Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@20:12:29 GMT

بازوی جستجوی حیات روی مارس ۲۰۲۰ نصب شد

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۴۵۰۸۵

بازوی جستجوی حیات روی مارس ۲۰۲۰ نصب شد

کاوشگر مریخ‌نورد "مارس ۲۰۲۰" که در آزمایشگاه پیشران جت ناسا(JPL) در حال مونتاژ است به تازگی بازوی رباتیک خود را که برای جستجوی حیات روی سیاره سرخ طراحی شده است، دریافت کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، کاوشگر مریخ‌نورد "مارس ۲۰۲۰" که اخیراً چرخ‌هایش نصب شده بود، اکنون به بازوی رباتیک نیز مجهز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تاریخ ۲۱ ژوئن، مهندسان آزمایشگاه پیشران جت ناسا در پاسادنای کالیفرنیا، شروع به اتصال بازو و دست رباتیک پیچیده "مارس ۲۰۲۰" کردند که این کاوشگر بدون سرنشین از آنها برای یافتن علائم حیات در گذشته و حال سیاره سرخ استفاده خواهد کرد.

این بازوی رباتیک شبیه به بازوی رباتیک کاوشگر "کنجکاوی"(Curiosity) ناسا است، البته این نسخه بسیار پیچیده‌تر با مجموعه‌ای جدید از دستگاه‌های طراحی شده و استفاده از تجربه عملیاتی "کنجکاوی" است.

این بازوی رباتیک تا ۲.۱ متر قابلیت باز شدن دارد و به لطف مجموعه‌ای از موتورهای محرک چرخشی در شانه، آرنج، مچ و مفصل‌ها پنج درجه آزادی عمل دارد.

وظیفه اصلی این بازوی رباتیک حمل و نقل برجک است که از آن برای جمع‌آوری نمونه‌ها و مطالعات سطح و زیر سطح مریخ استفاده می‌شود.

این کاوشگر شامل ابزاری موسوم به "SHERLOC" است که از طیف سنج، یک لیزر و یک دوربین برای جستجوی ترکیبات آلی و مواد معدنی که ممکن است تحت تأثیر زندگی میکروبی قرار گرفته باشند بهره می‌برد. همچنین دوربین "WATSON" برای "SHERLOC" مانند دستیار زمین‌شناس عمل می‌کند و بافت سنگ و خاک مریخ را بزرگنمایی و ثبت می‌کند.

یکی دیگر از ابزار برجک این کاوشگر، "PIXL" است که به دنبال نشانه‌هایی از زندگی باستانی در سنگ‌ها و خاک مریخ خواهد گشت.

اما ستاره این نمایش، مته "مارس ۲۰۲۰" است که این کاوشگر از آن برای رسیدن به ۲۷ میلی‌متری سنگ‌ها برای جستجوی نمونه‌هایی که طی قرن‌ها بمباران رادیواکتیو و واکنش‌های شیمیایی خشن تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند، استفاده می‌کند.

علاوه بر این، بازو و دست رباتیک نمونه‌ها را داخل کاوشگر جمع آوری می‌کنند، جایی که یک بازوی رباتیک دوم که بسیار کوچک‌تر از اولی است نمونه‌ها را در ظروف مخصوص بسته‌بندی می‌کند تا طی مأموریت بعدی به زمین آورده شوند.

"رایان ون شیلیفگارد" مهندس پشتیبانی در JPL می‌گوید: کاوشگر ما به دست و بازوی رباتیک نیاز مبرم دارد، چرا که آنها عملیات‌های بسیار پیچیده را به راحتی انجام می‌دهند.

مأموریت "مارس ۲۰۲۰" برای پرتاب در ژوئیه ۲۰۲۰ از ایستگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال در فلوریدا برنامه ریزی شده است و در ۱۸ فوریه ۲۰۲۱ روی مریخ فرود خواهد آمد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مارس 2020 مريخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۵۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: جامعة المصطفی العالمیه شجره‌ طیبه‌ ای است که به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفت تا همراه با مبانی دین و ارزش‌ های تشیع، گفتمان انقلاب اسلامی به کشورها تسری پیدا کند بنابراین این مولود مبارک را  نباید تنها جریانی تعلیمی دانست.

  آیت‌ الله سید احمد علم‌ الهدی در دیدار با هیئت علما و رؤسای مدارس علمیه هندوستان که با حضور جمعی از طلاب غیرایرانی جامعة المصطفی العالمیه برگزار شد، اظهار داشت: جامعة المصطفی همان بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است و از این جهت، تلاش شما در تقابل مستقیم با اراده شیطانی استکبار قرار دارد.     آیت الله علم الهدی افزود: همه تلاش‌ هایی که در عرصه تبلیغ دین در سرزمین هندوستان انجام می شود، باید در خدمت پیروی از خط ولایت حضرت بقیة الله الاعظم (ارواحنا له الفدا) باشد.   عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: امروزه نه‌ فقط دوستان و دلسوزان بلکه حتی دشمنان اسلام نیز از مسائل سیاسی عبور کرده اند و چشم به ولایت معصوم دارند. این منطقی است که به برکت انقلاب اسلامی جهانی شد تا هرکس در هر گوشه از این عالم، چشم به ظهور داشته باشد و مهدی صاحب الزمان (عج) را در کانون توجه و تحلیل خود قرار دهد.     وی تأکیدکرد: استادان برجسته سیاست در نظام سلطه، شیعه را همچون پرنده‌ ای با دو بال نهضت حسینی و قیام مهدوی توصیف می کنند، بر همین اساس، هرکس در جهت ترویج ارزش‌ هایی مبتنی بر این دو اصل بکوشد، بیش از سایرین سرباز و مورد عنایت وجود اقدس امام زمان (عج) خواهد بود.   آیت‌ الله علم‌ الهدی گفت: فرصت مدیریت مدارس و حوزه‌ های علمیه در سرزمین هندوستان با گستره جمعیتی و فرصت‌ های تبلیغی را غنیمت بدانید. در موقعیتی که شما قرار دارید، هر مدرسه علمیه به مثابه اردوگاه بقیة الله (عج) است بنابراین طوری عمل کنید که گویا از طرف امام زمان (عج) به این مسئولیت منصوب شده‌ اید.   وی بیان کرد: این همان عرصه‌ ای است که سربازی شما در دستگاه امام زمان (عج) با آن سنجیده خواهد شد؛ به طوری که اگر امروز طلبه از فقه و اصول و کلام بهره‌ مند باشد و سطوح عالی حوزه را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد اما از بینش سیاسی و تقید به انقلاب اسلامی بی‌ بهره باشد، تلاش و مجاهدت او برای کسب علوم حوزوی ابتر است و راه به جایی نخواهد برد.   بیش از ۵۰ میلیون شیعه اثنی عشری و ۲۰۰ میلیون مسلمان اهل سنت علاقمند به اهل بیت (ع) در هندوستان زندگی می‌کنند و سه هزار طلبه در ۱۰۰ مدرسه و حوزه علمیه هندوستان مشغول تحصیل علوم حوزوی هستند.

دیگر خبرها

  • بازوبند به کاپیتان چهارم پرسپولیس رسید
  • کاوشگر سایکی ناسا با لیزر داده فرستاد!
  • ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است | درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده
  • جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است
  • ادعای ناسا ؛ ردپای حیات بیگانگان را در مریخ کشف کردیم!
  • ناسا ردپای حیات بیگانه را در مریخ کشف کرد
  • ناسا به کشف حیات بیگانه یک گام نزدیک‌تر شد
  • بهره برداری از بزرگترین مزرعه خورشیدی برای نمک زدایی در عمان
  • ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره
  • ارتباط فضاپیمای وویجر ۱ ناسا پس از ماه‌ها با زمین برقرار شد