Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ دیدار غافلگیرکننده دونالد ترامپ با کیم جونگ اون در خاک کره شمالی، از منظر کارشناسان و تحلیلگران موید ناکامی وی در راستای دستیابی به هدف خلع سلاح هسته‌ای پیونگ یانگ است.

عبور «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از مرز کره شمالی و ورود به خاک "گوشه نشین" شرق آسیا، ضمن تاکید مجدد بر لفاظی‌های بی حاصل رئیس جمهور آمریکا، نتایج مثبتی برای پیونگ یانگ در پی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور آمریکا روز یکشنبه پس از عبور از مرز کره شمالی، عنوان نخستین رئیس جمهور آمریکا که پا به خاک کره شمالی گذاشت را از آن خود کرد. "نخستین بودن"؛ نقطه ضعف ترامپ که به زعم کارشناسان و کاربران فضای مجازی «کیم جونگ اون» از آن به خوبی بهره برد و خود را در موضع قدرت حفظ کرد.

اقدامات نمادین ترامپ در موضوع خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی تاکنون طیف وسیعی از اقدامات از ارسال نامه گرفته تا ورود به خاک کره شمالی را شامل می‌شود. اقداماتی که گام به گام واشنگتن را از موضع خود دور و دست پیونگ یانگ را بالا و بالاتر می‌برد.

ترامپ دقایقی پس از دعوت توییتری از کیم برای سفر به آمریکا که قطعا شگفت زدگی کیم جونگ اون را نیز در پی داشت، برای سومین بار با وی دیدار کرد و نخستین رئیس جمهور در قدرت آمریکا نام گرفت که از این کشور دیدار کرد.

بلومبرگ در گزارشی به دلایل این اقدام ترامپ پرداخت. این گزارش گستردگی انتقادات از رئیس جمهور آمریکا به دلیل ناکامی سیاست‎هایش در قبال کاهش تنش‌ها در شبه جزیره کره و بی معنا بودن اقداماتش در راستای خلع سلاح هسته‌ای این کشور را علت چنین اقدام برنامه ریزی نشده‌ای توصیف کرد.

ادعای ترامپ مبنی بر مخالفت پیونگ یانگ با درخواست‌های مکرر «باراک اوباما» برای دیدار و تلاش‌های ناکام وی برای حل این موضوع در این راستا قابل درک است. این در حالی است که یکی از مقامات آمریکایی اظهار داشت علاقه مندی طرفین به ادامه مذاکرات در حالی مطرح می‌شود که پیونگ یانگ هنوز تعریف خود از خلع سلاح هسته‌ای را ارائه نداده و مقامات حاضر در مذاکرات خلع سلاح مجاز به بحث در مورد تسلیحات هسته‌ای نیستند.

مذاکره کننده ارشد کره جنوبی در موضوع خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی می‎گوید: "اقدام اخیر ترامپ بیش از آن که دیپلماسی جدی باشد یک نمایش بود. "

تا این لحظه، کیم در شرایط بهتری قرار دارد. عدم اشاره به خلع سلاح هسته‌ای و تعیین ضرب الاجل برای واشنگتن به منظور تغییر رفتار و ارائه پیشنهاد بهتر از این موقعیت برتر سرچشمه می‌گیرد. ملاقات‌های مکرر ترامپ و کیم در حالی که هنوز توافقی حاصل نشده و اساسا گامی برای پذیرش خواسته‌های طرف مقابل برداشته نشده، ضمن توجیه چهره کیم، این موضوع را به ذهن متبادر می‌کند که آمریکا، کره شمالی را به عنوان یک قدرت هسته‌ای پذیرفته است.

این امر بازتاب خاصی در سیاست سایر کشور‌ها در قبال کره شمالی داشته است. اعلام آمادگی چین برای آغاز "فصل جدید" در روابط چین و کره شمالی، ضربه‌ای اساسی به آمریکا به عنوان شریک تجاری اصلی پکن که تحریم‌های عمده‌ای علیه کره شمالی وضع کرده، محسوب می‌شود.

از سوی دیگر این اقدام ترامپ می‌تواند به عنوان تلاشی برای مقابله با رقبای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا تلقی شود. در واقع ترامپ تلاش کرد با این اقدام نمادین آنتن تلویزیونی را که در ۲ شب گذشته به دلیل سفرش به آسیا در اختیار رقبایش قرار گرفته بود را پس بگیرد.

«مینتارو اوبا» از دیپلمات‌های پیشین آمریکا که در مسائل شبه جزیره کره فعالیت می‌کرد، بر این باور است که این اقدام موضوعات امنیتی متعددی که دولت آمریکا با آن‌ها مواجه است را حل نخواهد کرد. وی می‎گوید که "دیپلماسی شوکه کننده" ترامپ این پروسه را بدون "درمان بیماری اصلی" زنده نگه خواهد داشت.

تحلیلگران تفسیر فضای دیدار اخیر سران آمریکا و کره شمالی به عنوان پیش درآمدی برای رسیدن به نتایج واقعی را به دلیل عدم طرح مشکلات اصلی و عمده بیهوده خواندند.

منبع: میزان

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خاک رئیس جمهور آمریکا رسانه کره شمالی آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۷۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد، اما ...

روزنامه تایمز مدعی شد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا طرحی مفصل برای حل مسالمت‌آمیز مناقشه اوکراین دارد؛ اما قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا آن را ارائه نخواهد کرد.

به گزارش ایسنا، یک منبع نزدیک به ترامپ که نخواست نامش فاش شود، به روزنامه تایمز گفت: (ترامپ) یک طرح دارد، اما نمی‌خواهد درباره آن با شبکه‌های خبری صحبت کند، چون در آن صورت دیگر نمی‌تواند از آن استفاده کند.

به گفته این منبع، ترامپ قصد دارد برای پیروزی در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا، پایان بخشیدن به جنگ اوکراین را در فهرست وعده‌های اصلی خود قرار دهد.

این گزارش در حالی منتشر شده که ترامپ بار‌ها گفته است در صورت پیروزی در انتخابات می‌تواند در کوتاه‌ترین زمان ممکن این جنگ را تمام کند. او همچنین در اواخر ماه میلادی گذشته گفت در صورت پیروزی در انتخابات تنها زمانی حاضر به حمایت از اوکراین خواهد شد که اروپا هم در این حمایت شریک باشد.

این روزنامه همچنین به نقل از منابع آگاه نوشت ترامپ قصد دارد در صورت پیروزی در انتخابات حداقل بودجه نظامی لازم برای کشور‌های عضو ناتو را از ۲ درصد به سه درصد افزایش دهد.

منابع نزدیک به ترامپ باور دارند به نظر می‌رسد ترامپ این ایده را در پی گفتگو با «آندژی دودا»، رئیس‌جمهور لهستان پرورده باشد. دودا نیز پیش‌تر خواستار افزایش چشمگیر در بودجه دفاعی ناتو شده بود و انتظار می‌رود در اجلاس آتی سران ناتو آن را مطرح کند.

دیگر خبرها

  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد، اما ...
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین
  • رایزنی نماینده ایران با اولیانوف در وین
  • دیدار نمایندگان ایران و روسیه در آستانه سفر گروسی به تهران
  • رایزنی نمایندگان ایران و روسیه در وین