Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدیجه جنگیز، نامزد جمال خاشقجی، روزنامه نگار منتقد سعودی که اکتبر گذشته در کنسولگری عربستان در استانبول به قتل رسید، در گفت‌وگو با خبرگزاری آناتولی درباره گزارش اخیر سازمان ملل، سکوت محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در خصوص این گزارش و زندگی خود پس از قتل نامزدش صحبت کرد.

او که برای شرکت در چهل و یکمین جلسه شورای حقوق بشر سازمان ملل به ژنو سفر کرده، تاکید کرد، این گزارش دفتر سازمان ملل در ژنو و همچنین جامعه بین‌الملل را شوکه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنگیز در خصوص سکوت بن سلمان درباره این گزارش اظهار کرد: عدم اظهار نظر او درباره این گزارش که از او به عنوان یکی از مظنونان این پرونده نام برده، نشان می‌دهد که برخی افراد مدارکی در دست دارند که حاکی از دست داشتن احتمالی او در این قتل است.

وی افزود: سکوت بن سلمان می‌تواند به دلیل نگرانی او از رو شدن مدارکی باشد که در صورت ادامه یافتن این تحقیقات، او را به این پرونده ربط خواهند داد.

نامزد جمال خاشقجی اظهار کرد، سکوت بن سلمان به رغم اشاره به نامش در گزارش سازمان ملل غیرمنطقی و "سوال برانگیز" است.

او با اشاره به درخواستی که برای انجام تحقیقات بین‌المللی در گزارش کالامارد مطرح شده، اظهار کرد: مخاطب این درخواست آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل است زیرا او عالی‌ترین جایگاه را برای اقدام جهانی در خصوص این تحقیقات دارد.

جنگیز همچنین از کشورهای غربی نظیر انگلیس، کانادا و نروژ درخواست کرد از تحقیقات بین‌المللی درباره این پرونده حمایت کنند زیرا تحقیقاتی که از سوی عربستان صورت گرفت "مشروعیت قانونی" نداشت و از مجرمان احتمالی این پرونده "محافظت کرد".

نامزد خاشقجی اظهار کرد، بی‌اطلاعی از محل جسد این روزنامه نگار منتقد موجب شده که او تصور کند خاشقجی هنوز زنده است و "دچار آسیب روحی و عاطفی شده است".

او در این باره گفت: هنوز نمی‌دانم با جسد جمال چه کرده‌ و آن را به کجا برده‌اند و این سوالات من را سردرگم کرده‌اند. افکار وحشتناکی به ذهنم می آیند، مثل اینکه بدن او را حل یا کار دیگری با آن کرده‌اند اما واقعاً هیچ اطلاعی درباره جسد او ندارم./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۴۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند

عباس مسجدی در جلسه شورای معاونین سازمان که با حضور دکتر سیدرضا مظهری رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، گفت: امکان دسترسی برخط به پرونده‌های بیمارستانی افرادی که برای تعیین خسارت به مراکز پزشکی قانونی مراجعه می‌کنند یکی از درخواست‌های جدی سازمان در سال‌های گذشته بود که خوشبختانه با همکاری مناسب وزارت بهداشت به تازگی امکان تبادل الکترونیک پرونده‌های بیماران محقق شده است.

وی افزود: درخواست پرونده‌های بیمارستانی از برخی مراجعین پزشکی قانونی که برای اعلام نظر کارشناسی نیاز به تکمیل پرونده دارند وقت زیادی از مردم تلف می‌کند، اما خوشبختانه با فراهم شدن امکان تبادل الکترونیک این پرونده ها، ضمن عدم نیاز به مراجعه حضوری مراجعین به مراکز درمانی برای دریافت تصاویر پرونده‌های بالینی، از اطاله دادرسی جلوگیری و سرعت در اظهار نظر کارشناسی افزایش می‌یابد.

دکتر مسجدی با اظهار امیدواری در خصوص ادامه دار بودن اجرای این طرح، خاطرنشان کرد: فراهم شدن این امکان برای کارشناسان سازمان در راستای پاسخدهی سریع­تر به مراجعین و تسهیل ارائه خدمت به آنان بسیار مهم است و مراجعین سازمان نیز که عمدتا افراد متألم و آسیب دیده هستند، از آن منتفع خواهند شد لذا امیدواریم زین پس همکاری‌های بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی کشور برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم تداوم داشته باشد.

پیگیری‌های پزشکی قانونی برای تسهیل امور مراجعین قابل تقدیر است

در ادامه این جلسه دکتر سید رضا مظهری رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پیگیری و مطالبه پزشکی قانونی برای راه اندازی و فعال شدن سامانه دسترسی به پرونده‌های بیمارستانی مراجعین به منظور تسهیل امور مردم قابل تقدیر و قدردانی است.

وی افزود: موضوع تبادل اسناد بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی یکی از اهداف برنامه رگلاتور-اپراتور وزارت بهداشت در قالب برنامه پنج ساله هفتم است که به صورت پروژه‌ای مشترک با پزشکی قانونی اجرا خواهد شد.

دکتر مظهری اظهار داشت: در حال حاضر تمام زیر ساخت‌های لازم برای برقراری این تبادل فراهم شده است و پیش بینی می‌شود تا پایان ماه جاری (اردیبهشت ۱۴۰۳) امکان این دسترسی در مراکز پزشکی قانونی سراسر کشور فراهم شود.

به گفته رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب این اقدام و از طریق این سامانه کارشناسان پزشکی قانونی که در خصوص میزان و نوع خسارت و آسیب‌های وارد شده به مراجعین اظهار نظر کارشناسی می‌کنند، می‌توانند به جزئیات پرونده‌های بیمارستانی و مراحل درمان او دسترسی داشته باشند و به این واسطه، پاسخدهی در زمان سریع تری به مردم صورت گیرد.

گفتنی است در این جلسه معاونین و جمعی از مدیران کل سازمان پزشکی قانونی کشور و دکتر حسن واعظی رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • محکومیت مبل ساز متقلب در زنجان
  • سکوت رژیم‌های خودکامه عربی در برابر کنشگری پیرامون آرمان فلسطین
  • تأکید بن سلمان بر مخالفت عربستان با کوچ اجباری مردم فلسطین
  • شوراها رکن مردم سالاری و از برکات نظام اسلامی هستند
  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • عکس جالب کاظم نوربخش سلمان سریال «نون خ»
  • شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!
  • ترکیه خواستار تشکیل پرونده دیوان کیفری بین‌المللی علیه اسرائیل شد