Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن حسینی شاهرودی شامگاه دوشنبه در نشستی با موضوع اشتغال با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در فرمانداری شاهرود ضمن بیان اینکه معضل بیکاری در شرق استان سمنان از سایر نقاط بیشتر است و باید برای کاهش آن اقدامات عملی را در دستور کار قرار داد، تاکید کرد: ظرفیت شرق استان برای گردشگری می‌تواند یک راه برای ترویج و اشاعه اشتغال باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شرق استان سمنان از ظرفیت‌های بسیار بالایی در جذب گردشگر و فروش صنایع دستی برخوردار است، افزود: همه انواع گردشگری اعم از طبیعی، درمانی، عرفانی، زیارتی، تاریخی، معماری و… در این منطقه وجود دارد که باید از آن برای اشتغال زایی استفاده کرد.

عضو خانه ملت گفت: ورودی و خروجی شهرهای شاهرود و میامی مکان‌های خوبی برای به نمایش گذاشتن تولیدات و صنایع دستی شرق استان سمنان و در نتیجه ارتقای اقتصادی و اشتغال‌زایی است که مسئولان باید شرایط آن را تسهیل کنند.

حسینی شاهرودی با بیان اینکه میدان‌بار قدیمی شاهرود که حدود ۲۰۰ غرفه دارد مکان خوبی برای فروش صنایع دستی است، تاکید کرد: مسئولان می‌توانند در این زمینه نیز با صنایع دستی همکاری کنند چرا که این فضا نیازمند بازسازی و بهسازی است و می‌تواند به مرکز صنایع دستی شرق استان بدل شود.

وی با بیان اینکه شرق استان سمنان همیشه از نبود مکان اختصاصی و دائمی برای فروش صنایع دستی رنج می‌برده است، گفت: این منطقه ظرفیت‌های عظیمی در راستای تولیدات صنایع دستی و فرهنگی دارد.

نماینده شاهرود و میامی در مجلس، نبود شرکت‌های بازاریاب را دیگر مشکل تولیدات دستی در این دو شهرستان دانست و گفت: در این زمینه نیز باید از ایده‌های نوین بهره برد.

حسینی شاهرودی بیان کرد: بسیاری از تولیدات دستی منطقه به خاطر نبود بازار بر روی دست تولیدکنندگان مانده و یا در مواردی به نام شهرهای دیگر در بازارها ارائه می‌شوند که از جمله آنها می‌توان به فرش دست‌باف طرود اشاره کرد.

کد خبر 4655504

منبع: مهر

کلیدواژه: شاهرود میامی فرمانداری شاهرود طرح اشتغالزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۸۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در دیدار با مسئولان بانک گردشگری اظهار کرد: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

وی افزود: ما از بانک گردشگری به‌عنوان یک بانک تخصصی و متولی در حوزه گردشگری انتظار داریم که در حوزه گردشگری اردبیل با توجه به پتانسیل‌های موجود فعالیت ویژه‌ای داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل حمایت ویژه‌ای از سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری انجام می‌دهد و موافقت اصولی بی‌نام برای مناطق و پروژه‌های مستعد در استان صادر شده است که بانک گردشگری می‌تواند در این راستا با مشارکت سرمایه‌گذاران در این موارد فعالیت کند.

محمدی ادیب ادامه داد: همچنین مطابق توافقات اولیه به‌دست آمده تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری استان با بانک گردشگری در راستای همکاری‌های بیشتر و تعریف ساز و کارهای حمایتی تفاهمنامه امضا می‌کنند تا بتوانیم از ظرفیت مجموعه‌های گردشگری استان و منابع بانک گردشگری برای رونق و توسعه این صنعت در استان استفاده کنیم.

کد خبر 748853

دیگر خبرها

  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • نمایشگاه هنرجویان رشته صنایع دستی در شاهرود
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • اصلاح قبوض گازبهای تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌ دستی استان سمنان به ۱۹باب رسید
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی