Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ نشست «بررسی فعالیت‌های قرآنی و غفلت رسانه‌ها» بعدازظهر امروز 10 تیرماه با حضور جمعی از مدیران، اساتید و پیشکسوتان قرآنی کشور در سالن کنفرانس خبرگزاری ایکنا برگزار شد.

در ابتدای این نشست، سیدمحمدجواد شوشتری، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و مدیرعامل ایکنا در سخنانی با اشاره به اهمیت توجه رسانه‌ها به برنامه‌های قرآنی، اظهار کرد: در اینجا منظور از رسانه، معنای عام آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این تعریف، تریبون‌های نماز جمعه، تریبون نمایندگان مجلس و سخنگوها و مواردی از این دست را که عمدتاً از دید ما مغفول مانده‌اند، نیز رسانه می‌دانیم.
وی در ادامه به برگزاری دو رویداد قرآنی در ماه‌های ابتدایی امسال اشاره کرد و افزود: این دو رویداد که هرساله در یک تقویم زمانی مشخص برگزار می‌شود، مسابقات بین‌المللی قرآن و نمایشگاه بین‌المللی قرآن بود که با فاصله کمتر از 40 روز برگزار شد. ایکنا بررسی اجمالی از این دو رویداد انجام داد و حضور مسئولان را مورد بررسی قرار داد. این بررسی در زمینه بودجه‌های قرآنی نیز صورت خواهد گرفت و تلاش داریم تا در مورد بودجه 10ساله فعالیت‌های قرآنی چنین بررسی‌ای را انجام دهیم.
مدیرعامل ایکنا ادامه داد: کمتر شاهد بوده‌ایم که مقام معظم رهبری با یک صنف و قشر دو بار در سال ملاقات داشته باشند، اما این ملاقات با جامعه قرآنی هر سال صورت می گیرد. متأسفانه آمار غایبین در این دو رویداد بسیار قابل توجه بوده است، به همین اندازه هم رسانه‌ها نسبت به این مسئله غفلت دارند. این در حالی است که امسال تلاش شد این دو رویداد بیشتر در رسانه‌ها انعکاس پیدا کند، اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد.


شوشتری با بیان اینکه ما در شعار دادن و پرداختن به حاشیه‌ها خوب عمل می‌کنیم، گفت:‌ اصل قضیه اما دغدغه همه مسلمانان و مقام معظم رهبری خواهد بود که همانا قرآن کریم است و آن‌چنان که باید و شاید به آن توجه نشده است. وقتی رسانه‌ها که پرچمدار کار فرهنگی هستند، توجهی به این موضوع نداشته باشند، به طور طبیعی این خبرها از اهمیتی برای مردم برخوردار نخواهد شد و مردم نیز به آن توجهی نخواهند کرد و ذوق و سلیقه مردم هم شکل نخواهد گرفت. ما وقتی هیچ سریال و برنامه‌ای مربوط به این موضاعات نسازیم، معلوم است که ذائقه‌ای شکل نمی‌گیرد.
مدیرعامل ایکنا با اشاره به اینکه به نظر می‌رسد برخی کشورهای همسایه در این زمینه بیشتر و بهتر از ما کار کرده‌اند، گفت: با گذشت 40 سال از انقلاب تنها سه سریال با موضوع داستان‌های قرآنی داشته‌ایم،‌ آنچه که در قالب هنر فیلم‌سازی اتفاق افتاده، همین سه سریال بوده که البته مردم به آن اقبال نشان داده‌اند.
شوشتری با تأکید بر اینکه خود ما دارای کمی و کاستی هستیم، اما فریادهایمان بر سر مردم است که چرا حضور ندارند، گفت: بر همین اساس، بحث ما بر این است که مقداری ابعاد غفلت رسانه‌ها از رویدادهای قرآنی را مورد بررسی قرار دهیم. امیدواریم این موضوع به نتیجه برسد.
وی در بخش دیگری از سخنان  خود به مراسم تجلیل از «احمد ابوالقاسمی» در حاشیه این نشست اشاره و اظهار کرد: همیشه شاهد زحمات ایشان در داخل و خارج از کشور بوده‌ایم و بنده همیشه ایشان را به عنوان یکی از افراد بسیار خوش‌فکر و خلاق‌ترین افرادی که در کارهای قرآنی بوده‌اند و حرف جدیدی برای گفتن داشته‌اند، شناخته‌ام.
شوشتری همچنین به راه‌اندازی رادیو آلبانی به همت احمد ابوالقاسمی اشاره کرد و گفت: کارهای خیلی خوبی در این کشور به همت ایشان انجام شد و یادگارهای خوبی باقی مانده است. ایکنا وظیفه خود می‌داند تا مدیران امور قرآنی را که زحمت می‌کشند و خدمتی انجام می‌دهند، تکریم و تجلیل کند. امیدواریم این وظیفه را که حداقل وظایف ما هست، به خوبی انجام دهیم.

انتهای یپیام 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی نشست تخصصی رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۷۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی

مرتضی بهزادفر با بیان اینکه توجه به توانمند سازی جوامع محلی در روستاهای استان به صورت ویژه در دستورکار قرار گرفته است، افزود: ۳۰ درصد اقتصاد مردم استان وابسته به روستا است و فعالیت بخش کشاورزی برای استان یک محور مهم رونق اقتصادی و زمینه مشارکت مردم با رویکرد تحقق شعار سال است. وی تصریح کرد: در همین راستا توسعه اشتغال و اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی مورد توجه جدی قرار گرفته است و تاکنون سند توسعه اشتغال برای ۵۰۰ روستای استان اجرا شده است. بهزاد فر با اشاره به شعار امسال اظهار کرد: زمینه تحقق شعار سال و پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان نیازمند تهیه و تدوین یک سند عملیاتی است که پیش نویس این سند در استان آماده شده است. وی با بیان اینکه طی سال های اخیر مقام معظم رهبری نامگذاری شعار سال را با نگاه عالمانه با محوریت اقتصاد قرار داده اند، گفت: مشارکت مردم و مردمی سازی اقتصاد بسترساز جهش در اقتصاد خواهد بود. رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی همزمان شدن شروع سال ۱۴۰۳ با شروع سال برنامه هفتم توسعه را مورد توجه قرار داد و افزود: براساس ابلاغ سیاست های کلی در هر دو مورد بر موضوعات کلیدی نظیر پیشرفت اقتصادی توام با عدالت و مردمی سازی اقتصاد به عنوان هسته‌های اصلی و نقش مردمی به صورت ویژه تاکید شده است. بهزادفر با بیان اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه توجه به سهم تعاونی ها به عنوان الگوی اصلی مردمی سازی اقتصاد تاکید شد اما توفیق زیادی در این حوزه وجود نداشته است، اظهار امیدواری کرد: با سیاست‌های کلان و برنامه ریزی هایی که اکنون در زمینه مردمی سازی انجام شده و تاکیدات مقامات عالی رتبه کشور بر تدوین سند اجرایی یکساله زمینه تحقق این مهم در استان و کشور فراهم شود. وی به ابلاغ بخشنامه در قالب تدوین سند از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به استان ها در جهت تحقق جهش تولید با مشارکت مردم اشاره کرد و ادامه داد: در این برنامه بر رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال، شیوه ها و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان، برنامه رشد اقتصادی، حفظ محیط زیست، حمایت از توسعه و تجاری سازی فناورهای راهبردی، توجه به زنجیره های ارزش صنایع استان و توجه به نقش آفرینی پارک علم و فناوری و ظرفیت نخبگان و صنایع خلاق و... تاکید شده است.  این مقام مسئول گفت: در این سند بر احیای واحدهای راکد و نیمه تعطیل، توسعه تعاونی ها، مشارکت صندوق ها، بانک های خصوصی، بیمه ها و ابزار و شیوه های نوین تامین مالی  و اتمام پروژه های نیمه تمام که نقش پیشران اقتصادی در استان دارند نیز توجه ویژه شده است. بهزادفر اضافه کرد: برنامه رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال و همسو با سیاست های کلی برنامه هفتم پیشرفت و سند آمایش در برنامه اولیه پیشنهادی و عملیاتی این سازمان در قالب هشت بسته، محور اساسی جهش تولید در استان تهیه شده است. رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی تصریح کرد: رویکرد سازمان برنامه و بودجه، برنامه ریزی برای انجام اقداماتی است که قابلیت اجرایی یک ساله داشته باشد تا نتیجه این اقدامات زودتر به منصه ظهور برسد./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • شوراها مردمی سازی کارها را در اولویت قرار دهند
  • سپردن امور به دست مردم افتخار انقلاب اسلامی است
  • یکی از رسالت‌های «مهر» روایت الگوهای موفق حلقه‌های میانی است
  • آغاز به کار نوزدهمین رویداد ملی جامعه‌پرداز در گلستان
  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است
  • ارزیابی عملکرد فرمانداران استان تهران در امور مردمی سازی
  • رونمایی نخستین حلقه مستند روایی معجزه مادری در بوشهر
  • عملکرد فرمانداران استان تهران در امور مردمی سازی ارزیابی می‌شود
  • فعالیت بیش از ۴۰۰ هزار سفیر سلامت در مازندران
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی