماندهی گروه های تخصصی، شبکه سازی و بکارگیری فعالان متخصص و متعهد از بین دانشجویان، هنرجویان و دیگر جوانان مبتکر و خلاق و ایجاد بانک اطلاعاتی از فعالان مردمی و تشکل های صنفی دفاع مقدس در فضای مجازی با هدف جریان سازی موثر از اولویت های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس است لذا برگزاری اولین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی در دستور کار قرار گرفت.

 

حیدری اظهار کرد: فراخوان و معرفی بخش های پنج گانه جشنواره در نشست اولیه مهلت دریافت آثار تا پایان آبان ماه اعلام ولی به دلیل درخواست های مکرر شرکت کنندگان تا پایان آذر تمدید و در این مدت 904 اثر به دبیرخانه جشنواره واصل شد و آثار دریافتی پس از جمع بندی بر اساس معیارهای اعلامی توسط کمیته انتخاب بررسی و جهت ارزیابی نهایی در اختیار هیئت داوران قرار گرفت.

 

رییس مرکز توسعه و ترویج فرهنگ دفاع مقدس در فضای مجازی بیان کرد: جوانان انقلابی، مومن و دانا در بیانیه گام دوم انقلاب مورد تاکید مقام معظم رهبری است و جای بسی افتخار و خوشحالی است که بیش از 95 درصد از شرکت کنندگان در جشنواره و حائزان رتبه های برتر از خیل جوانان شایسته کشور می باشند، همان گونه که حماسه سازان دوران پر افتخار هشت سال دفاع مقدس نیز از جوانان برومند این مرز و بوم بودند.

پایان پیام/35

منبع: شبستان

کلیدواژه: جنوب کرمان دهه کرامت تشییع شهدای گمنام شهادت امام صادق ع قوه قضائیه بیرجند پارسی پوش شهید بهشتی گلپایگان دوران دفاع مقدس فضای مجازی دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۴۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم اردبیلی اظهارکرد: با پایان مهلت زمان شرکت در جشنواره قصه‎ گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ» 583 اثر از سوی دبیرخانه این جشنواره اعلام وصول شد که 461 اثر واجد شرایط بود.از میان آثار دریافت شده،319 اثر  در قالب فایل صوتی، 118 اثر در قالب فیلم و 24اثر هم به صورت داستان مصور ارائه شده است.

وی با اشاره به برگزاری جلسه شورای سیاست‎گذاری این جشنواره هم تصریح کرد: موفقیت جشنواره با همراهی مردمی ارتباط مستقیم دارد و این ارزش را می‌توان با تعداد آثار رسیده به جشنواره قضاوت کرد، با توجه به کوتاه بودن زمان ارسال آثار به جشنواره، تعداد آثار رسیده تحسین برانگیز بود.

وی ادامه داد: آنچه موجب می‌شود جشنواره‌ها موفق عمل کنند، هدف گذاری دقیق و شفاف طراحان آن است که مدیریت شهری توانسته با هدف گذاری و شناسایی نیاز جامعه در این مسیر گام موثری بردارد.

اردبیلی با تاکید بر این مهم که کیفیت آثار رسیده به جشنواره مهر تاییدی بر این گفته است، تداوم برگزاری این رویداد را در گرو برنامه ریزی دقیق دانست .

مشاور شهردار تهران در امور زنان وخانواده همچنین گفت: جشنواره‌ها برای تداوم، نیازمند ایجاد ارتباط موثر در بین تمامی بدنه اجرایی جشنواره و معرفی اندیشه ها و اهداف جشنواره به علاقه‌مندان و شرکت کنندگان هستند.

وی تاکید کرد: هدف از برگزاری جشنواره «نون، قصه و نمک مادربزرگ» در واقع یک فرصت منحصر به فرد برای ارتباط با ریشه‌های فرهنگی و تقویت ارتباطات خانوادگی بود تا به عنوان یک پل ارتباطی بین نسل‌ها، روایت‌های قدیمی را به نسل امروز و فردا منتقل ‌کند.

اردبیلی در خصوص فعالیت های انجام شده در دبیرخانه جشنواره قصه گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ» به ارتباط مخاطبان در فضای مجازی اشاره و بیان کرد: فعالیت اداره‏های امور زنان و خانواده مناطق شهرداری تهران در راستای معرفی جشنواره بسیار موثر بود و همکاری با دبیرخانه سبب شناخت بهتر این جشنواره در شهر تهران شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران
  • امیر آراسته: جوانان درس مقاومت را از شهدا فرابگیرند
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است