Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@06:50:41 GMT

طرح ترافیک جدید باید یک مرحله آزمایشی اجرا شود

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۴۷۳۰۴

طرح ترافیک جدید باید یک مرحله آزمایشی اجرا شود

به گزارش جهان نيوز به نقل از ایلنا، الهام فخاری‌ (عضو شورای شهر تهران) درباره طرح ترافیک جدید و نارضایتی‌های ایجاد شده در پی اجرای آن گفت: تغییر در طرح‌های شهری نیازمند مطالعات اجتماعی و فرهنگی است. این جزو ضوابط کار شهری است. هر تغییری چه در حوزه شهری‌، ترافیکی،‌ خدمات شهری و پسماند و هر حوزه‌ای نیازمند مطالعات فرهنگی و اجتماعی است، اما این مطالعات تاکنون به دست شورای شهر تهران و کمیسیون تخصصی ما نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



لزوم اجرای آزمایشی طرح ترافیک جدید
وی با تاکید بر اینکه مطالعات اجتماعی و فرهنگی درباره طرح کنترل آلودگی هوا از سوی معاونت حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران انجام یا ارائه نشده است، گفت: طرح‌های ترافیکی به دلیل اثرگذاری بر وضعیت سکونت افراد، شرایط شغلی بسیاری از آنها و بافت محلات افراد قطعا نیازمند اطلاعات اجتماعی و فرهنگی است و این یک کاستی بزرگ در طرح ترافیک است.

فخاری در ادامه خاطرنشان کرد: از طرفی درباره تغییر طرح‌های شهری از جمله طرح کنترل آلودگی هوا که جایگزین طرح زوج و فرد شده است،‌ حتما نیاز بود، طرح یک مرحله آزمایشی اجرا شود.

سوگیری در زمان انتخاب و تایید طرح ترافیک جدید
عضو شورای شهر با اشاره به اینکه ارزیابی چنین طرحی باید از سوی کارگروهی مستقل انجام شود، تصریح کرد: حتی بهترین افراد متخصص در مجموعه وابسته نیز در زمان انتخاب و تایید طرح کنترل آلودگی هوا با وجود آنکه تلاش می‌کنند، طرح ارائه شده کارشناسی باشد، سوگیری دارند.

وی با تاکید بر اینکه نظارت بر چگونگی اجرای این طرح و پیامدهای آن در یک کارگروه مستقل قطعا می‌تواند از حواشی کم کند، به ویژه که موضوع مورد مجادله‌ای است، اظهار داشت: برای نظارت بر حسن اجرای طرح کنترل آلودگی هوا در غالب یک کارگروه مستقل و تخصصی، نه تدبیری در نظر گرفته شده و ‌نه حتی تحرکی درباره آن دیده می‌شود.

باید کارگروه مستقل برای بررسی طرح ترافیک تشکیل شود
فخاری در ادامه افزود: کارگروه مستقل کمک می‌کند، عده‌ای به عنوان موافق و عده‌ای به عنوان مخالف و منتقد نظرات را بررسی کنند و این وضعیت تعدیل شود و این جنبه‌های تصمیمات شهری که با حقوق و منافع مردم در ارتباط مستقیم است؛ منصفانه‌تر،‌ دقیق‌تر و درست‌تر بررسی شود.
وی از معاونت حمل و نقل و ترافیک و شورای ترافیک شهر تهران خواست تا به این موضوع توجه ویژه‌ای کنند.

رویه مدیریتی معاونت حمل ونقل و ترافیک از بالا به پایین است
عضو شورای شهر تهران اظهار داشت: حتی اگر محدودیتی ایجاد می‌شود،‌ باید با آگاه‌سازی‌، اقناع و همراهی مدنی اجرا شود،‌ اگر خود مردم همراه شوند و بپذیرند که این طرح با وجود محدودیت، به نفع عموم و بیماران تنفسی و وضعیت شهر است، محدودیتی را که بر زندگی‌شان وارد می‌شوند را می‌پذیرند و در این شرایط است که می‌توان گفت، اثر نتایج مثبت به همراه داشته است.

فخاری با اشاره به اینکه نگاه مدیریتی همچنان از بالا به پایین است، تاکید کرد: در حالی که این اقدامات فرصت‌های اجتماعی شهر است و همین اقدامات با در نظر گرفتن مردم و آگاه‌سازی آنها است که نشان می‌دهد آیا رویکرد مدیران شهری در راستای منافع مردم عوض شده است یا خیر؟

شورا باید صریح‌تر پیگیر باشد
وی خاطرنشان کرد: اینکه طرح را با تغییرات جزئی در محدوده و با تغییر اسم بخواهیم به اجرا بگذاریم که تغییر نیست. به نظر می‌رسد نسبت به این موضوع باید در شورا صریح‌تر و مشخص‌تر پیگیر باشیم.

مبنای اجرای طرح ترافیک جدید برای مردم روشن نیست
فخاری با بیان اینکه معاونت حمل ونقل باید نسبت به انتقادها پذیرا باشد، افزود: باید حرف منتقدان را شنید و نسبت به آن تدبیر کرد. ما به جای آنکه موضوعات و اسناد شهری را ساده‌تر کنیم تا فهم آن برای مردم فراگیرتر شود و حق مردم بر شهر ادا شود و بدانند چه اتفاقی در حال رخ دادن است،‌ اما عکس این قضیه رخ می‌دهد. مردم با اسنادی پیچیده‌تر روبرو هستند و محاسبات سخت‌تر شده است و برای بسیاری از مردم مبنای محاسبات و رسیدن به این تصمیم در معاونت حمل ونقل و ترافیک روشن نیست.

معاونت حمل ونقل و ترافیک انتقادات را بی‌پاسخ گذاشته است
وی در ادامه تصریح کرد: اینکه این طرح به پلاک خودروها محدود نمی‌شود،‌ یک ویژگی مثبت طرح است، اما درباره باقی مسائل معاونت حمل ونقل انتقادات را بی‌پاسخ گذاشته است و حتما پیگیر آن می‌شوم. باید کارگروه مستقلی ایجاد شود تا به دور از حاشیه‌های موجود که درباره شخصی بودن،‌ حزبی بودن،‌ مجادله‌ای بودن و انحصارطلبی این طرح مطرح است به بررسی بپردازد.

فخاری با بیان اینکه معاونت حمل ونقل اکنون هم در نقش مجری طرح است و هم ناظر و داور اظهار داشت: در هر کار علمی ناظر و داور وجود دارد و داور کسی است که در پروژه نقشی ندارد،‌ این که ناظر هم در کار اجرایی و هم نهاد قضاوت حاضر باشد، سوءظن ایجاد می‌کند. کارگروه مستقل کمک می‌کند تا حواشی کم شود و نظرات منصفانه و مورد پذیرش همه باشد. باید کار تخصصی گروه مستقل مبنا قرار گیرد،‌ نه اینکه اگر مطابق با نظر ما بود خوب است‌، اگر نبود همه چیز را کتمان کنیم.

عضو شورای شهر تهران در انتها خاطرنشان کرد: لزوم شکیل کارگروه مستقل درباره تصمیمات معاونت حمل ونقل و ترافیک را مطرح کردم و در جلسات آینده شورا پیگیر موضوع خواهم بود. کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۷۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جمعه اهواز: طرح «نور» محله به محله اجرا شود

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سیدمحمد عبدالنبی موسوی فرد ظهر امروز جمعه در جمع نمازگزاران اهواز با یادآوری اینکه مقام معظم رهبری ۱۵ سال است شعار سال را براساس موضوعات اقتصادی اعلام می‌کنند، بیان کرد: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده و مسؤولان باید با مشارکت مردم هر چه بیشتر در راستای جهش تولید و ایجاد اشتغال تلاش کنند.

امام جمعه اهواز اضافه کرد: مسؤولان باید در خصوص عملکرد خود در موضوعات اقتصادی و اشتغالزایی اطلاع رسانی کنند.

 موسوی فرد اظهار کرد: جوانان نباید تنها به فکر استخدام در ادارات دولتی باشند بلکه با فراگیری دوره‌های فنی و حرفه‌ای در راستای اشتغال و ورود به بازار کار تلاش و همت کنند.

وی با اشاره به اعتراضات دانشجویی در غرب علیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی گفت: به برکت هدایت‌های مقام معظم رهبری در جبهه مقاومت چه تحول و پیروز‌های بزرگی ایجاد شده است.

موسوی فرد با تقدیر از فراجا برای اجرای طرح «نور» اظهار کرد: از طرح نور باید حمایت شود چرا که بحث حجاب مهم است و مردم و همه دستگاه‌ها باید کنار نیروی انتظامی باشند و در مقابل بی حجابی مقابله کنند و این طرح محله به محله اجرا شود.

وی با عنوان اینکه حجاب تنها مختص به دین اسلام نیست، تاکید کرد: پدران و مادران باید تمرین حجاب در کودکی به فرزندان خود بیاموزند.

امام جمعه اهواز اظهار کرد: هر روز می‌بینیم در غرب ظلم به زنان بیشتر می‌شود و درصد خودکشی در زنان آمریکایی ۵۰ درصد افزایش داشته و تمام قوانینی که در غرب اجرا کردند، همگی به ضرر زنان بوده است.

دیگر خبرها

  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • دوربرگردان دردسرساز در شهر رشت
  • میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک
  • افتتاح مرحله سوم محور نسیم شمال قزوین
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک اعلام شد
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • امام جمعه اهواز: طرح «نور» محله به محله اجرا شود