Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت؛ محمود واعظی روز دوشنبه در نشست شورای سرمایه گذاری و توسعه خراسان شمالی، اظهار کرد: یقیناً با تلاش مدیران استان، با توجه به فراهم بودن مقدمات کار در استان مستعدی چون خراسان شمالی، طرح‌ها و پروژه‌های خوبی قابلیت اجرا دارد که با مشارکت سرمایه گذاران و همکاری بانک‌های دولتی و خصوصی، محقق خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این نشست که با هدف بررسی طرحها، برنامه‌ها و راهکارهای دولت تدبیر و امید برای پیشرفت و توسعه بیش از پیش خراسان شمالی برگزار شد، بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت های بخش عمومی، دولتی و بخش خصوصی برای عملیاتی کردن و شتاب دادن به اجرای طرح های توسعه ای این استان تاکید کرد.

رئیس دفتر رئیس جمهوری، ایجاد اشتغال و رفع بیکاری را از مسائل مهم مورد توجه دولت برشمرد و افزود: منابع بانکی باید به پروژه‌های واقعی اشتغال زا در استان اختصاص یابد.
واعظی با تاکید بر ضرورت توجه به بخش گردشگری خراسان شمالی افزود: با توجه به ویژگی‌های خراسان شمالی از جمله تنوع آب و هوایی، میراث طبیعی و فرهنگی و قرار گرفتن این استان در مسیر تردد زائران بارگاه مطهر هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، برنامه ریزی دقیق مدیران استان برای توسعه گردشگری این خطه ضروری است.
اجازه نخواهیم داد فشارهای ناعادلانه توسعه را متوقف کند

رئیس دفتر رئیس جمهوری با اشاره به تحریم‌های ناعادلانه و فشارهای اقتصادی، گفت: باوجود همه مشکلات، مصمم هستیم با عبور از مشکلات، طرح‌های توسعه ای کشور را در همه استان‌ها به پیش ببریم.

واعظی افزود: در همین راستا، بهار امسال ۲۷۰ هزار میلیارد ریال بودجه برای ادامه روند طرح های توسعه ای استانها اختصاص یافت.
وی گفت: بی تردید با وحدت و انسجام داخلی و امید به آینده روشن از شرایط سخت عبور خواهیم کرد و می‌توانیم با وجود فشارهای سیاسی، تبلیغاتی و روانی دشمنان، دست به دست هم داده و به مسیر توسعه و پیشرفت کشور ادامه دهیم.
در این نشست که مدیران عامل بانک‌ها، کارآفرینان و سرمایه گذاران بخش‌های خصوصی و دولتی و جمعی از مسئولان خراسان شمالی حضور داشتند، محمدعلی شجاعی، استاندار گزارشی از روند توسعه استان و ظرفیت های گسترده بخش‌های مختلف اعم از کشاورزی، گردشگری، عمران شهری و خدمات، صنعت و معدن، انرژی‌های تجدید پذیر و بخش‌های زیربنایی برای سرمایه گذاری ارائه کرد.

۵۱۳۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خراسان شمالی محمود واعظی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۸۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران از برقراری ارتباطات مالی شبه سوئیفت با برخی کشورها خبر داد و گفت: با نزدیک به ۱۰ کشور تعاملات مستقیم مالی و از طریق ارزهای ملی انجام می‌دهیم.

به گزارش تسنیم، مهدی ضیغمی؛ رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در حاشیه افتتاح نمایشگاه توانمندی صادراتی ایران در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران، اظهار کرد: ۱۰۳ کشور برای حضور در این نمایشگاه حضور خواهند داشت. همچنین بیش از ۳۵۰۰ شرکت‌کننده درخواست حضور داشتند که با توجه به محدودیت‌های زیرساختی تنها توانستیم ۲۵۰۰ نفر را پذیرش کنیم.

وی افزود: امیدواریم با افزایش زیرساخت‌ها بتوانیم در سال‌های آینده ۵ هزار نفر بازدیدکننده تجاری را از این نمایشگاه پذیرا باشیم و مشکلات موجود رفع شود.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: در این نمایشگاه ایران توانمندی‌های صادراتی خود را در حوزه‌های مختلفی از جمله فولاد، خدمات، فنی مهندسی، ساختمان، پتروشیمی، ماشین‌آلات، صنایع غذایی، تجهیزات پزشکی، دانش‌بنیان و… در معرض دید بازدیدکنندگان داخلی و خارجی قرار می‌دهد.

ضیغمی در پاسخ به سوالی در ارتباط با ورود هیئت تجاری از کشور کره شمالی به ایران برای بازدید از این نمایشگاه گفت: این کشور نیز مانند سایر کشورها برای بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی به ایران آمده است.

وی تصریح کرد: کشورهای دیگری که با ایران در حوزه‌های نفت همکاری می‌کنند، ظرفیت‌های دیگر ایران را نمی‌دانند و حتی بسیاری از کشورهای دوست و همسایه نیز به ظرفیت‌های صادراتی ایران آگاه نیستند که امیدواریم این نمایشگاه زمینه را برای شناخت ظرفیت‌های صادراتی ایران در بخش‌های دیگری به غیر پتروشیمی، نفت و فولاد بشناساند.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در پاسخ به سوالی در خصوص چگونگی نقل و انتقال پول با دیگر کشورها گفت: در روش‌های پولی و بانکی و شبه سوئیفت اتفاقات خوبی روی داده است و با نزدیک به ۱۰ کشور تعاملات مستقیم مالی و از طریق ارزهای ملی انجام می‌دهیم، اما به دلیل محرمانگی درباره آن‌ها تبلیغات نمی‌کنیم.

ضیغمی گفت: با دستور رئیس جمهور مشوق‌های صادراتی به تجار پرداخت خواهد شد و از طرفی خطوط مستقیم دریایی و هوایی با کشورهای هدف راه‌اندازی می‌شود.

وی افزود: در این نمایشگاه تلاش شده که تمرکز نمایش فعالیت‌های ایران در حوزه‌های صنایع غذایی دانش‌بنیان، ساختمان، تجهیزات پزشکی و حوزه‌های غیرپزشکی باشد، زیرا ظرفیت‌های مناسبی برای صادرات این محصولات به دیگر کشورها داریم.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم درباره گردش مالی شبه سوئیفت گفت: امکان ارائه اطلاعات آن را نداریم.

ضیغمی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار تسنیم، گفت: قراردادهای مختلفی توسط بخش خصوصی در این نمایشگاه منعقد می‌شود که امیدواریم فضای مذاکره دوجانبه با فعالین اقتصادی کشورهای مختلف فراهم شود.

وی افزود: بسیاری از شرکت‌هایی که در سال‌های گذشته با ایران قرارداد بستند امسال برای توسعه روابط به ایران می‌آیند؛ جزئیات قراردادهای منعقد شده در روز آخر به طور کامل منتشر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ‌زنی شد
  • تشریح ظرفیت‌های فرهنگ ولایی خراسان شمالی در دهه کرامت ضروری است
  • افزایش ظرفیت صادراتی خراسان شمالی دستاورد نمایشگاه اکسپو است
  • رشد ۴۲ درصدی بارش‌ها در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • شبه سوئیفت ایران از طریق ارز‌های ملی راه‌اندازی شد
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم
  • ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور داریم
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران