Web Analytics Made Easy - Statcounter

با راه‌اندازی رشته علوم و فناوری تصویربرداری پزشکی در مقطع دکتری تخصصی موافقت شد.

به گزارش ایسنا، دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران با توجه به امکانات و اعضا محترم هیئت علمی درخواست تأسیس رشته علوم و فناوری تصویر برداری پزشکی (گرایش تصویر برداری مولکولی) در مقطع دکتری تخصصی (Ph.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

D)را داشت که پس از بازدید شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی، در تاریخ ۲۹ اردیبهشت ماه سال جاری‬ با راه اندازی رشته مذکور در مقطع دکتری تخصصی(Ph.D) با پذیرش دانشجو برای یک دوره از سال تحصیلی ۹۹-۹۸ موافقت شد.

این موافقت به استناد رأی صادره در دویست و هفتاد و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام گرفت.

رشته علوم و فناوری‌های تصویر برداری پزشکی یک رشته نوین چند حیطه‌ای است که روش‌های تصویر برداری پیشرفته و به روز را در بر می‌گیرد. دانش آموختگان این رشته قادر به انجام فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و مشاوره‌ای خواهند بود که با استفاده از روش‌های متداول و نوین تصویربرداری به درک عملکرد سیستم‌های آناتومیک، فیزیولوژیک، متابولیک و عملکردی بدن انسان به خصوص در مغز و اعصاب و فرایندهای سلولی- مولکولی کمک می‌کنند.

مهمترین ویژگی این رشته چند حیطه‌ای بودن آن است که زیربنای فلسفه وجودی آن را تشکیل می‌دهد. از آنجا که این رشته هم جنبه‌های عمیق علمی و تحقیقاتی دارد و هم کاربرد مستقیم در خدمات پزشکی، می‌تواند نقش مهمی را در علوم ترجمه‌ای- کاربردی مغز و اعصاب، سرطان و ضایعات سلولی کاربردی ایفا کند. این بدین معناست که انتظار می‌رود.

دانش آموختگان این رشته سهم مهمی در کشف کاربردهای نوین تصویربرداری در درک عملکرد و بیماری‌های مغز ایفا کنند دانش آموختگان این رشته در قلمروی آکادمیک، در پیچیده‌ترین تحقیقات شرکت کرده و به تولید علم در کشور کمک می‌کند.

دانشجویان در جریان این دوره آموزش می‌بینند که از طرفی در قلمروی بالینی چگونه با جمع آوری و آنالیز صحیح داده‌های تصویربردای می‌توانند به پزشک متخصص یاری داده تا سریع‌تر به تشخیص رسیده و موجب ارتقای سطح سلامت افراد جامعه شود و از طرف دیگر با استفاده از تکنیک‌های پیشرفته تصویربرداری می‌توانند در سطوح عالی تحقیقاتی وارد شده و با ارائه کشفیات خود به جهان، موجب پیشرفت چشمگیر کشور در این علوم شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ایران مقطع دکتری تخصصی شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۷۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر بهرام عین اللهی، امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در حاشیه برگزاری پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی، با اشاره به رقابت بیش از ۱۲ هزار پزشک در این آزمون تخصصی، تصریح کرد: تعداد داوطلبان ثبت نام کننده در این آزمون ۱۲ هزار و ۳۵۸ نفر است که از این تعداد ۶۴۲۴ نفر یعنی ۵۲ درصد شرکت کنندگان خانم ها و ۵۹۳۴ نفر یعنی ۴۸ درصد شرکت کنندگان را آقایان تشکیل می دهند.

وی با بیان اینکه پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در ۲۹ حوزه امتحانی در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به طور همزمان برگزار شد، افزود: داوطلبان شرکت کننده می توانند در ۲۷ رشته تخصصی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند.

عین اللهی با اشاره به اجرای مصوبات برنامه هفتم توسعه در زمینه افزایش ظرفیت پذیرش دستیاری، بیان کرد: در دولت مردمی این ظرفیت افرایش یافت، به طوریکه در سال گذشته ظرفیت پذیرش از ۳۲۰۰ نفر به بیش از ۵ هزار نفر افزایش پیدا کرد، امسال نیز ۱۲ درصد افرایش خواهیم داشت.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: طراحی آزمون دستیار تخصصی پزشکی بسیار علمی و فشرده از چندماه قبل توسط اساتید برجسته انجام شده و اقدامات امنیتی لازم نیز صورت گرفته است. در این راستا دفترچه آزمون در سه گروه طراحی می شود و تا زمان برگزاری آزمون محرمانه باقی می ماند. این آزمون نیز در کمال صحت و سلامت و به دور از حاشیه برگزار شد.

عین اللهی درمورد رشته هایی تخصصی که نیاز به پذیرش دستیار دارد، گفت: در سال گذشته سه رشته اطفال، طب اورژانس و بیهوشی نیاز به تکمیل ظرفیت داشت که در شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصمیم گرفته شد که این رشته ها به صورت مستقیم از دوران کارورزی پذیرش شوند که به تمام دانشگاه ها اعلام کردیم و تکمیل این رشته ها صورت گرفت.

وزیز بهداشت با اشاره به افزایش تعرفه ها از سوی دولت، گفت: این موضوع مشوق خوبی برای ورود دستیاران است.

کد خبر 6095218

دیگر خبرها

  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • اعلام آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ اعلام شد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی