Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش یورونیوز، فرودگاه بزرگ «داکسینگ» که به شکل یک ستاره دریایی طراحی شده است در ماه سپتامبر و بمناسبت 70 سالگی رژیم کمونیستی چین در پکن پایتخت افتتاح می شود.

«فرودگاه بین‌المللی داکسینگ» در مساحتی به وسعت 700 هزار متر مربع و سرمایه‌‌ای بالغ بر 17.5 میلیارد دلار ساخته شده است.

چین هدف از میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری برای ساخت این فرودگاه که پنج شاخه دارد را پاسخ به نیازهای فزاینده ترافیک هوایی چین اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فرودگاه به کمک فرودگاه کنونی پکن خواهد آمد که دومین فرودگاه بزرگ جهان محسوب می شود و کمی بیش از 100 میلیون مسافر را سالانه پوشش می دهد.

ساخت این پروژه بطور رسمی و طبق پیش‌بینی‌ها روز یکشنبه به پایان رسید و روز 30 سپتامبر همزمان با مراسم هفتادمین سالگرد بنیانگذاری رژیم کمونیستی چین افتتاح می شود.

جمهوری خلق چین در اکتبر 1949 و در پی انقلاب کمونیستی به رهبری مائو تسه تونگ بنیان گذاشته شد.

این فرودگاه بزرگ در فاصله 46 کیلومتری میدان تیان‌ان‌من واقع شده و پیش بینی شده است تا سال 2025 چهار ترمینال آن به بهره‌برداری کامل برسد، که میتواند 72 میلیون مسافر را در سال پوشش دهد.

در چشم انداز 2040 این فرودگاه راه‌اندازی چهار ترمینال دیگر پیش بینی شده است که در آنصورت خواهد توانست تا بیش از 100 میلیون مسافر در سال را جابه‌جا کند و به بزرگترین فرودگاه جهان تبدیل شود.

در حال حاضر فرودگاه آتلانتا در ایالات متحده آمریکا سالانه 100 میلیون مسافر را جابه‌جا می کند و عنوان بزرگترین فرودگاه جهان را به خود اختصاص داده است. در یک مقایسه با فرودگاهها فرانسه، تمام ترمینال‌های فرودگاه شارل‌دوگل پاریس که دهمین فرودگاه جهان محسوب می شود در سال 2017، 70 میلیون مسافر را جابه‌جا کرده است.

بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی «انجمن بین‌المللی حمل‌ونقل هوایی» در میانه سال 2020، چین از آمریکا در زمینه نقل و انتقال هوایی پیشی خواهد گرفت و به نخستین بازار حمل و نقل هوایی جهان بدل می شود.

بر اساس پیش‌بینی‌ها چین در سال 2037 با حدود 1.6 میلیارد سفر هوایی در سال مواجه خواهد بود. این رقم یک میلیارد مسافر بیش از رقم مسافران هوایی سال 2017 این کشور خواهد بود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۸۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان جذاب ثروتمندترین مسافر کشتی تایتانیک | او که بود؟ +تصویر

بالاترین مبلغ که پیش‌تر حدود ۱.۴ میلیون دلار بود، برای ویولنی پرداخت شد که هنگام غرق شدن کشتی نواخته می‌شد، که در سال ۲۰۱۳ در همین حراجی فروخته شد.

یک ساعت جیبی از جنس طلا که از جسد ثروتمندترین مرد کشتی تایتانیک کشف شده بود به قیمت رکوردشکن ۱.۵ میلیون دلار فروخته شد.

ایسنا در خبری نوشت: این ساعت طلا در حراجی هنری «اولدریج و پسران» به یک مجموعه‌دار خصوصی فروخته شد و رکورد گران‌قیمت‌ترین یادگاری‌های کشتی معروف تایتانیک را جابه‌جا کرد.

صاحب اصلی این ساعت، یک تاجر به نام «جان جیکوب آستور» بود که در سال ۱۹۱۲ میلادی در سن ۴۷ سالگی، پس از دیدن همسر جدیدش، مادلین، در یک قایق نجات با کشتی تایتانیک به اعماق اقیانوس رفت.

بالاترین مبلغ که پیش‌تر حدود ۱.۴ میلیون دلار بود، برای ویولنی پرداخت شد که هنگام غرق شدن کشتی نواخته می‌شد، که در سال ۲۰۱۳ در همین حراجی فروخته شد.

سخنگوی این حراجی به گاردین اعلام کرد ۱.۵ میلیون دلارِ پرداخت‌شده برای این ساعت شامل هزینه‌ها و مالیات‌های پرداخت‌شده توسط خریدار است. همچنین در این حراجی یک کیف ویولن به قیمت ۳۶۰ هزار پوند (۴۵۴ هزار دلار) با احتساب هزینه‌ها و مالیات فروخته شد.

«اندرو آلدریج» مدیر این خانه حراج گفت: قیمت‌های یادگاری تایتانیک در این حراجی کاملاً باورنکردنی بود. آن‌ها نه تنها اهمیت خود مصنوعات و کمیاب بودن آن‌ها را منعکس می‌کنند، بلکه از جذابیت ماندگار داستان تایتانیک حکایت دارند؛ ۱۱۲ سال بعد از غرق شدن این کشتی ما هنوز در مورد آن و مسافران و خدمه‌اش صحبت می‌کنیم.

او افزود: آستور به عنوان ثروتمندترین مسافر کشتی تایتانیک شناخته می‌شد و تصور بر این بود که در آن زمان یکی از ثروتمندترین افراد جهان باشد و دارایی خالصش تقریباً ۸۷ میلیون دلار معادل چند میلیارد دلار امروز ارزش داشت. آستور که یکی از اعضای برجسته خاندان ثروتمند آستور بود، به جای اینکه شانس خود را با کشتی نجات دیگر امتحان کند، آخرین بار در حال کشیدن سیگار و گپ زدن با یکی از مسافران دیده شده است. جسد او هفت روز بعد از اقیانوس اطلس پیدا شد و ساعت نفیس طلای ۱۴ عیار جیبی «Waltham» از او کشف شد.

کشتی تایتانیک در ساعت ۱۱:۴۰ شب در ۱۴ آوریل ۱۹۱۲، با یک کوه یخ برخورد کرد و شروع به پایین‌رفتن در آب کرد. در ابتدا، آستور باور نداشت که کشتی در معرض خطر جدی باشد، اما بعداً مشخص شد که کشتی در حال غرق شدن است و کاپیتان بعد از نیمه‌شب تخلیه را آغاز کرده است، بنابراین او به همسرش کمک کرد تا وارد قایق نجات ۴ شود. همسرش مادلین آستور جان سالم به در برد و جسد شوهرش در ۲۲ آوریل در فاصله‌ای نه چندان دور از محل غرق شدن کشتی پیدا شد.

دیگر خبرها

  • رشد ۱۰ درصدی تخلیه و بارگیری در راه آهن شمال شرق۲
  • جزئیات جدید از ماجرای دستگیری زنجیر کش بی آرتی
  • تمدید ۳۴ پروانه اشتغال مسافربری و باری در شهرکرد
  • داستان جذاب ثروتمندترین مسافر کشتی تایتانیک | او که بود؟ +تصویر
  • کشف سکه های دوره اشکانی از مسافر قطار در ایستگاه راه آهن اندیمشک
  • ساعت طلای مسافر تایتانیک ۹۱ میلیارد تومان در حراجی فروخته شد
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • پلمب سه شرکت حمل و نقل بار و مسافر در قروه
  • سرپرست اسبق استقلال مسافر نیویورک شد
  • فعالیت های فرهنگی در فرودگاه های کشور +فیلم