Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای روستا مبارزآباد بخش چغامیش دزفول با اشاره به آلوده بودن آب این روستا گفت: مراجعات زیادی برای برطرف کردن این مشکل به مسئولان داشته‌ام اما تاکنون جز وعده وعید چیز دیگری حاصل نشده است. ۱۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

سعیدسلطانی در گفت وگو باخبرنگار تسنیم در دزفول اظهار داشت: روستای مبارزآباد (بنه شیخ محمدالهداگ ) از بخش چغامیش دزفول با 50 خانوار بوده ولی به دلیل عدم امکانات و مهاجرت برخی از اهالی این روستا به دزفول و شوش به 30 خانوار رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از مهم ترین معضلات این روستا فقدان آب شرب سالم و بهداشتی است، به طوری که هیچ گونه منبع تصفیه آب سالم و بهداشتی برای مردم وجود ندارد و همه از آب های چاه خانگی استفاده می کنند.

رئیس شورای روستا مبارزآباد اظهار داشت: این روستا فاقد دهیار است. مشکلات این روستا چنان زیاد و طاقت فرسا است که نسل جوان و اهالی روستا دیگر حاضر به ماندن در این روستا نبوده و با مهاجرت تعدادی زیادی به روستا و شهر برخی از مناطق در حال خالی شدن از سکنه و در صورتی که به این روستا توجهی نشود در سال ها آینده شاهد متروکه شدن این روستا خواهیم بود.

سلطانی گفت: سال‌ها است که مردم روستای مبارزآباد از توابع بخش چغامیش دزفول از نعمت آب آشامیدنی محروم هستند و طبق گفته مسئولان بهداشت آب این روستا آلوده و غیرقابل استفاده است که این امر موجب بروز انواع بیماری پوستی و داخلی برای اهالی روستا می‌شود.

وی ادامه داد: اهالی این روستا برای شستن ظروف و لباس مجبورند از آب چاه خانگی استفاده کنند و یا از رودخانه لوره که از کنار روستا عبور کرده استفاده کنند.

رئیس شورای روستا مبارزآباد با اشاره به اینکه این روستا از ابتدایی‌ترین امکانات محروم بوده، افزود: تاکنون هیچ توجهی به این روستا نشده است؛ این روستا از نعمت گاز بی‌بهره است و ساکنان آن مشکلات زیادی را به علت نداشتن گاز متحمل می شوند؛ به دلیل اینکه گاز نداریم در زمستان مجبوریم برای گرمای خانه از هیزم  و یا از وسایل گرمایشی برقی استفاده کرده که هزینه‌های سرسام‌آوری را در پی دارد.

وی همچنین به نبود چراغ‌های روشنایی در معابر این روستا اشاره کرد و گفت: اهالی این روستا در شب باید مسافت مورد نظر خود را بدون نور و در تاریکی مطلق طی کنند.

خوزستان|مسئولان خوزستان با برداشت بی‌رویه آب در بالادست رودخانه زهره برخورد کنندمشکل آب شرب 16 روستای مرزی آذربایجان غربی برطرف شد148 روستای خراسان جنوبی ‌از چرخه آبرسانی سیار حذف می‌شود

سلطانی به نداشتن خانه بهداشت اشاره کرد و اظهار داشت: خدا نکند در چنین شراطی بحرانی زنی بخواهد وضع حمل کند و یا کودکی را عقرب نیش بزند، مریض شود و یا هر اتفاق دیگری رخ دهد چرا که اگر یک نفر در این روستا بیمار شود تا به خانه بهداشت روستا بعدی یا به شهر منتقل شود جان خود را از دست می‌دهد.

وی با بیان اینکه اهالی روستا از نبود مدرسه در هر مقطعی در روستا رنج می‌برند گفت: فرزندان اهالی این روستا مجبورند یا ترک تحصیل کنند و یا به سختی برای تحصیل به شهر یا روستا دیگری بروند که در آنجا هم مسئله هزینه حمل و نقل مطرح است.

گزارشازفاطمهدقاق‌نژاد

انتهای پیام/ح

R41468/P/S6,57/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۵۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ، مهندس محمد کریمی گفت دولت سیزدهم مصمم است با تمام توان برای رفع محرومیت‌ و آبادانی روستاها ۱۰۰۰۰ (ده هزار) روستا در کشور را در قالب جهاد آبرسانی تامین آب نماید.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای آبرسانی به این روستا گفت: بهسازی و محوطه سازی یک دهنه چشمه ، نصب اتاقک برق ، حفر و تجهیز چاهک پمپاژ همچنین نصب و راه اندازی سیستم گندزدایی آب شرب از جمله کارهایی است که در محل آبگیر انجام شده است.

وی از اقدامات دیگر در جهت بهره‌مندی مردم کهن دژ از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی و پایدار را اجرای چهار کیلومتر شبکه آبرسانی در روستا ، اجرای ۱۲۵۰ متر خط انتقال آب از چشمه به مخزن، نصب و مدفون سازی یک عدد مخزن ذخیره آب به حجم ۵۰ مترمکعب از جنس پلی اتیلن ، خرید انشعاب و اجرای شبکه برق سه فاز ، نصب ۳۵ فقره انشعاب با تجهیزات کامل نظیر کنتور آب و...

مدیرعامل شرکت آبفا استان گفت:این پروژه آبرسانی با مشارکت قرارگاه محرومیت زدایی ارتش جمهوری اسلامی و با هدف تامین آب شرب اهالی این روستا اجرا شده است.

کریمی اعتبار هزینه شده برای این طرح آبرسانی روستایی را پنجاه میلیارد ریال معادل پنج میلیارد تومان اعلام کرد.

قابل ذکر است، روستای کهن دژ از توابع بخش ناغان شهرستان کیار در حدود یکصد کیلومتری شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

گفتنی است، در این آیین بهره برداری آقای حیدری استاندار چهارمحال و بختیاری ، سرهنگ رحمانی فرمانده قرارگاه محرومیت زدایی ارتش ، حاج آقا زمانی نماینده ولی فقیه در شهرستان ، ذیلایی فرماندار ‌کیار و دیگر مسئولین استانی و محلی و مردم مهمان نواز کهن دژ حضور داشتند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900035

دیگر خبرها

  • تنها پل چوبی روستای شورکش بر اثر باران سیل آسا تخریب شد + فیلم
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • در این روستا یک شب در سال همه کوفته می خورند | مراسم «اوکوز قوربانی» در روستای اسفنجان شهرستان اسکو
  • آیین گاوکشان 
  • تخلیه فضولات حیوانی رودخانه روستای همای علیا را آلوده کرد + فیلم و تصاویر
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم
  • ۳۲۰۰مترمربع از معابر روستای ابیانه سنگ‌فرش شد
  • ناآرامی‌ها در ارمنستان به دنبال واگذاری ۴ روستا به جمهوری آذربایجان
  • ساخت مسجد در روستای دره بید در بخش ممبی توسط گروه جهادی